Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

National autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

New York National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

National

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,5

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Kuinka paljon maksaa National vuokra-auto kaupungissa New York kesäkuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa New York kuukauden kesäkuu aikana vuokraamolta National maksaa keskimäärin 155 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 148 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta National viikoksi kaupungissa New York, voit olettaa hintojen olevan noin 1083 € kuukauden kesäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla National toimipistettä kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla National on 1 toimipaikka kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
Building 308 Federal Circle.

Tarjoaako National ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa New York?

Vuokraamon National vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa New York. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan National vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. New York alueen National puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta National, kun vierailet kaupungissa New York kuukauden kesäkuu aikana?

Tietojemme mukaan Suuri ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta National New York vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen National autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Suuri ajoneuvoille 160 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 159 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta National autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista New York?

Kaupungista New York löytyy National vuokraamolta 4 toimipistettä. Building 308 Federal Circle on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet National vuokra-auton kaupungista New York tekivät sen osoitteessa Building 308 Federal Circle sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa New York hinnat?

autoa New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa New York?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa New York osiossa on 129 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa New York?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien New York. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa New York?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa New York, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 28/5
Keskipäivä
ti 4/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.