Loma-asunnot Venetsiassa, Italian

Etsi loma-asuntotarjoukset  5820 Venetsiassa, [1,place:'genitive']

Venetsia, Veneto, Italia
29. marraskuu — 30. marraskuu2
to 30/11
ma 4/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Venetsia

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Venetsia
Hinta
€31
€560
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Venetsia kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Venetsia majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Venetsia

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Venetsia
Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
69 €
174 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Venetsia

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Venetsia

Loma-asunnot kaupungissa Venetsia, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Venetsia loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Venetsia loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Venetsia

Alin loma-asunnon hinta

21 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

2 päivää
Halvin hinta huoneelle Venetsiassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 21 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Ecogarden camping.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 2 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Venetsiassa. Keskimääräinen majoitushinta 2 päiväksi Venetsiassa viime viikolla on 179 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Venetsia

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Venetsia

Mitkä Venetsian kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Venetsia on maaginen paikka päivästä yöhön. Venetsian yöelämälle leimallinen piirre ovat hienostuneet viinibaarit ja perinteiset tavernat, joiden terasseilla voit siemailla hyvää viiniä tai vaikka klassista Aperol Spritz -drinkkiä. Venetsia ei ole tunnettu bilepaikka eikä sen historiallisessa keskustassa ole yökerhoja, mutta saarelta löytyy jokunen pieni disco sekä cocktailbaareja ja muita baareja. Alkuillasta ihmiset kokoontuvat Venetsiassa cocktailtunnille nauttimaan kenties Bellinin tai lasin hyvää viiniä ja cicchettejä eli italialaisia versioita espanjalaisista tapaksista perinteisessä bàcari-pubissa. Kaupungin sydän on Pyhän Markuksen aukio, ja sen luota löytyvät tunnetuimmat bácarit. Cocktail-tunnin jälkeen ilta jatkuu jossakin Venetsian lukemattomista pikkubaareista ja niiden terasseilla. Kannattaa hankkia loma-asunto Mestre-kaupunginosasta mantereen puolelta, koska siellä on joitakin yökerhoja, ja pääset kuitenkin nopeasti myös Venetsian saarelle. Kesäisin läheisessä Jesolon kaupungissa on iltaisin rantabileitä. Rantabileitä pidetään kesäisin myös Venetsian edustalla Lidon saarella, jonne matkustat vesibussilla vain vartissa. Yöelämä Venetsian vanhassakaupungissa keskittyy ennen kaikkea kolmelle alueelle: Herbariaan, Cannaregioon ja Campo Santa Margheritaan. Näillä alueilla on paljon pieniä istuskelubaareja ja musiikista vastaavat muusikot ja dj:t. Loma-asunnot näillä alueilla ovat suosittuja baarielämään mieltyneiden parissa. Venetsian yliopistokaupunginosa Dorsoduro on myös erittäin suosittu baareilupaikka. Helmikuun lopulla juhlitaan kahden viikon ajan Venetsian karnevaaleja, ja silloin kaupunki täyttyy erilaisista tanssiaisista, joiden sisäänpääsyliput voivat tosin olla hyvin kalliita.

Missä päin Venetsiaa on paras loma-asunto perheille?

Yhteensä 118 saarelle levittäytynyt kaupunki on erinomainen matkakohde myös perheille. Tämä taiteen ja kulttuurin kehto tarjoaa loputtomasti tekemistä ja näkemistä, esimerkiksi museoita ja puistoja leikkialueilla. Perheellisille hyvät loma-asunnot sijaitsevat Venetsiassa Lidon saarella. Lido on tunnettu pitkästä uimarannastaan ja syyskuun alussa järjestettävistä Venetsian elokuvajuhlista. Lidoon on vain vartin vesibussimatka Pyhän Markuksen aukiolta, mutta paljon rauhallisempaa kuin Venetsian keskustassa. Hyvä idea on myös hankkia edullisempi ja tilavampi loma-asunto mantereelta Margheran tai Mestren kaupunginosista, ja matkata bussilla tai junalla Venetsian saarelle. Venetsian saarella on romanttinen tunnelma, mutta sesonkiaikoina siellä on myös hyvin ruuhkaista ja majapaikat kalliita. Kannattaa siis etsiä loma-asuntoja muualta kuin ihan Pyhän Markuksen torin läheisyydestä. Loma-asuntoa kannattaa harkita kenties jopa läheisestä kaupungista, rantaparatiisi Lido di Jesolosta. Sen lähistöltä löytyy myös vesipuisto Aqualandia Jesolo.

Mitkä ovat Venetsian loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Osta ruokakaupasta edullinen viinipullo ja jäätelöä ja laita ne loma-asuntosi jääkaappiin ja pakastimeen. Korkkaa pullo ja jäätelö myöhemmin mukavasti parvekkeen tuolilla tai olohuoneen sohvalla. Venetsian loma-asunnoissa sinulla on käytössäsi enemmän tilaa ja varusteita kuin hotellihuoneessa. Kavereiden kanssa istutte yhdessä iltaa tai aloittelette baarikierrosta mukavasti loma-asunnon eri huoneissa hengaillen ettekä ahtaasti yksittäisessä hotellihuoneessa. Lapset ilahtuvat, kun heillä on kunnolla tilaa leikkiä loma-asunnossa. Rahaakin jää enemmän säästöön, kun loma-asunnon vuokra on usein matalampi kuin hotellihuoneen hinta, ja voit itse valmistaa aamiaiset ruokakaupasta hankkimillasi ostoksilla. Hotelleissa aamiaisajat ovat myös usein lomalaiselle turhan aikaisin, eikä niissä ole mahdollisuutta yöpalalle. Loma-asunnon jääkaapissa on kunnolla tilaa ruoka- ja juomaostoksillesi. Voit välillä kokata loma-asunnossa myös lounasta tai illallista torilta ostamistasi tuoreista raaka-aineista. Voit vuokrata loma-asunnon omalla uima-altaalla, jossa saat aina parhaan aurinkotuolin. Ympärilläsi ei myöskään ole rauhaasi rikkomassa hotellin henkilökuntaa eikä muita turisteja. Saat paremman tuntuman italialaisesta elämänmenosta kun asut paikallisten keskellä. Jos naapuri osaa englantia tai sinä italiaa, voit saada paikalliselta hyviä menovinkkejä lähistön ravintoloista ja tavernoista. Voit myös ostaa loma-asunnon omaksesi, jos kovin tykästyt siihen ja Venetsiaan.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Venetsia?

Ne, jotka valitsevat loma-asunnon majoituspaikakseen kohteessa Venetsia tekevät varauksen yleensä 2 öille.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Venetsia?

Venetsia loma-asunnon hinta riippuu vieraiden määrästä, sijainnista ja tarvittavista mukavuuksista - normaali asunto kohteessa Venetsia maksaa yleensä noin 116 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Venetsia?

Kohteessa Venetsia sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun marraskuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 68 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.

Mikä on Venetsia paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Castello on suosituin alue, mistä vuokrata loma-asuntoja kohteessa Venetsia. Lido ja Marghera ovat myös haluttuja yöpymispaikkoja.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Venetsia?

7 590 toimijaa on valittavissa hotellia Venetsia marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Venetsia hinnat?

hotellia Venetsia hinnat päivitetään joka päivä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Venetsia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.