Dollar autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
12. December — 19. December
New York, NY, Yhdysvallat
Tue 12/12
Keskipäivä
Tue 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dollar vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 88 €

Kaikki autotyypit

38 € - 128 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Dollar New York, New York on joulukuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Dollar New York on joulukuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Dollar New York, New York on marraskuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Dollar New York on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Dollar New York, New York on maaliskuu hintojen ollessa 50 € per päivä keskimäärin. 50 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 106 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Dollar New York on maaliskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Dollar New York, New York on helmikuu hintojen ollessa 39 € per päivä keskimäärin. 39 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 98 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Dollar New York on helmikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


New York Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,7

Value

5,8

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Dollar löytyy kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Building 318 Federal Circle.

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa New York?

Kyllä, Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa New York. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Dollar johonkin heidän New York toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Dollar, kun vierailet kaupungissa New York kuukauden tammikuu aikana?

Standardi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Dollar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa New York kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon Dollar Standardi autot maksavat keskimäärin 57 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 57 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista New York?

Dollar toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa New York. Suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa New York sijaitsee osoitteessa 45-01 20th Ave. Viimeisten 12 kuukauden aikana 45 % käyttäjistä, jotka hakivat Dollar vuokra-autoja kaupungissa New York vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 45-01 20th Ave sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa New York hinnat?

autoa New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa New York?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa New York osiossa on 127 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa New York?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien New York. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa New York?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa New York, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.