Etsi halvat lennot Córdoba

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sa 2/12
Sa 9/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Córdoba

Miten kauan kestää lentää Córdobaan?

Córdoba on Argentiinan toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee maan keskiosissa. Suomesta lennot Córdobaan ovat poikkeuksetta melko pitkiä ja pitävät sisällään monia vaihtoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta matka Córdobaan kestää nopeimmillaan hieman alle 24 tuntia, ja matkalla on kaksi vaihtoa. Vaihtokaupungit riippuvat hieman valitusta reitistä, mutta esimerkiksi tällä nopeimmalla yhteydellä ne ovat Espanjan Madridissa ja Paraguayn Asunciónissa. Muita mahdollisia vaihtokenttiä Helsingistä lähdettäessä ovat muun muassa Pariisin Charles de Gaulle sekä Buenos Airesin Ministro Pistarinin kenttä. Joillakin yhteyksillä vaihtoja matkalla saattaa olla myös kolme. Lennot Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella International Airport -lentoasemalle onnistuvat myös muista Suomen kaupungeista, mutta näiltä kentiltä reitit ovat usein pidempiä kuin Helsingistä lähdettäessä ja sisältävät kolme vaihtoa. Esimerkiksi Turusta pääsee lentämään Córdobaan hieman alle 30 tunnissa. Vaihtokentät Turusta lähdettäessä ovat usein Ruotsin Arlanda, Saksan Frankfurt sekä Argentiinan Buenos Aires.

Mistä voit lentää suoraan Córdobaan?

Suomesta ei valitettavasti ole saatavilla suoria lentoja Córdobaan todella pitkän etäisyyden vuoksi. Lennot Argentiinan Córdobaan sujuvat Suomesta nopeimmillaan kahdella vaihdolla ja reilussa 23 tunnissa. Tämä nopein reitti kulkee Helsingistä Madridin ja Paraguayn Asunciónin kautta. Toinen mahdollinen yhteys Helsingistä kestää reilut 25 tuntia, ja vaihdot ovat siinä Pariisissa ja Buenos Airesissa. Myös pohjoisemmasta Suomesta pääsee lentämään tähän Argentiinan kaupunkiin. Oulusta yhteys Etelä-Amerikkaan voi kestää 30 tunnista hieman alle 33:een. Reitillä on kolme vaihtoa, ensimmäinen Helsingissä ja toiset kaksi reitistä riippuen joko Frankfurtissa ja Buenos Airesissa tai Pariisissa ja Buenos Airesissa. Rovaniemeltä lähdettäessä reitit Córdobaan ovat taas hieman nopeampia ja lentoaikaa on 26–28 tuntia. Myös Kuopiosta pääsee Córdobaan noin 28 tunnissa ja reitti kulkee Helsingin, Pariisin ja Buenos Airesin kautta. Córdoban lentotarjoukset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin momondon kautta, niin löydät parhaimmat reitit ja hinnat.

Löytyykö kaupungin Córdoba lähettyviltä muita lentokenttiä?

Córdoba kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Villa de Merlo Valle Del Conlara lentokenttä (144 km Córdoba keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Córdoba Pajas Blancas lentokenttä hinnat?

lentoa Córdoba Pajas Blancas lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Córdoba Pajas Blancas lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Córdoba Pajas Blancas lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Córdoba Pajas Blancas lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Córdoba Pajas Blancas lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Córdoba Pajas Blancas lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Córdoba viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Córdobaan?

Argentiinan matkustettaessa Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia mikäli matka kestää alle 90 päivää. Voimassa oleva passi sen sijaan pitää olla, ja passin tulee myös olla voimassa vielä kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Córdoba

Mitä voit nähdä ja tehdä Córdobassa?

Córdoba sijaitsee Argentiinan keskiosissa ja on maan toiseksi suurin kaupunki Buenos Airesin jälkeen reilulla miljoonalla asukkaallaan. Kaupungissa on monia historiallisia monumentteja ja rakennuksia Espanjan siirtomaavallan ajalta. Toisaalta kohteessa on myös rento ja trendikäs ilmapiiri kaupungin suuren opiskelijapopulaation ansiosta. Plaza San Martin on kaupungin kuuluisa keskusaukio, jolla seisoo suuri kenraali Jose de San Martinin patsas. Aukion laidalta löytyy myös Catedral de Córdoba -kirkko, jossa kannattaa vierailla ja ihailla sen arkkitehtuuria. Aukion läheltä löytyy lisäksi Córdoba Museum of Memory, joka kertoo synkästä Likaiseksi sodaksi kutsutusta poliittisen epävakauden ja diktatuurin ajasta 70-80-luvuilla. Museo esittelee tuon ajan historiaa ja ihmiskohtaloita. Taiteen ystäville Evita Fine Arts Museum on oivallinen kohde, joka esittelee niin argentiinalaista kuin kansainvälistäkin taidetta. Museosta löytyy myös veistospuutarha, ja museon komea palatsisijainti on jo itsessään hyvä syy vierailuun. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on ehdottomasti jesuiittakortteli eli Manzana Jesuítica, joka on yksi parhaiten säilyneitä eurooppalaisia asuinkortteleita ja on nykyään Unescon maailmanperintökohde. Alue pitää sisällään muun muassa maan vanhimman korkeakoulun Córdoban yliopiston sekä kirkon, koulun ja muita jesuiittojen 1600-luvulla rakentamia rakennuksia. Eniten alueesta saa irti opastetulla kierroksella. Jos taas haluat tehdä mukavan päiväretken Córdobasta, La Cumbren kylä hieman kaupungin ulkopuolella on hyvä vaihtoehto. Kylä sijaitsee Sierras de Córdoba -vuoriston kyljessä. Kylässä voit kokeilla varjoliitoa tai ratsastusta vuorenrinteillä, tai vain patikoida kauniissa maisemissa. Córdobassa ollessa kannattaa ehdottomasti myös maistaa paikallista suosittua drinkkiä, eli Fernetiä ja Coca-Colaa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Córdoba?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Córdoba. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Córdoba joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Córdoba ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Córdoba?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Córdoba.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Córdoba juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Córdoba niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Córdoba lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Córdoba

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.