Budget autonvuokraukset kaupungista Albuquerque

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Albuquerque

Albuquerque, NM, Yhdysvallat
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Albuquerque, NM, Yhdysvallat
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Albuquerque Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Albuquerque, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,2

Value

6,6

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Albuquerque

Kaikissa Budget vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Albuquerque on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Budget sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Albuquerque:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Albuquerque lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta 3400 University Boulevard Se.

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Albuquerque. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Albuquerque alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Albuquerque pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 87 €/päivä ja 87 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kaupungista Albuquerque löytyy Budget vuokraamolta 5 toimipistettä. 3400 University Boulevard Se on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 65 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Albuquerque tekivät sen osoitteessa 3400 University Boulevard Se sijaitsevassa toimipisteessä.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä New York