Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Houston, Texas

Haussa halpa vuokra-auto Houston, Texas? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Houston, TX, Yhdysvallat
5. huhtikuu — 12. huhtikuu
Houston, TX, Yhdysvallat
pe 5/4
Keskipäivä
pe 12/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Houston

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Houston

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Houston?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Houston löytyvät yleensä Thrifty kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaThrifty, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Houston on 32 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Houston?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Houston 49 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Houston?

Datamme perusteella RAM Pickup on suosituin vuokra-auto kaupungissa Houston.Käyttäjämme ovat löytäneet RAM Pickup vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 60 €/pvä kaupungissa Houston, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 63 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Houston on Chevrolet Trailblazer keskimääräisen hinnan ollessa 67 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 67 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Houston, Texas autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Houston, Texas
Edullinen100 €/pvä
Pienikokoinen100 €/pvä
Keskikokoinen102 €/pvä
Standardi103 €/pvä
Suuri105 €/pvä
Suuri maasturi142 €/pvä
Korkeatasoinen108 €/pvä
Luksus114 €/pvä
Pienikokoinen maasturi99 €/pvä
Keskikokoinen maasturi104 €/pvä
Standard-maasturi108 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Houston autonvuokrauksesta

Houston Teksasissa on kaupunki, joka on jo vuosia tunnettu yhteydestään avaruustutkimukseen. Siksi matkat Space Center Houstoniin, Houstonin luonnontieteelliseen museoon ja NASA Johnson Space Centeriin ovat niin suosittuja kohteita autonvuokraajille Houstonissa. Interstate 10 on kaupungin läpi kulkeva itä-länsisuuntainen pääväylä ja Interstate 45 on kaupungin läpi kulkeva pohjois-etelä-suuntainen pääväylä. Houstonissa on valtateiden 8 ja 288 muodostama Beltway, joka voi kiertää koko kaupungin rajan. Houstonin keskustan alueella on yleensä kohtuullisen paljon pysäköintitilaa, ja iltaisin ja koko päivän, sunnuntaisin pysäköinti on ilmaista. Houstonin alueella on reilusti yli 30 vuokra-autopaikkaa, joten halpa autonvuokraus Houstonissa on helppo löytää mistä tahansa kaupungin osasta ja ympäröiviltä alueilta.

Onko Houstonissa vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto?

Yksi hieno asia autonvuokrauksessa Houstonissa on se, että voit hyödyntää kaupungin läheisyyttä Meksikonlahteen. Persianlahden rannikon Galvestonin kaupunki on vain noin tunnin ajomatkan päässä. Houstonin kaltaisessa suurkaupungissa voi olla useita aikoja päivän aikana, jolloin ajaminen on hankalaa, sillä iltaruuhka alkaa usein iltapäivällä ja jatkuu myöhemmin iltaan. Aamuisin liikenne on hidasta, kun useimmat ihmiset suuntaavat töihin. Kun ajat vuokra-autolla Houstonissa, yksi alue, jota kannattaa välttää ruuhka-aikaan, on Galleria Mall, joka on Teksasin suurin ostoskeskus. Koska Houston on suhteellisen laajalle levittäytynyt, se ei ole kovin käveltävä, ja siksi on hyvä ajatus, että sinulla on auto, jolla pääset liikkumaan tässä laajassa kaupungissa.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on syytä pitää mielessä ajaessani Houstonissa?

Teksasin liikennelainsäädäntö on melko tavanomainen, mutta on joitakin ainutlaatuisia lakeja, jotka sinun kannattaa tietää ennen kuin ajat vuokra-autoa Houstonissa. Et voi esimerkiksi jättää ajoneuvoa käsijarrua kytkemättä, etkä voi jättää autoa vartioimatta, kun avaimet ovat virtalukossa. Et voi myöskään avata autosi ovea, kun olet julkisella kadulla liikenneväylällä, etkä käyttää autoasi ilman tuulilasinpyyhkimiä. Houstonin autoilijat ajavat tien oikealla puolella, ja kaikkien ajoneuvon matkustajien on käytettävä turvavyötä. Tarkempia tietoja kaupungin liikennelakeihin liittyvistä asioista saat moottoriajoneuvo-osastolta, jotta pysyt ajan tasalla kaikista voimassa olevista ajolakeista.

Voinko ajaa Meksikoon vuokra-autolla Houstonista, Teksasista?

Koska kaupunki sijaitsee niin lähellä rajaa, on yleistä, että vierailijat käyttävät autonvuokrausta Houstonissa nopeisiin matkoihin Meksikon lähikaupunkeihin. Autovuokraamot yleensä sallivat tämän asiakkailleen, mutta on aina parasta tarkistaa valitsemasi yrityksen kanssa etukäteen, ettet riko vuokrasopimusta. Jos ajat Meksikoon, sinulla on oltava Meksikon autovakuutus ennen rajan ylittämistä. Voit yleensä hankkia sen autovuokraamostasi ja maksaa lisämaksun vuokra-ajan päättyessä. Varmista, että sinulla on valtion myöntämä ajokortti, jonka voimassaoloaika ei ole päättynyt vuokrauksen aikana. Koska matkustat kansainvälisesti, tarvitset myös joko voimassa olevan passin tai passikortin.

Voinko vuokrata auton Houstonissa ilman luottokorttia?

Monet vuokraamot haluavat, että asiakkaat maksavat autonvuokrauksen Houstonissa luottokortilla, jopa halvat autonvuokraukset Houstonissa, mutta tarjolla on myös vaihtoehtoisia maksutapoja. Jos esimerkiksi päätät maksaa pankkikortilla, voi olla tiettyjä ikärajoituksia, ja sinua saatetaan pyytää maksamaan takuumaksu tai toimittamaan useita ylimääräisiä asiakirjoja, kuten osoitetodistus tai vakuutustodistus. Vaikka se on harvinaista, on mahdollista löytää yrityksiä, jotka sallivat asiakkaidensa maksaa käteisellä, shekillä tai matkashekillä. Kuten pankkikorttien kohdalla, myös näillä maksutavoilla maksamiseen voi liittyä lisävaiheita. Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä vuokraamoon varmistaaksesi, että haluamasi maksutapa hyväksytään, sekä varmistaaksesi, millainen maksuprosessi on.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee autonvuokraukseen Houstonissa?

Kun sinulla ei ole ajokorttia Yhdysvalloista, voit silti varata Houstonin autonvuokrauksen, jos sinulla on asianmukaiset paperit, mukaan lukien sähköauton vuokraus, henkilöpakettiauton vuokraus tai economy-auton vuokraus. Suurin osa autovuokraamoista hyväksyy kansainväliset ajokortit. Muussa tapauksessa voit ehkä käyttää ulkomaista ajokorttiasi, varsinkin jos keskeiset tiedot ovat latinankielisillä aakkosilla. Jos näin ei ole, autovuokraamo voi antaa sinun kääntää asiakirjan virallisesti. Useimmat yritykset haluavat nähdä fyysisen passisi, ja ne ottavat siitä usein valokopion, jotta se voidaan säilyttää tiedostossasi. Teksasissa sinun on oltava vähintään 21-vuotias voidaksesi vuokrata ajoneuvon. Nuorempien kuljettajien on hyvä muistaa, että alle 25-vuotiaat joutuvat todennäköisesti maksamaan lisämaksun.


Autonvuokraustarjoukset Houston, Texas

Löydä kohteesta Houston juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Keskikoko autoa

31 € - 79 €

Kaikki autotyypit

31 € - 146 €

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Houston, Yhdysvaltojen on 32 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Houston, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Houston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Houston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Houston keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

102 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Mercedes-Benz A-Class

Houston autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Houston, Texas

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,7

Value

8,3

Enterprise Rent-A-Car

47 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Budget

24 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

6,9

Avis

23 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,0

Value

6,7

National

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,2

Hertz

27 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,8

Value

5,9

E-Z Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,4

Value

5,1

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,1

Value

5,3

Vuokraa auto läheltä kohteen Houston suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Houston
Club Quarters Hotel in Houston

Club Quarters Hotel in Houston

720 Fannin Street, Houston, TX, United States

0,4 km kaupungin keskustasta

Marriott Marquis Houston

Marriott Marquis Houston

1777 Walker Street, Houston, TX, United States

1,0 km kaupungin keskustasta

Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston

7118 Bertner Avenue, Houston, TX, United States

7,1 km kaupungin keskustasta

Hilton Americas-Houston

Hilton Americas-Houston

1600 Lamar, Houston, TX, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

1314 Texas Avenue, Houston, TX, United States

0,7 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Houston West

Hyatt Regency Houston West

13210 Katy Fwy, Houston, TX, United States

24,5 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Houston

Hyatt Regency Houston

1200 Louisiana Street, Houston, TX, United States

0,2 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Houston/Galleria

Hyatt Regency Houston/Galleria

2626 Sage Road, Houston, TX, United States

9,8 km kaupungin keskustasta

Hotel Derek Houston Galleria

Hotel Derek Houston Galleria

2525 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km kaupungin keskustasta

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

8686 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,8 km kaupungin keskustasta

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

8600 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Zaza Houston Museum District

Hotel Zaza Houston Museum District

5701 Main Street, Houston, TX, United States

4,3 km kaupungin keskustasta

Hotel ICON Autograph Collection

Hotel ICON Autograph Collection

220 Main Street, Houston, TX, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

1600 West Loop South, Houston, TX, United States

8,7 km kaupungin keskustasta

The Royal Sonesta Houston Galleria

The Royal Sonesta Houston Galleria

2222 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km kaupungin keskustasta

Best Western Plus Houston Energy Corridor

Best Western Plus Houston Energy Corridor

1000 Highway 6 North, Houston, TX, United States

26,9 km kaupungin keskustasta

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

18700 John F. Kennedy Boulevard, Houston, TX, United States

25,6 km kaupungin keskustasta

Hampton Inn & Suites Houston-Bush Intercontinental Airport

Hampton Inn & Suites Houston-Bush Intercontinental Airport

15831 Jfk Boulevard, Houston, TX, United States

21,5 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Houston - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Houston, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Houston, Texas autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Houston olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Houston, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Houston huhtikuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Houston huhtikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 25 °C ja sademäärä 130 mm cm huhtikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Houston maksaa keskimäärin 62 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Houston, Texas?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Houston huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Houston taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Houston rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Chevrolet Trailblazer vuokra-autoja kaupungissa Houston?

Millainen sää on kohteessa Houston, TX kuukauden maaliskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Houston kuukauden maaliskuu aikana on 17 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 86 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Houston samanlainen kuin muualla Texas alueella?

Ilmasto alueella Texas kuukauden maaliskuu aikana on yleensä 14 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 54,2 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Houston lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Houston hinnat?

autoa Houston hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Houston?

177 toimijaa on valittavissa autoa Houston maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Houston?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Houston. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Houston?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Houston. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Houston?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Houston voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Houston?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Houston, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Houston, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Houston ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Houston momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Houston.

Löytyykö kohteesta Houston autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Houston vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Houston vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Houston, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Houston

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Houston


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 5/4
Keskipäivä
pe 12/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.