Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Budget autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
7. März — 14. März
New York, NY, Yhdysvallat
Do 7/3
Keskipäivä
Do 14/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Budget vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

34 € - 91 €

Kaikki autotyypit

43 € - 179 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget New York, New York on marraskuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget New York on marraskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget New York, New York on syyskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget New York on syyskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget New York, New York on lokakuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 96 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget New York on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Budget New York, New York on lokakuu hintojen ollessa 46 € per päivä keskimäärin. 46 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Budget New York on lokakuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Budget

95 €/pvä

7 Mrz - 14 Mrz
Audi A3

New York Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,2

Value

6,5

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Kuinka paljon maksaa Budget vuokra-auto kaupungissa New York maaliskuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa New York kuukauden maaliskuu aikana vuokraamolta Budget maksaa keskimäärin 58 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 37 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Budget viikoksi kaupungissa New York, voit olettaa hintojen olevan noin 407 € kuukauden maaliskuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Building 305 Federal Circle.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa New York?

Kyllä, vuokraamo Budget kaupungissa New York tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Budget puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa New York kuukauden maaliskuu aikana?

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa New York maaliskuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden maaliskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 83 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 46 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista New York?

Kaupungista New York löytyy 8 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa Building 305 Federal Circle, New York sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 48 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa New York noutivat kulkuneuvon osoitteessa Building 305 Federal Circle sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa New York hinnat?

autoa New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa New York?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa New York osiossa on 130 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa New York?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien New York. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa New York?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa New York, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa New York

Suositut vuokra-autotyypit New Yorkissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot New Yorkissa
Do 7/3
Keskipäivä
Do 14/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.