Alamo autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Alamo vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 111 €

Kaikki autotyypit

37 € - 148 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Alamo New York, New York on syyskuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 77 € kuin keskimääräinen vuosihinta Alamo Pieni autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Alamo New York on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Alamo tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Alamo New York, New York on tammikuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 64 % alhaisempi kuin 104 € kuin keskimääräinen vuosihinta Alamo Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Alamo New York on tammikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Alamo tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Alamo New York, New York on syyskuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 69 % alhaisempi kuin 112 € kuin keskimääräinen vuosihinta Alamo Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Alamo New York on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Alamo tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Alamo New York, New York on syyskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 116 € kuin keskimääräinen vuosihinta Alamo Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Alamo New York on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Alamo tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


New York Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,2

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikka kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Building 308 Federal Circle.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa New York?

Kyllä, vuokraamo Alamo kaupungissa New York tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Alamo puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Alamo, kun vierailet kaupungissa New York kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 40 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Alamo kaupungissa New York lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Alamo autonvuokraustarjouksia kaupungissa New York niinkin alhaiseen hintaan kuin 37 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista New York?

Kaupungista New York löytyy Alamo vuokraamolta 4 toimipistettä. Building 308 Federal Circle on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 76 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Alamo vuokra-auton kaupungista New York tekivät sen osoitteessa Building 308 Federal Circle sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa New York hinnat?

autoa New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa New York?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa New York osiossa on 127 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa New York?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien New York. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa New York?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa New York, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Alamo autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Alamo vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten ALAMO - ja ALAMO -

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa New York

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Alamo? Vertaile muiden suosittujen New York autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.