Avis autonvuokraukset kaupungista Miami

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Miami

Miami, FL, Yhdysvallat
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Miami, FL, Yhdysvallat
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Miami, Florida

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

48 € - 140 €

Kaikki autotyypit

55 € - 112 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on lokakuu hintojen ollessa 48 € per päivä keskimäärin. 48 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 82 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Miami on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on heinäkuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 80 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Miami on heinäkuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on marraskuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 83 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis Miami on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on lokakuu hintojen ollessa 48 € per päivä keskimäärin. 48 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 79 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Avis Miami on lokakuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Miami Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Miami, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

4,8

Value

5,4

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Miami

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Miami sijaitseva vuokraamo Avis on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Avis on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Miami lentokenttä (3900 Nw 25th Street, Ste 402).

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Miami maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Keskikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Miami kuukauden heinäkuu aikana. Vuokraamon Avis Keskikokoinen autot maksavat keskimäärin 97 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 97 € päivä päivä kuukauden heinäkuu aikana.

Vuokraamolla Avis on 10 toimipistettä kaupungissa Miami. Heidän 3900 Nw 25th Street, Ste 402 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 39 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa Miami, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis 3900 Nw 25th Street, Ste 402 toimipisteestä.


Avis vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Orlando, Fort Lauderdale ja West Palm Beach

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, San Francisco, sekä New York

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Miami

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen Miami autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia