Autonvuokraus Albuquerque, New Mexico

Haussa halpa vuokra-auto Albuquerque, NM? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Albuquerque, NM, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Albuquerque, NM, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Albuquerque: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Albuquerque, NM
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Value

8,3
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,9
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,5

Value

7,1
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,7
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,2

Value

6,4

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Albuquerque, NM kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Albuquerque lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Albuquerque

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Albuquerque noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Enterprise, Budget ja Thrifty ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Albuquerque autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Albuquerque, NM autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Albuquerque olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, Budget ja Thrifty tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Albuquerque, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Albuquerque, NM?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Albuquerque on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Albuquerque ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Albuquerque?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Escape kaupungista Albuquerque, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Escape, hinnat ovat 59 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Escape autonvuokraustarjousta kaupungista Albuquerque niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Albuquerque ovat yleensä keskimäärin 55 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 16 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Chrysler 300 vuokra-autoja kaupungissa Albuquerque?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Chrysler 300 kaupungissa Albuquerque, niin Budget on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Chrysler 300 vuokra-autot kaupungissa Albuquerque vuokraamolta Budget ovat keskimäärin 79 € per päivä.Mallin Ford Explorer vuokraaminen (harkitse myös Luksus ajoneuvoja) on myös vaihtoehto noudettaessa autoa vuokraamosta Budget kaupungissa Albuquerque.

 • Millainen sää on kohteessa Albuquerque, NM kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Albuquerque kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 2 °C lämpötiloja ja 10 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Albuquerque kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Albuquerque autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Albuquerque vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Class Compact SUV.

 • Onko sää kaupungissa Albuquerque samanlainen kuin muualla New Mexico alueella?

  Ilmasto alueella New Mexico kuukauden tammikuu aikana on yleensä 3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 11 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Albuquerque lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Albuquerque