diRENT autonvuokraukset kaupungista Thessaloniki

Etsi ja vertaa hyviä diRENT vuokra-autotarjouksia kaupungissa Thessaloniki

Thessaloniki, MC, Kreikka
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Thessaloniki, MC, Kreikka
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thessaloniki diRENT toimipaikat

Alla on tietoja kaikista diRENT vuokra-autojen sijainneista Thessaloniki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

diRENT

9 sijaintia

Tietoja diRENT autonvuokrauksesta kaupungissa Thessaloniki

Onko vuokraamolla diRENT toimipistettä kentällä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Thessaloniki Airport ja 14th klm -N.Michaniona, Airport Area.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta diRENT, kun vierailet kaupungissa Thessaloniki kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta diRENT jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Thessaloniki lokakuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 29 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 29 € per päivä. Otathan huomioon, että diRENT tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Thessaloniki hinnat?

autoa Thessaloniki hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Thessaloniki?

syyskuuta 2023 alkaen 132 toimijaa on valittavissa autoa Thessaloniki osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Thessaloniki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Thessaloniki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Thessaloniki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.