Autonvuokraus Bakersfield, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Bakersfield, CA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bakersfield, CA, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Bakersfield, CA, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Bakersfield: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bakersfield, CA
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,4
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Value

6,7
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Value

6,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,9

Value

5,9
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bakersfield, CA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Burbank Bob Hope lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bakersfield

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bakersfield noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise, Hertz ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Bakersfield COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Bakersfield. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Bakersfield, CA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Bakersfield on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Bakersfield suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Hertz ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bakersfield, CA?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bakersfield on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bakersfield ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bakersfield?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Fiesta kaupungista Bakersfield, ja datamme mukaan Hyundai Elantra on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Fiesta, hinnat ovat 42 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Fiesta autonvuokraustarjousta kaupungista Bakersfield niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 € per päivä. Hyundai Elantra autonvuokraukset kaupungista Bakersfield ovat yleensä keskimäärin 50 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 19 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Bakersfield?

  Major Agency on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Bakersfield. Malli Audi A4 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Major Agency 99 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Bakersfield, CA kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Bakersfield kuukauden tammikuu aikana on 9 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 31 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bakersfield kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Bakersfield autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Bakersfield vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Bakersfield samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Bakersfield road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 11 °C ja sademäärän vastaavasti 90,9 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Kalifornia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Beverly Hills, Burbank ja Irvine maan Kalifornia sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Bakersfield