Canarias autonvuokraukset kaupungista Playa de las Américas

Etsi ja vertaa hyviä Canarias vuokra-autotarjouksia kaupungissa Playa de las Américas

Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
10. joulukuu — 17. joulukuu
Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Canarias vuokra-autotarjoukset Playa de las Américas, Kanariansaaret

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

49 € - 144 €

Kaikki autotyypit

49 € - 144 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Canarias Playa de las Américas, Kanariansaaret on marraskuu hintojen ollessa 49 € per päivä keskimäärin. 49 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 85 € kuin keskimääräinen vuosihinta Canarias Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Playa de las Américas. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Canarias Playa de las Américas on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Canarias tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Playa de las Américas Canarias toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Canarias vuokra-autojen sijainneista Playa de las Américas, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Canarias

15 sijaintia

Tietoja Canarias autonvuokrauksesta kaupungissa Playa de las Américas

Onko vuokraamolla Canarias toimipistettä kentällä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä?

Kentältä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Tenerife Airport Sur Reina Sofia TFS ja Aeropuerto Reina Sofia, Granadilla De Abona.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Canarias, kun vierailet kaupungissa Playa de las Américas kuukauden tammikuu aikana?

Suuri vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Canarias tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Playa de las Américas kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon Canarias Suuri autot maksavat keskimäärin 155 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 155 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.

Kuinka monta Canarias autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Playa de las Américas?

Canarias toimii tällä hetkellä 15 toimipisteiden kautta kaupungissa Playa de las Américas. Suosituin Canarias autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Playa de las Américas sijaitsee osoitteessa Av. Rafael Puig Lluvina, 2. Viimeisten 12 kuukauden aikana 47 % käyttäjistä, jotka hakivat Canarias vuokra-autoja kaupungissa Playa de las Américas vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Av. Rafael Puig Lluvina, 2 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Playa de las Américas hinnat?

autoa Playa de las Américas hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Playa de las Américas?

40 toimijaa on valittavissa autoa Playa de las Américas joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Playa de las Américas?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Playa de las Américas. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Playa de las Américas?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Playa de las Américas. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Playa de las Américas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.