Autonvuokraus Sabadell, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Sabadell, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sabadell, CT, Espanja
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Sabadell, CT, Espanja
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Sabadell: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sabadell, Espanja
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Sabadell, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Sabadell

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Sabadell noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Sabadell COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Sabadell. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Sabadell, Espanja?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Sabadell, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Sabadell ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Sabadell huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sabadell?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Sabadell, suurin osa käyttäjistämme valitsee Fiat 500 keskimääräiseen hintaan 8 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Opel Corsa 16 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat 500 vuokra-autoja kaupungista Sabadell niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 €/pvä ja Opel Corsa hintaan 0 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Sabadell kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Sabadell.

 • Onko sää kaupungissa Sabadell samanlainen kuin muualla Katalonia alueella?

  Jos etsit Sabadell vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Katalonia lämpötila on yleensä 8 °C ja sademäärä vastaavasti 48 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Sabadell lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Sabadell

Aloita matkan suunnittelu - Sabadell