Autonvuokraus Laredo, Texas

Haussa halpa vuokra-auto Laredo, TX? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Laredo, TX, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Laredo, TX, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Laredo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Laredo, TX
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

7,5

Value

7,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

7,0

Value

7,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Laredo, TX kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Laredo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Laredo

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Laredo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise, Avis ja Budget ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Laredo COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Laredo. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Laredo, TX autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Laredo. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Laredo valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Laredo, TX?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Laredo huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Laredo taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Laredo rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Laredo?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Elantra kaupungista Laredo, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Elantra, hinnat ovat 55 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Elantra autonvuokraustarjousta kaupungista Laredo niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Laredo ovat yleensä keskimäärin 38 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 3 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Laredo, TX kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Laredo on 14 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 19 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Laredo.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Laredo kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Laredo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Laredo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Class Compact SUV tai Chevrolet Spark.

 • Onko sää kaupungissa Laredo samanlainen kuin muualla Texas alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Laredo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Texas lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 9 °C ja mahdollinen sademäärä 46,5 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Laredo