0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Odesa

Etsi halvat lennot Odesa

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Matkustusvaroitus: tarkista paikalliset matkustusohjeet ennen varauksen tekemistä.

Odesa lentotiedot ja trendit

Tutustu Odesa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Odesa?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Odesa riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Odessa (suosituin lentokenttä alueella Odesa) niin lentoaika on keskimäärin 19t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Odessa, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Odesa

Miten kauan kestää lentää Odessaan?

Suomesta ei valitettavasti ole mahdollista lentää suorilla lennoilla Odessaan. Lennot Ukrainan Odessaan lennetäänkin aina vähintään yhdellä välilaskulla. Onneksi perille pääsee helposti Helsingistä nopeimmillaan yhdellä vaihdolla noin viidessä tunnissa. Valittavissa on useita reittejä, joiden joukosta jokainen todennäköisesti löytää itselleen sopivimman. Kahdella vaihdolla lennettäessä vaihtoehtoja löytyy jo todella monia. Yhdellä välilaskulla on mahdollista lentää muun muassa Istanbulin, Riian ja Budapestin kautta. Muualta Suomesta – kuten esimerkiksi Oulusta – lennettäessä, tulee matka-aikaan yksi lento ja vaihto lisää. Nopeimmillaan Oulusta Odessaan pääsee reilussa seitsemässä tunnissa. Monista Suomen kaupungeista joutuu ensin matkustamaan Helsinkiin maateitse ennen kuin pääsee aloittamaan lentomatkan kohti Odessaa.

Mistä voit lentää suoraan Odessaan?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei ole mahdollista lentää mistään Suomen kaupungista Odessaan. Lennot Odessaan kulkevat aina jonkun muun maan lentokentän kautta ja parhaimmillaan perille pääsee vain yhdellä vaihdolla. Helsingistä lentäen matka taittuu yhdellä välilaskulla niin Riian, Istanbulin kuin Budapestinkin kautta. Nopeimmillaan matkaan kuluu vain viitisen tuntia. Toki joillain reiteillä on myös pidempiä vaihtoja, mutta ylimääräisen ajan voi käyttää hyödyksi joko lentokentällä kierrellen tai kaupungissa piipahtaen. Jotkut lentokentät ovat lähellä kaupunkia ja helposti saavutettavissa, joten useamman tunnin vaihdolla voi pistäytyä siellä käymään ja tehdä miniloman kyseiseen kohteeseen. Lyhyemmällä vaihdolla puolestaan voi nauttia lentokentän palveluista ja viettää aikaa shoppaillen, syöden tai kahvia juoden.

Löytyykö kaupungin Odesa lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kherson lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Odesa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Odessa lentokenttä hinnat?

lentoa Odessa lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Odessa lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Odessa lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Odessa lentokenttä?

Odessa lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Odessa lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Odesa lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Odesa lennollasi

Kohteen Odesa viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Odessassa?

Odessa sijaitsee eteläisessä Ukrainassa, Mustanmeren rannikolla, ja on suosittu turistikohde. Maahan saa Suomen kansalainen matkustaa ilman viisumia. Oleskella voi enintään 90 päivää 180 päivän ajanjakson sisällä. Tänä aikana saa kuitenkin vapaasti poistua ja saapua maahan niin monta kertaa kuin haluaa. Henkilökortti ei myöskään riitä matkustusasiakirjaksi, vaan matkalle pitää ottaa mukaan passi. Toki, jos henkilökortti löytyy, kannattaa sekin pakata laukkuun ennen lähtöä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Odesa

Mitä voit nähdä ja tehdä Odessassa?

Odessa on suosittu lomakohde Etelä-Ukrainassa. Kaupunki ja sen rannat ovat etenkin paikallisten turistien suosiossa, mutta myös kansainvälisiä matkailijoita paikassa tapaa. Mustanmeren miellyttävä ilmasto takaa lämpimän sään alkukeväästä pitkälle syksyyn asti. Suomalaiselle matkakohde on oivallinen, sillä tekemistä kaupungissa riittää ja se kuuluu Euroopan halvimpien rantalomakohteiden joukkoon. Tyypilliseen tapaan kaupungissa voi viettää aikaa rannalla tai hotellilla uiden sekä aurinkoa ottaen. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja. Hurjapäisimmät voivat suuntaa merelle vesiskootterilla, joita saa vuokrattua rannan tuntumasta. Jos mieluummin harrastaa hieman rauhallisempia aktiviteetteja, kannattaa käydä merellä hieman hidastempoisemmalla risteilyllä, joita on saatavilla muutaman tunnin mittaisista useita päiviä kestäviin. Kuivalla maalla viihtyvät voivat viettää aikaansa rannalla kävellen ja sen tuntumassa sijaitsevia kauppoja kierrellen. Ravintolatarjonta on myös laajaa ja valikoimista löytyy niin eurooppalaista, aasialaista kuin amerikkalaistakin purtavaa. Yöelämä alueella on vilkasta ja loppuillan voikin viettää mukavasti baareja sekä yökerhoja kierrellen. Kulttuurista kiinnostunut löytää kaupungilta paljon nähtävää, kuten esimerkiksi historiallisia rakennuksia, monumentteja ja kirkkoja, joita kierrellessä voi viettää vaikkapa kokonaisen päivän. Museoita alueella on kymmeniä ja monet niistä tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä. Kaupungilla on tarjota myös lapsille erinäisiä aktiviteetteja. Aivan rannan tuntumassa sijaitsevassa delfinaariossa voi katsella upeita näytöksiä ja tutustua delfiineihin. Keskustan läheisyydessä sijaitsee lisäksi eläintarha, jossa on esillä erilaisia eläimiä ympäri maailman.  Siellä järjestetään myös interaktiivisia tapahtumia, joihin lapset voivat itsekin osallistua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Odesa?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Odesa on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Odesa nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Odesa joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Odesa tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Odesa?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Odesa, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Odesa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Odesa lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Odesa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Odesa
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.