Hotellit Playa de las Américas, Espanjan

Etsi hotellitarjoukset  41 Playa de las Américas, Espanjan

Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
28. toukokuu — 29. toukokuu2
Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
la 28/5
su 29/5

momondon suosittelemat hotellit Espanjassa

Suositut Playa de las Américas hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Playa de las Américas
Hinta
€31.76
€153.18
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Playa de las Américas


Milloin varata hotelli kohteesta Playa de las Américas

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Playa de las Américas
Matalasesonkikesäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
58 %odotettu hintojen lasku
35 %odotettu hinnannousu

Hinta

43 € - 157 €

Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
118 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
48 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Playa de las Américas on: 1-2 tähteä, 2 päivää ennen. 3 tähteä, −1 päivää ennen. 4-5 tähteä, −1 päivää ennen.

1-2 tähteä

59 € - 67 €

3 tähteä

79 € - 85 €

4-5 tähteä

131 € - 136 €


Playa de las Américas matkavinkit

Playa de las Américasin kattavasta majoituspaikkatarjonnasta on melko helppoa löytää sopiva hotelli jokaiselle kukkarolle, sillä kaupungissa on tarjolla esimerkiksi perinteisiä hotelleja, huoneistohotelleja ja budjettimatkailijoiden hostelleja. Kylän parhailla hotelleilla on viisi tähteä, ja näissä loistoluokan lomakeskuksissa on tarjolla viaraille paitsi hulppea aamiainen myös upeat uima-allasalueet sekä monenlaisia palveluita hemmotteluhoidoista kuntosaleihin. Edullisimmissa hotelleissa palvelut ovat hyvin niukat. Jos kaipaat hotellilta jotain tiettyjä palveluita, esimerkiksi oman kylpyammeen, ota hotellin palvelut tarkkaan selville ennen varauksen tekemistä. Mieti, miltä alueelta majoituspaikan mieluiten haluat, Las Américasin keskustasta vai kenties jostakin naapurikylistä. Hyvä sijainti on etenkin niillä hotelleilla, jotka ovat lyhyen kävelymatkan päässä rannasta. Hinta- ja palveluvertailussa hyvä apuväline on momondon hotellivertailutyökalu, jossa pääset käsiksi myös karttapalveluun välimatkojen hahmottamiseksi. Hintataso on yleensä kalliimpi Las Américasin rantaviivan tuntumassa kuin hieman sisämaahan päin siirryttäessä.

Loman viettäminen halpaan hintaan onnistuu Playa de las Américasissa parhaiten kesäkauden ulkopuolella. Vaikka kylä onkin turistien suosiossa ympäri vuoden, nostattaa kesälomasesonki esimerkiksi majoitusten ja autovuokrien hintoja koko Teneriffan saaren alueella. Playa de las Américas ei ole Kanarian kohteista halvin, mutta kylästä voi saada majoituksen edulliseen hintaan, jos matkaa ryhtyy suunnittelemaan ajoissa. Vertaa hintoja, ja jos sopiva hotellitarjous osuu kohdalle, lyö hotellivaraus lukkoon aikaisessa vaiheessa. Pienistä budjettiluokan hotelleista kävelymatkan päässä rannasta, voi saada majoituksen myös matalalla budjetilla. Ravintoloiden hintataso on Teneriffalla kokonaisuudessaan noin kolmanneksen edullisempi kuin Helsingissä, mutta Playa de las Américasissa edullisimpia, paikallistenkin suosimia ruokapaikkoja saattaa joutua hieman etsimään. Voit myös tehdä edulliset ostokset paikallisissa supermarketeissa ja ottaa esimerkiksi rannalle omat eväät mukaan. Rantahiekalla rentoutuminen, meressä virkistäytyminen ja auringosta nauttiminen eivät onneksi maksa mitään. Hieman Playa de las Américasin ulkopuolella budjettimatkailijoita odottavat myös vaihtelevat patikkapolut.

Playa de las Américas ei ole suuri rannikkokylä, joten lähes kaikkialle kylän tuntumassa pääsee kävellen tai pyörällä. Alueella lomailevien kannattaa hyödyntää myös takseja, jotka ovat selvästi edullisempia kuin Suomessa. Perusteellisemmin Teneriffaan tutustuvien kannattaa joko vuokrata auto tai hyödyntää saaren guaguas-bussiliikennettä. Saarella liikennöi Titsa-bussiyhtiö.

Käytännössä kaikki hotellit Playa de las Américasissa vaativat luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi.

Las Américasissa lapsiperheiden suurimpia vetonauloja ovat tietenkin alueen hienot rannat. Läheisellä Costa Adejen alueella perheitä kutsuvat esimerkiksi Siam Park -vesipuisto ja Monkey Park -eläinpuisto, jossa eläinasukkeja voi päästä esimerkiksi ruokkimaan.

Espanjassa on tapana jättää juomarahaa esimerkiksi ravintolaillallisesta. Kahvikupillisen yhteydessä tippi ei välttämättä ole tarpeen.

Playa de las Américas on turvallinen matkailukohde, mutta pidä silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Ei tarvita, sillä suomalaiset sähkölaitteet toimivat Espanjassa ilman adapteria.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Playa de las Américas per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Playa de las Américas hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Playa de las Américas

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Playa de las Américas
Etsi hostelleja - Playa de las Américas

Hotellit kaupungissa Playa de las Américas, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Playa de las Américas hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Playa de las Américas

Teneriffan saaren eteläosissa sijaitseva Playa de las Américas on vain noin 5 200 asukkaan rannikkokylä. Paikkakunnalta löytyy kuitenkin hotelleja ja muita majapaikkoja joka makuun, sillä pieni kanarialaispaikkakunta on matkailijoiden suosiossa ympäri vuoden. Hotellit Playa de las Américasissa ovat sijoittuneet pääsiassa lähelle rantaa Atlantin valtameren syleilyyn tai sisämaahan päin suurten golf-resorttien äärelle.

Eniten hotellivalikoimaa on tarjolla kauniin Playa del Camisón -rannan tuntumassa kylän keskustassa, hieman rannikolta sisämaan suuntaan, ja Playa de las Américas -rannan lähiympäristössä. Budjettimatkaajien ja reppureissaajien kannattaa etsiä edullista majoitusta kylän sisäosista keskustasta, jossa kaikki tarvittavat palvelut ja suositut ostosalueet ovat käden ulottuvilla. Rannan äärellä hintataso on korkeampi, mutta monet pitävät Playa de las Américasin rantakaupunginosia paikkakunnan parhaina alueina majoittua.

Golfharrastajat puolestaan hakeutuvat lomakeskuksiin golfkenttien, kuten Golf las Américasin, tuntumassa. Vaikka Playa de las Américas on tunnettu varsin vilkkaasta yöelämästään, on se hyvä kohde kauniiden rantojensa ansiosta myös lapsiperheille. Perheet majoittuvat usein hotelleihin merenrannan tuntumassa, sillä niistä päivittäiset kävelyt rantahietikolle onnistuvat helposti. Useimmissa rantahotelleissa on tosin myös uima-allasalue.

Aivan Playa de las Américasin kyljessä sijaitsee Los Cristianosin kylä, jossa majoituspaikkoja on lisää. Kylässä on mahdollista majoittua myös vanhassa kaupungissa tai sen tuntumassa. Valinnanvaraa kasvattaa myös Playa de las Américasin toisella puolella sijaitseva modernimpi Costa Adejen kylä. Mikäli haluat yöpyä lähellä bussiasemaa, Costa Adeje onkin hyvä vaihtoehto, sillä alueen Estacion De Guaguas -bussiasema sijaitsee kylän alueella. Teneriffan eteläinen lentoasema sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä Playa de las Américasin alueesta, eli seudulla voi majoittua myös kätevästi lähellä lentokenttää.


Lue lisää nähtävyyksistä: Playa de las Américas

Etelä-Teneriffan rannikkokylää Playa de las Américasia ei voi kutsua perinteiseksi kanarialaiskyläksi, sillä lomakeskuksien ja hotellien täyttämä paikkakunta on kasvanut käytännössä rantaturismin ympärille. Matkailijoita alueelle kutsuvat vuoden ympäri etenkin pitkät rannat ja talvisinkin lauhat, lämpimät säät, mutta missään nimessä Playa de las Américasissa lomailu ei merkitse pelkkää auringonpalvontaa.

Las Américasin alueella on ympäri vuoden vilkasta ilta- ja yöelämää, joka houkuttelee paikalle nuoriakin lomailijoita. Alueen monet tasokkaat golfkentät kutsuvat puolestaan innokkaita golffareita. Lähikylissä – Los Cristianosissa ja Costa Adejen alueella – tarjolla on hieman erilaista lomatunnelmaa. Rauhallinen Los Cristianosin kylä meriruokaravintoloineen on tunnettu pienestä vanhasta kaupungistaan ja Las Américasia perinteikkäämmästä tunnelmastaan. Costa Adeje taas kutsuu lomailijoita esimerkiksi lapsiperheille suunnatuilla aktiviteeteillaan, kuten Siam Park -vesipuistolla. Alue antaa takuuvarmasti jokaiselle lomailijalle jotakin.

Seudun kauneimpiin rantoihin kuuluu esimerkiksi Playa de las Vistas -ranta ja hienohiekkainen Playa del Camisón, joka tarjoaa mahdollisuudet myös monenlaisiin vesiaktiviteetteihin. Las Américasin alueelta, esimerkiksi Costa Adejen suunnilta, voi löytää vaellusreittejä, joilla pääsee ihailemaan Kanarian kaunista luontoa läheltä. Alueen ravintoloissa voi puolestaan maistella paitsi tuoreita meriherkkuja myös Kanarian perinneruokia.

Atlantin valtamerta on mahdollista lähteä tutkimaan seudun satamista esimerkiksi lasipohjaveneellä tai katamaraanilla. Jos kaipaat hemmotteluja, hankkiudu yhteen seudun kylpylöistä, joissa hemmotteluhoitoja on tarjolla laidasta laitaan.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Playa de las Américas

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Playa de las Américas

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Playa de las Américas heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 9 yötä.

Hotellien hintoihin kohteessa Playa de las Américas vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 77 € yöltä.

Hotellit kohteessa Playa de las Américas ovat yleensä edullisempia: kesäkuu. Odotettu hintojen lasku noin 58 % tänä aikana.

keskiviikko on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Playa de las Américas, ja perjantai kallein.

Hostelli kohteessa Playa de las Américas (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 42 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 35 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Playa de las Américas.

Yes, Playa de las Américas does have vacation rentals. Of the 45 vacation rentals in Playa de las Américas, Regency Torviscas Apartments and Suites is the most popular among our users. Find vacation rentals in Playa de las Américas.

Yes, Playa de las Américas hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Laguna Park 2 is the most popular out of the 19 hostels in Playa de las Américas. Search for deals on hostels in Playa de las Américas.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Playa de las Américas

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Playa de las Américas

Apartments Las Floritas

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

9,3
46 €
Coral Dreams

Coral Dreams

Calle Argentina 1, Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

163 €

Apartamentos Olympia

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

8,8
66 €
El Cardon Las Vistas

El Cardon Las Vistas

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

9,2
76 €

Parque Santiago V

Av. Las Américas Parque Santiago V, Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

8,4
106 €
Tenerife Royal Gardens

Tenerife Royal Gardens

Calle Luis Diaz de Losada, 5, Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

9,3
102 €
Cozy Studio Las Americas

Cozy Studio Las Americas

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

8,1
57 €
Las Américas Sea Views II

Las Américas Sea Views II

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

71 €
Apartamentos Parque Cattleya

Apartamentos Parque Cattleya

Avenida Santiago Puig 5, Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

42 €

Parque Santiago - Playa Las Americas

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

5,7
83 €
Americas Blue Yosea

Americas Blue Yosea

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

6,5
53 €
Las Vistas Trg Tenerife Royal Gardens

Las Vistas Trg Tenerife Royal Gardens

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

8,5
103 €

Playa de las Americas Apartment

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

8,4
87 €

Las Americas Panoramic View Apartment I

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

6,2
53 €
Las Americas Panoramic Sea Views

Las Americas Panoramic Sea Views

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

9,3
58 €
421 Nice Olympia Central Studio

421 Nice Olympia Central Studio

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

6,5
54 €
Villas Parque Santiago III By Upper Luxury Housing

Villas Parque Santiago III By Upper Luxury Housing

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

9,2
102 €
Tenerife South Apartments

Tenerife South Apartments

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

9,3
100 €

Playa de Las Americas Sea Views

Playa de las Américas, Teneriffa, Spain

9,4
68 €

Aloita matkan suunnittelu - Playa de las Américas


Miksi käyttää momondo?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Playa de las Américas on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Playa de las Américas hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Kun kaikki Playa de las Américas majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.