Avis autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

60 € - 244 €

Kaikki autotyypit

58 € - 133 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis New York, New York on tammikuu hintojen ollessa 60 € per päivä keskimäärin. 60 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 102 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis New York on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis New York, New York on tammikuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis New York on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis New York, New York on maaliskuu hintojen ollessa 77 € per päivä keskimäärin. 77 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 119 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis New York on maaliskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis New York, New York on tammikuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 100 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis New York on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

34 €/pvä

16 loka - 22 loka
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

34 €/pvä

16 loka - 22 loka
Audi A3

New York Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,9

Value

6,7

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on Building #305 Federal Circle.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa New York?

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa New York. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. New York alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa New York kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa New York pitävät enemmän Luksus ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Luksus vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 105 €/päivä ja 105 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista New York?

Vuokraamolla Avis on 13 toimipistettä kaupungissa New York. Heidän Building #305 Federal Circle toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa New York, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis Building #305 Federal Circle toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa New York hinnat?

autoa New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa New York?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa New York osiossa on 127 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa New York?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien New York. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa New York?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa New York, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten AVIS -, AVIS -, sekä AVIS -

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa New York

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen New York autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.