AbbyCar Car Rentals autonvuokraukset kaupungista Hania

Etsi ja vertaa hyviä AbbyCar Car Rentals vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hania

Hania, Chania, Kreikka
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Hania, Chania, Kreikka
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

AbbyCar Car Rentals vuokra-autotarjoukset Hania, Kreeta

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

3 € - 36 €

Kaikki autotyypit

3 € - 50 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta AbbyCar Car Rentals Hania, Kreeta on maaliskuu hintojen ollessa 3 € per päivä keskimäärin. 3 € per päivä on 83 % alhaisempi kuin 18 € kuin keskimääräinen vuosihinta AbbyCar Car Rentals Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Hania. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto AbbyCar Car Rentals Hania on maaliskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo AbbyCar Car Rentals tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta AbbyCar Car Rentals Hania, Kreeta on huhtikuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 42 € kuin keskimääräinen vuosihinta AbbyCar Car Rentals Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Hania. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto AbbyCar Car Rentals Hania on huhtikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo AbbyCar Car Rentals tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Hyundai Accent
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
AbbyCar Car Rentals

12 €/pvä

21 loka - 27 loka
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
AbbyCar Car Rentals

13 €/pvä

21 loka - 27 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
AbbyCar Car Rentals

24 €/pvä

10 loka - 17 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Hania AbbyCar Car Rentals toimipaikat

Alla on tietoja kaikista AbbyCar Car Rentals vuokra-autojen sijainneista Hania, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

AbbyCar Car Rentals

4 sijaintia

Tietoja AbbyCar Car Rentals autonvuokrauksesta kaupungissa Hania

Kuinka paljon maksaa AbbyCar Car Rentals vuokra-auto kaupungissa Hania marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana voit olettaa maksavasi 25 € per päivä AbbyCar Car Rentals vuokra-autosta kaupungissa Hania. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet AbbyCar Car Rentals vuokra-autolle kaupungissa Hania on 13 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen AbbyCar Car Rentals autonvuokraus kaupungissa Hania maksaa keskimäärin 173 € kuukauden marraskuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Onko vuokraamolla AbbyCar Car Rentals toimipistettä kentällä Hania Souda lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla AbbyCar Car Rentals on 2 toimipaikkaa kentällä Hania Souda lentokenttä:
Chania Airport
E.O Aerodromiou-Soudas.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta AbbyCar Car Rentals, kun vierailet kaupungissa Hania kuukauden marraskuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 26 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta AbbyCar Car Rentals kaupungissa Hania marraskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää AbbyCar Car Rentals autonvuokraustarjouksia kaupungissa Hania niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen marraskuu aikana.

Mikä on vuokraamon AbbyCar Car Rentals halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Hania?

Vuokraamon AbbyCar Car Rentals halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Hania on Edullinen (18 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 31 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat AbbyCar Car Rentals auton valitsivat Edullinen kustannussyistä. Edullinen on myös 45 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman AbbyCar Car Rentals vuokra-auton hinta kaupungissa Hania.

Kuinka monta AbbyCar Car Rentals autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Hania?

AbbyCar Car Rentals toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Hania. Suosituin AbbyCar Car Rentals autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Hania sijaitsee osoitteessa Chania Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 71 % käyttäjistä, jotka hakivat AbbyCar Car Rentals vuokra-autoja kaupungissa Hania vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Chania Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hania hinnat?

autoa Hania hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hania?

lokakuuta 2023 alkaen 128 toimijaa on valittavissa autoa Hania osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hania?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hania. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hania?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Hania. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


AbbyCar Car Rentals autot muissa kaupungeissa maan Kreikka sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Hania

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta AbbyCar Car Rentals? Vertaile muiden suosittujen Hania autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hania

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.