Budget autonvuokraukset kaupungista Miami

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Miami

Miami, FL, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Miami, FL, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset Miami, Florida

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

33 € - 272 €

Kaikki autotyypit

54 € - 113 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget Miami, Florida on marraskuu hintojen ollessa 33 € per päivä keskimäärin. 33 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 84 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget Miami on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget Miami, Florida on kesäkuu hintojen ollessa 39 € per päivä keskimäärin. 39 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget Miami on kesäkuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget Miami, Florida on elokuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget Miami on elokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Budget Miami, Florida on tammikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 64 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Budget Miami on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Budget Miami, Florida on maaliskuu hintojen ollessa 50 € per päivä keskimäärin. 50 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 86 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Budget Miami on maaliskuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Budget Miami, Florida on lokakuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 67 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Budget Miami on lokakuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Miami Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Miami, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,8

Value

5,7

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Miami

Kuinka paljon maksaa Budget vuokra-auto kaupungissa Miami marraskuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Miami kuukauden marraskuu aikana vuokraamolta Budget maksaa keskimäärin 62 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 34 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Budget viikoksi kaupungissa Miami, voit olettaa hintojen olevan noin 434 € kuukauden marraskuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Miami lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Budget kentällä Miami lentokenttä (3900 Nw 25th Street, Suite 403).

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Miami?

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Miami maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Miami kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Budget Miami vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen Budget autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 55 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 34 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon Budget halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami?

Halvin vuokraamon Budget tarjoama autotyyppi kaupungissa Miami on Maasturi hinnan ollessa keskimäärin 55 € per päivä. 55 € per päivä on 11 % halvempi kuin kallein vuokraamon Budget auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 20 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Miami vuokraamolta Budget valitsivat usein Maasturi kustannussyistä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Miami?

Budget toimii tällä hetkellä 9 toimipisteiden kautta kaupungissa Miami. Suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Miami sijaitsee osoitteessa 3900 Nw 25th Street, Suite 403. Viimeisten 12 kuukauden aikana 71 % käyttäjistä, jotka hakivat Budget vuokra-autoja kaupungissa Miami vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 3900 Nw 25th Street, Suite 403 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Miami hinnat?

autoa Miami hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Miami?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Miami osiossa on 222 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Miami?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Miami. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Miami?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Miami. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Budget vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Budget vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Budget in Orlando, Budget in Fort Lauderdale ja Budget in West Palm Beach

Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten BUDGET -, BUDGET -, sekä BUDGET -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Miami

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.