Autonvuokraukset kohteessa San Antonio, Texas

Haussa halpa vuokra-auto San Antonio, Texas? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Antonio, TX, Yhdysvallat
7. joulukuu — 14. joulukuu
San Antonio, TX, Yhdysvallat
to 7/12
Keskipäivä
to 14/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi San Antonio

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton San Antonio

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa San Antonio?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa San Antonio löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 42 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa San Antonio on 42 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa San Antonio?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella San Antonio 32 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa San Antonio?

Kun vuokraat autoa kaupungista San Antonio, suurin osa käyttäjistämme valitsee Chevrolet Spark keskimääräiseen hintaan 35 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on RAM Pickup 43 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Chevrolet Spark vuokra-autoja kaupungista San Antonio niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 €/pvä ja RAM Pickup hintaan 42 €/pvä.

Tärkeää tietoa San Antonio autonvuokrauksesta

Teksasin San Antoniossa on monia nähtävyyksiä, jotka ovat helposti saavutettavissa San Antonion vuokra-autoilla, kuten Natural Bridge Caverns ja Canopy Challenge ja Zip Lines, joka on muutaman minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Vaihtoehtoisesti voit suunnata San Antonion koillispuolella sijaitsevaan japanilaiseen teepuutarhaan tai Gruenen historiallisella alueella sijaitsevaan General Storeen. Huomaat, että valtatie I-410 kattaa suurimman osan kaupunkialueista. Yhdysvaltain valtatie 281 on suosittu kiertotie, joka kiertää suurimman osan San Antonion maamerkeistä. San Antonion keskustasta löydät ilmaista pysäköintiä arkisin myöhään iltapäivällä tai alkuillasta ja viikonloppuisin ilmaista pysäköintiä koko päivän ajan. Voit myös pysäköidä tonteilla ja parkkihalleissa sekä kadun ulkopuolella sijaitsevilla pysäköintipaikoilla, jotka veloitetaan tunneittain. Varmista, että löydät yli 20 halpaa autonvuokrausta San Antoniossa, jotka tekevät autonvuokrauksesta sujuvan ja helpon prosessin.

Kannattaako vuokrata auto, kun vierailen San Antoniossa?

Yksi tapa valita autonvuokrausta San Antonio on, että pysäköinti on helposti saatavilla kaupungissa. San Antonion ruuhka-aika on pääasiassa aamuvarhaisten ja iltamyöhäisten välillä arkipäivinä, joten ajajia kehotetaan välttämään nämä ajat, jos olet aikataulussa. Kuljettajien on myös suositeltavaa välttää US 281 North, joka yleensä pakataan ruuhka-aikana. Kaupungin laitamilla on myös useita ympäröiviä kaupunginosia, joihin pääsee San Antonion vuokra-autolla sekä kuuluisia kaupunkeja, kuten Bandera, joka tunnetaan nimellä Cowboy Capital of the World.  Vuokraamalla autoja San Antonio tarjoaa helpon ja kätevän mahdollisuuden tutustua kaupunkiin omaan aikaasi.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani San Antoniossa?

Kun valitset autonvuokrauksen San Antoniossa, on tärkeää, että tiedät kaupungin liikennelait. Ensinnäkin kuljettajat eivät saa soittaa, kirjoittaa tai lukea viestejä, ottaa valokuvia, selata, pelata pelejä tai edes pitää minkäänlaista puhelinta kädessään ajon aikana. Kuljettajat ja matkustajat eivät myöskään saa avata ajoneuvon ovia varmistamatta ensin, ettei avaaminen vaaranna lähellä olevien jalankulkijoiden tai liikenteessä liikkuvien ajoneuvojen henkeä. Lain mukaan kaikki matkustajat on myös kiinnitettävä turvavyöllä, myös lapset turvaistuimissa. Turvaistuimet voidaan pyynnöstä lisätä San Antonion autonvuokraukseen.

Voinko ajaa Meksikoon vuokra-autolla San Antoniosta?

Jos haluat vierailla Meksikossa San Antoniosta käsin, ota huomioon, että Meksikon rajalla on useita rajoituksia, kun kyseessä on vuokra-autolla ylittäminen. Vain jotkin toimipisteet sallivat San Antonion vuokra-autojen ylittämisen rajan yli, ja sinua saatetaan myös rajoittaa siinä, kuinka pitkälle voit mennä Meksikossa. Ota yhteyttä San Antonion autovuokraamoon selvittääksesi rajanylityksen sallivien ajoneuvojen saatavuus. Sinun on esitettävä Meksikon rajalla voimassa olevat luvat ja viisumit sekä hankittava ajoneuvolle Meksikon vastuuvakuutus ennen maahantuloa. Niille, jotka ovat Meksikon kansalaisia, Meksikon laki ei salli Yhdysvaltain omistaman ajoneuvon ajamista Meksikossa.

Voitko vuokrata auton San Antoniosta ilman luottokorttia?

Autonvuokraus San Antoniossa ilman luottokorttia on mahdollista. Useimmat vuokraamot sallivat pankkikorttimaksut, joskin yleensä muutamien vaatimusten ohella. Yleinen vaatimus on, että pankkikortissa on oltava VISA- tai MasterCard-logo. Jotkut San Antonion autovuokraamot sallivat myös Discovery-kortit. Toinen yhteinen vaatimus on, että kortissa olevan nimen on oltava sama kuin vuokraajan ja pääkuljettajan nimi. Alamo voisi olla hyvä vaihtoehto saada halpa autonvuokraus San Antoniossa pankkikortilla, koska he vaativat vain passin esittämistä sekä todisteen paluulipusta. Suosittelemme kuitenkin, että otat yhteyttä autovuokraamon toimipisteeseen selvittääksesi mahdolliset rajoitukset, lisämaksut ja vaatimukset, jotka koskevat ajoneuvon maksamista pankkikortilla.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton San Antoniossa?

Jotta voit noutaa halvan autonvuokrauksen San Antoniossa, muista, että saatat tarvita ylimääräisiä asiakirjoja, jos et asu Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Jos ulkomainen ajokorttisi ei ole englanninkielinen, sinun ei tarvitse esittää ajokorttiasi passin kanssa. Jos ajokorttisi ei ole latinankielinen, sinun on ehkä esitettävä kansainvälinen ajokortti (IDP), joka sinun on hankittava alkuperämaassasi. Ulkomaisella ajokortilla ei voi saada IDP:tä Yhdysvalloissa. Sinun on myös hankittava yhdysvaltalainen autovakuutus, sillä ilman sitä on laitonta ajaa Yhdysvalloissa. San Antonion autonvuokraamosta riippuen he saattavat myös vaatia näkemään asiakirjan, joka todistaa, että sinulla on paluumatka takaisin asuinmaahasi. Suosittelemme ottamaan yhteyttä autonvuokraamoon etukäteen selvittääksesi muut vuokrausta varten tarvittavat asiakirjat.


0

San Antonio autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Antonio, Texas

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,9

Value

8,9

Advantage

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,8

Value

8,1

E-Z Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

8,5

Value

7,5

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,7

Value

7,6

Enterprise Rent-A-Car

30 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Budget

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,0

Value

7,1

Avis

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,2

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,0

Value

7,0

Vuokraa auto läheltä kohteen San Antonio suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa San Antonio

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa San Antonio - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa San Antonio, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö San Antonio, Texas autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa San Antonio sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Hertz ja Enterprise Rent-A-Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa San Antonio, Texas?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa San Antonio huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. San Antonio taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin San Antonio rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa San Antonio, TX kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista San Antonio kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 16 °C lämpötiloja ja 56 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa San Antonio samanlainen kuin muualla Texas alueella?

Ilmasto alueella Texas kuukauden marraskuu aikana on yleensä 13 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin San Antonio lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Antonio hinnat?

autoa San Antonio hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Antonio?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa San Antonio osiossa on 87 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Antonio?

Eri maissa, myös kohteessa San Antonio, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Antonio?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa San Antonio. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa San Antonio?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa San Antonio momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa San Antonio?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa San Antonio, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa San Antonio, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen San Antonio autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa San Antonio momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta San Antonio.

Löytyykö kohteesta San Antonio autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa San Antonio vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä San Antonio vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta San Antonio, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Antonio

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.