Avis autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

53 € - 114 €

Kaikki autotyypit

62 € - 149 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis New York, New York on syyskuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis New York on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis New York, New York on lokakuu hintojen ollessa 56 € per päivä keskimäärin. 56 € per päivä on 31 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis New York on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis New York, New York on marraskuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 103 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis New York on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis New York, New York on lokakuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 85 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis New York on lokakuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

125 €/pvä

16 kesä - 25 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

126 €/pvä

16 kesä - 25 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

139 €/pvä

16 kesä - 25 kesä
Chevrolet Sonic Sedan

New York Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Kaikki Avis autovuokraamon toimipisteet kentällä New York ovat lisänneet ylimääräisiä varotoimia varmistaakseen asiakkaiden turvallisuuden COVID-19:n aikana. Terveys-ja turvallisuustoimenpiteisiin kuuluvat muun muassa vuokra-autojen sekä vuokraustiskien tehostettu siivous:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on Building #305 Federal Circle.

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa New York. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. New York alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa New York pitävät enemmän Suuri ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Suuri vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 74 €/päivä ja 57 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa New York on Suuri (74 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 31 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton valitsivat Suuri kustannussyistä. Suuri on myös 23 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Avis vuokra-auton hinta kaupungissa New York.

Vuokraamolla Avis on 14 toimipistettä kaupungissa New York. Heidän 25 Bowery Bay Boulevard toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 25 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa New York, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis 25 Bowery Bay Boulevard toimipisteestä.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä San Francisco