Autonvuokraukset kohteessa Providence, Rhode Island

Haussa halpa vuokra-auto Providence, Rhode Island? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Providence, RI, Yhdysvallat
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Providence, RI, Yhdysvallat
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Providence autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Providence, Rhode Island
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,5

Value

8,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Value

6,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,8

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,7

Comfort

3,5

Kokonaisarvosana

2,8

Nouto/palautus

2,6

Value

2,8

Vuokraa auto läheltä kohteen Providence suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Providence

Autonvuokraus Providence

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Providence, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Providence on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Providence suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Providence kesäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 23 °C ja sademäärä 79 mm cm kesäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Providence maksaa keskimäärin 98 €/päivä.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Providence tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Providence kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Providence ajat.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Providence on 14 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 89 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Providence.

Jos etsit Providence vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Rhode Island lämpötila on yleensä 14 °C ja sademäärä vastaavasti 88,5 mm.


Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Providence


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Providence, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Providence, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Providence, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Providence.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Providence.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Providence.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.