Hertz autonvuokraukset kaupungista Washington

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Washington

Washington, DC, Yhdysvallat
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Washington, DC, Yhdysvallat
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Washington Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Washington, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,3

Value

5,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Washington

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Washington asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Washington Reagan-National lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta 1 Aviation Circle.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Washington maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 61 €/päivä, Standardi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Hertz kaupungissa Washington kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Hertz autonvuokraustarjouksia kaupungissa Washington niinkin alhaiseen hintaan kuin 61 €/päivä, mikä on halvin Standardi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

99 H Street Ne on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Washington löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 31 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 99 H Street Ne sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä San Francisco