Etsi halvat lennot Odesa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Odesa lentotiedot ja trendit

Tutustu Odesa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Odesa?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Odesa riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Odessa (suosituin lentokenttä alueella Odesa) niin lentoaika on keskimäärin 19t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Odessa, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Odesa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Odesa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Odesa

HALVIN REITTI Helsinki - Odesa

Helsinki (HEL) - Odesa (ODS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Odesa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Odessa, jolloin hinta on keskimääräinen 269 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ODESAhuhtikuu32% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Odesa lennot maksavat keskimäärin vain 167 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ODESA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu82% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Odesa lentojen keskimääräinen hinta on 448 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ODESA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu805% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Odesa kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Odesa

Suomesta ei valitettavasti ole mahdollista lentää suorilla lennoilla Odessaan. Lennot Ukrainan Odessaan lennetäänkin aina vähintään yhdellä välilaskulla. Onneksi perille pääsee helposti Helsingistä nopeimmillaan yhdellä vaihdolla noin viidessä tunnissa. Valittavissa on useita reittejä, joiden joukosta jokainen todennäköisesti löytää itselleen sopivimman. Kahdella vaihdolla lennettäessä vaihtoehtoja löytyy jo todella monia. Yhdellä välilaskulla on mahdollista lentää muun muassa Istanbulin, Riian ja Budapestin kautta. Muualta Suomesta – kuten esimerkiksi Oulusta – lennettäessä, tulee matka-aikaan yksi lento ja vaihto lisää. Nopeimmillaan Oulusta Odessaan pääsee reilussa seitsemässä tunnissa. Monista Suomen kaupungeista joutuu ensin matkustamaan Helsinkiin maateitse ennen kuin pääsee aloittamaan lentomatkan kohti Odessaa.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei ole mahdollista lentää mistään Suomen kaupungista Odessaan. Lennot Odessaan kulkevat aina jonkun muun maan lentokentän kautta ja parhaimmillaan perille pääsee vain yhdellä vaihdolla. Helsingistä lentäen matka taittuu yhdellä välilaskulla niin Riian, Istanbulin kuin Budapestinkin kautta. Nopeimmillaan matkaan kuluu vain viitisen tuntia. Toki joillain reiteillä on myös pidempiä vaihtoja, mutta ylimääräisen ajan voi käyttää hyödyksi joko lentokentällä kierrellen tai kaupungissa piipahtaen. Jotkut lentokentät ovat lähellä kaupunkia ja helposti saavutettavissa, joten useamman tunnin vaihdolla voi pistäytyä siellä käymään ja tehdä miniloman kyseiseen kohteeseen. Lyhyemmällä vaihdolla puolestaan voi nauttia lentokentän palveluista ja viettää aikaa shoppaillen, syöden tai kahvia juoden.

huhtikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Odesa kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 167 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Odesa huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 198 €.

Kherson lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Odesa.


momondosta löytyneet halvat lennot: Odesa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Odesa
0

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Odesa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Odesa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Odesa?

Lentäessäsi kohteeseen Odesa kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Ukraine International Airlines, airBaltic tai Turkish Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Odesa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Odesa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Odessan lentokentältä?

Lentokentältä pääsee kätevästi kaupungin keskustaan joko bussilla, johdinautolla, taksilla tai vuokraamalla auton. Johdinauto numero 14 kulkee lentokentältä kaupungin rautatieasemalle, jonne matka kestää reilu puoli tuntia. Bussilla taas pääsee kaupungin keskustaan, mutta matka-aika on hieman pidempi. Linja numero 117 kulkee noin 20 minuutin välein. Molemmat ovat selvästi esimerkiksi taksia edullisimpia tapoja matkustaa lentokentältä kaupunkiin ja kulkevat vieläpä tasaisin väliajoin aamusta iltaan. Jos taas haluaa matkustaa mukavammin tai päästä suoraan haluamaansa osoitteeseen, kannattaa valita taksi. Taksit lähtevät aivan terminaalin edustalta ja kulkevat ympäri vuorokauden vieden sinut kaupunkiin alle puolessa tunnissa. Hinta on suomalaisiin takseihin verrattuna erittäin kohtuullinen. Perinteisen taksin lisäksi on mahdollista ottaa esimerkiksi Uber. Oman auton voi toki vuokrata lentokentältä niin halutessaan. Autovuokraamoita on useita mistä valita ja autolla saa vapauden tutkia kaupunkia sekä lähialueita niin halutessaan. Varaa itsellesi ja lomaseurueellesi vuokra-auto ja lennot Odessan kansainväliselle lentokentälle jo vaikka tänään. Löydät ne ja Odessan lentotarjoukset helposti momondon kautta.


Odesa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Odesa
Helsinki - Odesa reitin lennot
Nopein lentoaika19t 35m
Halvin hinta425 €

Kohteen Odesa viisumivaatimukset

Odessa sijaitsee eteläisessä Ukrainassa, Mustanmeren rannikolla, ja on suosittu turistikohde. Maahan saa Suomen kansalainen matkustaa ilman viisumia. Oleskella voi enintään 90 päivää 180 päivän ajanjakson sisällä. Tänä aikana saa kuitenkin vapaasti poistua ja saapua maahan niin monta kertaa kuin haluaa. Henkilökortti ei myöskään riitä matkustusasiakirjaksi, vaan matkalle pitää ottaa mukaan passi. Toki, jos henkilökortti löytyy, kannattaa sekin pakata laukkuun ennen lähtöä.


Aloita matkan suunnittelu - Odesa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Odesa

Odessa on suosittu lomakohde Etelä-Ukrainassa. Kaupunki ja sen rannat ovat etenkin paikallisten turistien suosiossa, mutta myös kansainvälisiä matkailijoita paikassa tapaa. Mustanmeren miellyttävä ilmasto takaa lämpimän sään alkukeväästä pitkälle syksyyn asti. Suomalaiselle matkakohde on oivallinen, sillä tekemistä kaupungissa riittää ja se kuuluu Euroopan halvimpien rantalomakohteiden joukkoon. Tyypilliseen tapaan kaupungissa voi viettää aikaa rannalla tai hotellilla uiden sekä aurinkoa ottaen. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja. Hurjapäisimmät voivat suuntaa merelle vesiskootterilla, joita saa vuokrattua rannan tuntumasta. Jos mieluummin harrastaa hieman rauhallisempia aktiviteetteja, kannattaa käydä merellä hieman hidastempoisemmalla risteilyllä, joita on saatavilla muutaman tunnin mittaisista useita päiviä kestäviin. Kuivalla maalla viihtyvät voivat viettää aikaansa rannalla kävellen ja sen tuntumassa sijaitsevia kauppoja kierrellen. Ravintolatarjonta on myös laajaa ja valikoimista löytyy niin eurooppalaista, aasialaista kuin amerikkalaistakin purtavaa. Yöelämä alueella on vilkasta ja loppuillan voikin viettää mukavasti baareja sekä yökerhoja kierrellen. Kulttuurista kiinnostunut löytää kaupungilta paljon nähtävää, kuten esimerkiksi historiallisia rakennuksia, monumentteja ja kirkkoja, joita kierrellessä voi viettää vaikkapa kokonaisen päivän. Museoita alueella on kymmeniä ja monet niistä tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä. Kaupungilla on tarjota myös lapsille erinäisiä aktiviteetteja. Aivan rannan tuntumassa sijaitsevassa delfinaariossa voi katsella upeita näytöksiä ja tutustua delfiineihin. Keskustan läheisyydessä sijaitsee lisäksi eläintarha, jossa on esillä erilaisia eläimiä ympäri maailman.  Siellä järjestetään myös interaktiivisia tapahtumia, joihin lapset voivat itsekin osallistua.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ukraina

Eikö sittenkään Odesa? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ukraina

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Odesa on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Odesa nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Odesa tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Odesa, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Odesa lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.