Autonvuokraukset kohteessa Birmingham, Alabama

Haussa halpa vuokra-auto Birmingham, Alabama? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Birmingham, AL, Yhdysvallat
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Birmingham, AL, Yhdysvallat
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Birmingham

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Birmingham

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Birmingham?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Birmingham löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 54 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Birmingham on 54 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Birmingham?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Birmingham 10 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Birmingham?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Birmingham on Chevrolet Spark ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Nissan Sentra. Käyttäjämme ovat löytäneet Chevrolet Spark tarjouksia kaupungissa Birmingham keskimääräiseen hintaan 54 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 54 € per päivä. Mallin Nissan Sentra vuokraaminen kaupungissa Birmingham maksaa yleensä keskimäärin 54 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 54 € per päivä.

Tärkeää tietoa Birmingham autonvuokrauksesta

Vierailu Birminghamissa ei olisi täydellinen käymättä upeassa kasvitieteellisessä puutarhassa, McWane Science Centerissä tai rautatiepuistossa. Vuokra-autolla ajamalla pääset näille nähtävyyksille kätevästi ja voit kokea Birminghamin viehätyksen, joten haea henkilöpakettiauto ja lähde matkaan. Pidä silmällä reittiä I-59, sillä se yhdistää useimmat kaupungin nähtävyydet, kuten Red Mountainin. Ilmaista kadunvarsipysäköintiä voi olla haastavaa löytää, sillä useimmat pysäköintipaikat ovat mittarillisia, maksullisia pysäköintipaikkoja. Birminghamissa on yli 20 autovuokraamoa, joten autonvuokraus on nopeaa ja helppoa.

Kannattaako Birminghamissa vuokrata auto?

Birminghamissa on runsaasti pysäköintipaikkoja ja parkkihalleja, joten pysäköinti on helppoa. Liikenne ruuhkautuu useilla suosituilla paikoilla, erityisesti I-65-tiellä. Jos haluat välttää liikenneruuhkia, ruuhka-aika on varhain aamulla ja alkuillasta. Auton vuokraaminen Birminghamissa on paras tapa kokea kaupunki, kun kiertelet Birminghamin taidemuseossa, Southern Museum of Flightsissa, Kelly Ingram Parkissa ja Alabaman teatterissa. Luksusvuokra-auto on kätevää Birminghamissa vierailemiseen, sillä kaupunki ei ole kävely-ystävällinen. Siellä on joitakin käveltäviä kaupunginosia, mutta useimpiin nähtävyyksiin ei pääse ilman kyytiä. Bussikuljetuksia on saatavilla, mutta halvat vuokra-autot Birminghamissa ovat käteviä, koska saat itse päättää, minne menet.

Mitä lakeja minun olisi syytä pitää mielessä Birminghamissa ajamisen aikana?

Kun ajat vuokra-autoa Birminghamissa, liikennelakien pitäminen mielessä on turvallisuuden kannalta välttämätöntä. Birminghamin nopeusrajoitus on sama kuin Yhdysvaltain kaikki rajoitukset, ja se tarjoaa suurimmat nopeudet osavaltion valtateillä ja alhaisilla nopeuksilla koulualueilla ja asuinalueilla. Jalankulkijat ovat etusijalla ajoneuvoihin nähden. Muista pitää muutama metri ajoneuvojen välissä ja turvavyö aina kiinnitettynä. Ajaminen yli 0,2 promillen humatilassa on kielletty. Taaperoiden on oltava turvaistuimilla, joten muista lisätä sellainen Birminghamin vuokra-autoosi. Birminghamin uusien liikennelakien päivittäminen edellyttää, että tarkistat niiden tilan Birminghamin moottoriajoneuvoosastolta.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa Birminghamin vuokra-autoa ajaessani, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Voidaksesi hankkia Birminghamissa autonvuokrauksen, mukaan lukien economy- tai henkilöpakettiauto vuokrauksen, sinun on esitettävä virallinen ajokortti. Mukana olevan ajokortin on oltava voimassa koko vuokra-ajan, muuten et voi vuokrata autoa. Voimassa oleva ulkomainen ajokortti tai osavaltion ulkopuolinen ajokortti voidaan hyväksyä, mutta Alabaman osavaltion ajokortin hankkiminen on suositeltavaa. Näin vältät ongelmat, jos sinun on esitettävä ne tai jäät kiinni liikennerikkomuksesta. Muista maista tulevien vuokraajien on oltava yli 21-vuotiaita ja heillä on oltava voimassa oleva virallinen passi, jotta he voivat saada vuokra-auton.


0

Birmingham autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Birmingham, Alabama

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,8

Value

8,8

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,7

Value

7,7

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,3

Value

7,1

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

6,7

Enterprise Rent-A-Car

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,2

Value

6,7

Payless

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,7

Value

7,2

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,7

Value

5,8

Vuokraa auto läheltä kohteen Birmingham suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Birmingham

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Birmingham - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Birmingham, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Birmingham, Alabama autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Birmingham sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Dollar ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Birmingham lokakuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Birmingham kuukauden lokakuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Birmingham lokakuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 12 °C ja keskimääräinen sademäärä on 125 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Birmingham maksaa keskimäärin 54 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Birmingham, Alabama?

Kun ajat Birmingham kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Birmingham kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Birmingham, Alabama, AL kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Birmingham kuukauden syyskuu aikana on 24 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 99 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Birmingham samanlainen kuin muualla Alabama alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Birmingham ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Alabama lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 24 °C ja mahdollinen sademäärä 114,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Birmingham hinnat?

autoa Birmingham hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Birmingham?

syyskuuta 2023 alkaen 28 toimijaa on valittavissa autoa Birmingham osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Birmingham?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Birmingham. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Birmingham?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Birmingham. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Tutustu alueen Alabama muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Alabama

Aloita matkan suunnittelu - Birmingham


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Birmingham?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Birmingham käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Birmingham?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Birmingham helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Birmingham, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Birmingham autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Birmingham momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Birmingham momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Birmingham autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Birmingham autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Birmingham vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Birmingham vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Birmingham

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.