Enterprise autonvuokraukset kaupungista Albuquerque

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Albuquerque

Albuquerque, NM, Yhdysvallat
25. elokuu — 1. syyskuu
Sama palautus
Albuquerque, NM, Yhdysvallat
to 25/8
Keskipäivä
to 1/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Albuquerque Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Albuquerque, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,6

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Albuquerque

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Enterprise vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Albuquerque asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Enterprise on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Enterprise on 1 toimipaikkakentällä Albuquerque lentokenttä. Vuokraamo Enterprise löytyy osoitteesta 3400 University Blvd Se.

Kyllä, vuokraamo Enterprise kaupungissa Albuquerque tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Enterprise puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

120 Lomas Blvd Ne on suosituin Enterprise autonvuokrauksen toimipiste kaikista 8 toimipisteistä, joita kaupungista Albuquerque löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 29 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 120 Lomas Blvd Ne sijaitsevassa toimipisteessä.


Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä