Budget autonvuokraukset kaupungista Albuquerque

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Albuquerque

Albuquerque, NM, Yhdysvallat
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Albuquerque, NM, Yhdysvallat
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Albuquerque Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Albuquerque, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,7

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Albuquerque

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Albuquerque lentokenttä?

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Albuquerque lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta 3400 University Boulevard Se.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Albuquerque?

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Albuquerque. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Albuquerque alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Albuquerque kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Albuquerque pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 88 €/päivä ja 88 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Albuquerque?

Kaupungista Albuquerque löytyy Budget vuokraamolta 5 toimipistettä. 3400 University Boulevard Se on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Albuquerque tekivät sen osoitteessa 3400 University Boulevard Se sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Albuquerque hinnat?

autoa Albuquerque hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Albuquerque?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Albuquerque osiossa on 43 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Albuquerque?

Eri maissa, myös kohteessa Albuquerque, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Albuquerque?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Albuquerque. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten BUDGET -, BUDGET -, sekä BUDGET -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Albuquerque

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.