Budget autonvuokraukset kaupungista Washington

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Washington

Washington, DC, Yhdysvallat
13. joulukuu — 20. joulukuu
Washington, DC, Yhdysvallat
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Washington Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Washington, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,3

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Washington

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Washington Reagan-National lentokenttä?

Kentältä Washington Reagan-National lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Budget autonvuokrauskeskuksen osoite on 2600 Richmond Highway.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Washington?

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Washington. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Washington toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Washington kuukauden tammikuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Budget Washington vierailun yhteydessä tammikuu aikana. Perustuen Budget autonvuokrauksen hintoihin tammikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 54 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 54 €/päivä edellisen tammikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Washington?

Vuokraamolla Budget on 6 toimipistettä kaupungissa Washington. Heidän 1908 L Street Northwest toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Budget auton kaupungissa Washington, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Budget 1908 L Street Northwest toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Washington hinnat?

autoa Washington hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Washington?

56 toimijaa on valittavissa autoa Washington joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Washington?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Washington. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Washington?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Washington. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Washington

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.