Alamo autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
4. heinäkuu — 11. heinäkuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
ma 4/7
Keskipäivä
ma 11/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Alamo vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Suuri autot

98 € - 149 €

Kaikki autotyypit

93 € - 166 €

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Alamo New York, New York on maaliskuu hintojen ollessa 98 € per päivä keskimäärin. 98 € per päivä on 24 % alhaisempi kuin 128 € kuin keskimääräinen vuosihinta Alamo Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Alamo New York on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Alamo tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Alamo

161 €/pvä

26 elo - 30 elo
Audi A3

New York Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

8,0

Value

7,5

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Alamo vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän New York asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Alamo on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Alamo autonvuokraus kaupungissa New York kuukauden heinäkuu aikana maksaa keskimäärin 130 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden heinäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 91 € per päivä vuoraamon Alamo autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa New York viikon ajaksi, 910 € on keskimääräinen Alamo autonvuorauksen hinta.

Kyllä, vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikka kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Building 308 Federal Circle.

Kyllä, vuokraamo Alamo kaupungissa New York tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Alamo puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 110 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Alamo kaupungissa New York heinäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Alamo autonvuokraustarjouksia kaupungissa New York niinkin alhaiseen hintaan kuin 104 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen heinäkuu aikana.

Kaupungista New York löytyy Alamo vuokraamolta 4 toimipistettä. Building 308 Federal Circle on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Alamo vuokra-auton kaupungista New York tekivät sen osoitteessa Building 308 Federal Circle sijaitsevassa toimipisteessä.


Alamo autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa New York

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Alamo? Vertaile muiden suosittujen New York autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia