Autounion Car Rental autonvuokraukset kaupungista Hania

Etsi ja vertaa hyviä Autounion Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hania

Hania, Chania, Kreikka
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Hania, Chania, Kreikka
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hania Autounion Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autounion Car Rental vuokra-autojen sijainneista Hania, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Autounion Car Rental

6 sijaintia

Tietoja Autounion Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Hania

Kuinka paljon maksaa Autounion Car Rental vuokra-auto kaupungissa Hania lokakuu aikana?

Autounion Car Rental autonvuokraus kaupungissa Hania kuukauden lokakuu aikana maksaa keskimäärin 60 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden lokakuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 17 € per päivä vuoraamon Autounion Car Rental autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Hania viikon ajaksi, 419 € on keskimääräinen Autounion Car Rental autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla Autounion Car Rental toimipistettä kentällä Hania Souda lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Autounion Car Rental kentällä Hania Souda lentokenttä (Chania Airport 500m From The Arrival Hall).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Autounion Car Rental, kun vierailet kaupungissa Hania kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 61 €/päivä, Tila-auto ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Autounion Car Rental kaupungissa Hania lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Autounion Car Rental autonvuokraustarjouksia kaupungissa Hania niinkin alhaiseen hintaan kuin 57 €/päivä, mikä on halvin Tila-auto vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hania hinnat?

autoa Hania hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hania?

syyskuuta 2023 alkaen 128 toimijaa on valittavissa autoa Hania osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hania?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hania. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hania?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Hania. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hania

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.