Dollar autonvuokraukset kaupungista New York

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa New York

New York, NY, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dollar vuokra-autotarjoukset New York, New York

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

47 € - 178 €

Kaikki autotyypit

53 € - 173 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Dollar New York, New York on syyskuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 92 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Dollar New York on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Dollar New York, New York on toukokuu hintojen ollessa 51 € per päivä keskimäärin. 51 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 83 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Dollar New York on toukokuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Dollar New York, New York on maaliskuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 123 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Suuri autonvuokraukselle kaupungissa New York. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Dollar New York on maaliskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Dollar

57 €/pvä

31 loka - 7 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Dollar

57 €/pvä

31 loka - 7 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Dollar

152 €/pvä

30 loka - 6 marras
Chevrolet Sonic Sedan

New York Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista New York, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,8

Value

5,0

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa New York

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa New York sijaitseva vuokraamo Dollar on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Dollar on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Dollar löytyy kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Building 318 Federal Circle.

Kyllä, Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa New York. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Dollar johonkin heidän New York toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Keskikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Dollar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa New York kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon Dollar Keskikokoinen autot maksavat keskimäärin 76 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 66 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Halvin vuokraamon Dollar tarjoama autotyyppi kaupungissa New York on Keskikokoinen hinnan ollessa keskimäärin 76 € per päivä. 76 € per päivä on 17 % halvempi kuin kallein vuokraamon Dollar auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 40 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa New York vuokraamolta Dollar valitsivat usein Keskikokoinen kustannussyistä.

Dollar toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa New York. Suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa New York sijaitsee osoitteessa Building 318 Federal Circle. Viimeisten 12 kuukauden aikana 35 % käyttäjistä, jotka hakivat Dollar vuokra-autoja kaupungissa New York vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Building 318 Federal Circle sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa New York

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Dollar? Vertaile muiden suosittujen New York autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia