Autonvuokraukset Argentiinassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Argentiinassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Buenos Aires, Argentiina
10. helmikuu — 17. helmikuu
Sama palautus
Buenos Aires, Argentiina
pe 10/2
Keskipäivä
pe 17/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Argentiina suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Argentiina

Autonvuokraus Argentiina

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Argentiina, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Argentiina sisällä Rentacar vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 84 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa Mendoza, joka on maan Argentiina suosituin kaupunki. Vuokraamolla Rentacar on 2 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Argentiina laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Argentiina on saanut teiden laatupisteiksi 3,1 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Argentiina sijan 108/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Argentiina sisällä.

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Argentiina jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Argentiina voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Argentiinasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Argentiina kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Intermediate. Arviolta 36 % käyttäjistämme valitsi Intermediate viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 39 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Argentiina oli 0,90 € per litra. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,31 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,69 € per litra.


Tutustu alueen Etelä-Amerikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Etelä-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Argentiina


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Argentiina. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Argentiina, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Argentiina tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Argentiina.

Kyllä, kohteesta Argentiina löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Argentiina, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.