Autonvuokraus Beirut, Libanon

Haussa halpa vuokra-auto Beirut, Libanon? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Beirut, Libanon
30. tammikuu — 6. helmikuu
Sama palautus
Beirut, Libanon
su 30/1
Keskipäivä
su 6/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Beirut: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Beirut, Libanon
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Value

7,6
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

8,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

2,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

5,2

Value

5,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

5,2

Value

4,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Beirut, Libanon kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Beirut lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Beirut

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Beirut noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz, Avis ja Budget ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Beirut autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Beirut, Libanon autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Beirut sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Beirut. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Beirut, Libanon?

  Kun ajat Beirut kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Beirut kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 100 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Beirut?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Beirut, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai i10 keskimääräiseen hintaan 23 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Hyundai Accent 24 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i10 vuokra-autoja kaupungista Beirut niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 €/pvä ja Hyundai Accent hintaan 10 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Beirut?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Avis on malli Volvo XC90 tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Beirut keskimääräiseen 166 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Volvo XC90 vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Beirut voi muuttua pikaisesti.

 • Millainen sää on kohteessa Beirut, Libanon kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Beirut kuukauden tammikuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 180 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Beirut kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Beirut. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Beirut vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Beirut samanlainen kuin muualla Beirut alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Beirut road triplle alueelle Beirut tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 12 °C ja sademäärän vastaavasti 180 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Beirut