Autonvuokraus Alattio, Norja

Haussa halpa vuokra-auto Alattio, Norja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alattio, Norja
12. joulukuu — 19. joulukuu
Sama palautus
Alattio, Norja
su 12/12
Keskipäivä
su 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Alattio: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alattio, Norja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

6,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Alattio, Norja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Alattio lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Alattio

Tänä vuonna ajankohtana joulukuu olemme tehneet momondon käyttäjille 13 vuokra-autohakua kohteeseen Alattio.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Alattio noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz on yksi niistä vuokraamoista, joka on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Alattio autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Alattio tammikuu ajaksi?

Keskilämpötila kohteessa Alattio on −8 °C ja sademäärä noin 25 mm cm tammikuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Alattio matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Alattio lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Alattio maksaa keskimäärin 52 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Alattio, Norja?

Kun ajat Alattio kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alattio kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 110 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Alattio?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Alattio, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 64 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Alattio niinkin alhaiseen hintaan kuin 41 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Alattio ovat yleensä keskimäärin 75 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 43 € per päivä.

Millainen sää on kohteessa Alattio, Finnmarkin lääni, Norja kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Alattio kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa −7 °C lämpötiloja ja 36 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

joulukuu kuukauden aikana kohteessa Alattio lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Alattio.

Onko sää kaupungissa Alattio samanlainen kuin muualla Finnmarkin lääni alueella?

Ilmasto alueella Finnmarkin lääni kuukauden joulukuu aikana on yleensä −7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 36 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Alattio lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Alattio