Halvat lennot Córdoba, Córdoban maakunta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Córdoba, Córdoban maakunta?

Córdoba on Argentiinan toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee maan keskiosissa. Suomesta lennot Córdobaan ovat poikkeuksetta melko pitkiä ja pitävät sisällään monia vaihtoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta matka Córdobaan kestää nopeimmillaan hieman alle 24 tuntia, ja matkalla on kaksi vaihtoa. Vaihtokaupungit riippuvat hieman valitusta reitistä, mutta esimerkiksi tällä nopeimmalla yhteydellä ne ovat Espanjan Madridissa ja Paraguayn Asunciónissa. Muita mahdollisia vaihtokenttiä Helsingistä lähdettäessä ovat muun muassa Pariisin Charles de Gaulle sekä Buenos Airesin Ministro Pistarinin kenttä. Joillakin yhteyksillä vaihtoja matkalla saattaa olla myös kolme. Lennot Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella International Airport -lentoasemalle onnistuvat myös muista Suomen kaupungeista, mutta näiltä kentiltä reitit ovat usein pidempiä kuin Helsingistä lähdettäessä ja sisältävät kolme vaihtoa. Esimerkiksi Turusta pääsee lentämään Córdobaan hieman alle 30 tunnissa. Vaihtokentät Turusta lähdettäessä ovat usein Ruotsin Arlanda, Saksan Frankfurt sekä Argentiinan Buenos Aires.

Suomesta ei valitettavasti ole saatavilla suoria lentoja Córdobaan todella pitkän etäisyyden vuoksi. Lennot Argentiinan Córdobaan sujuvat Suomesta nopeimmillaan kahdella vaihdolla ja reilussa 23 tunnissa. Tämä nopein reitti kulkee Helsingistä Madridin ja Paraguayn Asunciónin kautta. Toinen mahdollinen yhteys Helsingistä kestää reilut 25 tuntia, ja vaihdot ovat siinä Pariisissa ja Buenos Airesissa. Myös pohjoisemmasta Suomesta pääsee lentämään tähän Argentiinan kaupunkiin. Oulusta yhteys Etelä-Amerikkaan voi kestää 30 tunnista hieman alle 33:een. Reitillä on kolme vaihtoa, ensimmäinen Helsingissä ja toiset kaksi reitistä riippuen joko Frankfurtissa ja Buenos Airesissa tai Pariisissa ja Buenos Airesissa. Rovaniemeltä lähdettäessä reitit Córdobaan ovat taas hieman nopeampia ja lentoaikaa on 26–28 tuntia. Myös Kuopiosta pääsee Córdobaan noin 28 tunnissa ja reitti kulkee Helsingin, Pariisin ja Buenos Airesin kautta. Córdoban lentotarjoukset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin momondon kautta, niin löydät parhaimmat reitit ja hinnat.

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Córdoba, Córdoban maakunta. Lennot maksavat noin 580 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Córdoba, Córdoban maakunta marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen lokakuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 639 €.

Córdoba, Córdoban maakunta kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Villa de Merlo Valle Del Conlara lentokenttä (144 km kaupungin Córdoba, Córdoban maakunta keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.Córdoba, Córdoban maakunta ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Córdoba, Córdoban maakunta lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Córdoban lentokentältä?

Córdoban lentokenttä, jota usein kansainvälisesti kutsutaan Pajas Blancasin lentoasemaksi, sijaitsee hieman kaupungin ydinkeskustan ulkopuolella, mutta matka sinne esimerkiksi autolla on melko lyhyt. Kentältä pääsee kaupungin keskustaan esimerkiksi lentokenttäbussilla, joka lähtee aivan kentän edestä ja kulkee Córdoban bussiterminaaliin. Terminaalista löytyy myös lukuisia takseja, jotka kuljettavat matkustajia kentältä eteenpäin. Jos perinteisen taksin sijaan suosii ennemmin Uberia, myös sillä voi matkustaa Córdobassa. Pajas Blancasin lentokentällä toimii lisäksi useita autonvuokrausyrityksiä, jos autonvuokraus on suunnitelmissa.


Kohteen Córdoba, Córdoban maakunta viisumivaatimukset

Argentiinan matkustettaessa Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia mikäli matka kestää alle 90 päivää. Voimassa oleva passi sen sijaan pitää olla, ja passin tulee myös olla voimassa vielä kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Córdoba, Córdoban maakunta


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Córdoba, Córdoban maakunta

Córdoba sijaitsee Argentiinan keskiosissa ja on maan toiseksi suurin kaupunki Buenos Airesin jälkeen reilulla miljoonalla asukkaallaan. Kaupungissa on monia historiallisia monumentteja ja rakennuksia Espanjan siirtomaavallan ajalta. Toisaalta kohteessa on myös rento ja trendikäs ilmapiiri kaupungin suuren opiskelijapopulaation ansiosta. Plaza San Martin on kaupungin kuuluisa keskusaukio, jolla seisoo suuri kenraali Jose de San Martinin patsas. Aukion laidalta löytyy myös Catedral de Córdoba -kirkko, jossa kannattaa vierailla ja ihailla sen arkkitehtuuria. Aukion läheltä löytyy lisäksi Córdoba Museum of Memory, joka kertoo synkästä Likaiseksi sodaksi kutsutusta poliittisen epävakauden ja diktatuurin ajasta 70-80-luvuilla. Museo esittelee tuon ajan historiaa ja ihmiskohtaloita. Taiteen ystäville Evita Fine Arts Museum on oivallinen kohde, joka esittelee niin argentiinalaista kuin kansainvälistäkin taidetta. Museosta löytyy myös veistospuutarha, ja museon komea palatsisijainti on jo itsessään hyvä syy vierailuun. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on ehdottomasti jesuiittakortteli eli Manzana Jesuítica, joka on yksi parhaiten säilyneitä eurooppalaisia asuinkortteleita ja on nykyään Unescon maailmanperintökohde. Alue pitää sisällään muun muassa maan vanhimman korkeakoulun Córdoban yliopiston sekä kirkon, koulun ja muita jesuiittojen 1600-luvulla rakentamia rakennuksia. Eniten alueesta saa irti opastetulla kierroksella. Jos taas haluat tehdä mukavan päiväretken Córdobasta, La Cumbren kylä hieman kaupungin ulkopuolella on hyvä vaihtoehto. Kylä sijaitsee Sierras de Córdoba -vuoriston kyljessä. Kylässä voit kokeilla varjoliitoa tai ratsastusta vuorenrinteillä, tai vain patikoida kauniissa maisemissa. Córdobassa ollessa kannattaa ehdottomasti myös maistaa paikallista suosittua drinkkiä, eli Fernetiä ja Coca-Colaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Argentiina

Eikö sittenkään Córdoba, Córdoban maakunta? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Argentiina

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Córdoba. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Córdoba ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Córdoba.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Córdoba niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Córdoba lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.