Hertz autonvuokraukset kaupungista Thessaloniki

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Thessaloniki

Thessaloniki, MC, Kreikka
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Thessaloniki, MC, Kreikka
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thessaloniki Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Thessaloniki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Thessaloniki

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Thessaloniki Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Thessaloniki?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Thessaloniki tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Thessaloniki kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 276 €/päivä, Korkeatasoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Hertz kaupungissa Thessaloniki lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Hertz autonvuokraustarjouksia kaupungissa Thessaloniki niinkin alhaiseen hintaan kuin 266 €/päivä, mikä on halvin Korkeatasoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Thessaloniki?

Hertz toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Thessaloniki. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Thessaloniki sijaitsee osoitteessa Thessaloniki Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 66 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Thessaloniki vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Thessaloniki Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Thessaloniki hinnat?

autoa Thessaloniki hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Thessaloniki?

syyskuuta 2023 alkaen 131 toimijaa on valittavissa autoa Thessaloniki osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Thessaloniki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Thessaloniki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Thessaloniki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.