Budget autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
7. lokakuu — 14. lokakuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
pe 7/10
Keskipäivä
pe 14/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

69 € - 131 €

Kaikki autotyypit

63 € - 143 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget New York, New York on maaliskuu hintojen ollessa 69 € per päivä keskimäärin. 69 € per päivä on 32 % alhaisempi kuin 102 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget New York on maaliskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget New York, New York on lokakuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 94 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget New York on lokakuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget New York, New York on helmikuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 100 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget New York on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Budget New York, New York on marraskuu hintojen ollessa 55 € per päivä keskimäärin. 55 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 96 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Budget New York on marraskuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Budget

61 €/pvä

13 loka - 21 loka
Chevrolet Sonic Sedan

New York Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,5

Value

5,7

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Jokaisella Budget autovuokraamon toimipisteellä kentällä New York tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Budget on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Building 305 Federal Circle.

Kyllä, vuokraamo Budget kaupungissa New York tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Budget puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa New York lokakuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 142 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 92 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista New York löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa Building 305 Federal Circle, New York sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 44 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa New York noutivat kulkuneuvon osoitteessa Building 305 Federal Circle sijaitsevasta toimipisteestä.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Miami, Chicago, sekä Seattle

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa New York

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Budget? Vertaile muiden suosittujen New York autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia