Avis autonvuokraukset kaupungista Miami

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Miami

Miami, FL, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Miami, FL, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Miami, Florida

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

47 € - 111 €

Kaikki autotyypit

58 € - 112 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on helmikuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 73 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Miami on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on marraskuu hintojen ollessa 56 € per päivä keskimäärin. 56 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 86 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Miami on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on tammikuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis Miami on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on lokakuu hintojen ollessa 56 € per päivä keskimäärin. 56 € per päivä on 23 % alhaisempi kuin 73 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Avis Miami on lokakuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Avis Miami, Florida on maaliskuu hintojen ollessa 51 € per päivä keskimäärin. 51 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 79 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Avis Miami on maaliskuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Miami Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Miami, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Miami

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa Miami marraskuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Miami kuukauden marraskuu aikana vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 106 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 50 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Avis viikoksi kaupungissa Miami, voit olettaa hintojen olevan noin 740 € kuukauden marraskuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Miami lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Miami lentokenttä (3900 Nw 25th Street, Ste 402).

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Miami?

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Miami maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Miami kuukauden marraskuu aikana?

Maasturi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Miami kuukauden marraskuu aikana. Vuokraamon Avis Maasturi autot maksavat keskimäärin 99 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 50 € päivä päivä kuukauden marraskuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Miami?

Vuokraamolla Avis on 11 toimipistettä kaupungissa Miami. Heidän 3900 Nw 25th Street, Ste 402 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 66 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa Miami, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis 3900 Nw 25th Street, Ste 402 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Miami hinnat?

autoa Miami hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Miami?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Miami osiossa on 222 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Miami?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Miami. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Miami?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Miami. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Avis vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Avis in Orlando, Avis in Fort Lauderdale ja Avis in West Palm Beach

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten AVIS - ja AVIS -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Miami

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.