Halvat lennot Iloilo City

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Halvimmat lennot kaupungin Iloilo City lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Iloilo City lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Boracay

HALVIN REITTI Helsinki - Iloilo City

Helsinki (HEL) - Boracay (MPH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Iloilo City kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Boracay Godofredo P. Ramos, jolloin hinta on keskimääräinen 837 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Iloilo City?

Iloilo City sijaitsee Filippiineillä, Panayn saarella, hieman etelään maan suurimmasta saaresta Luzonista, jolla myös pääkaupunki Manila sijaitsee. Lennot kohteeseen Iloilo City ovat Suomesta nopeimmat Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta matka tähän Filippiinien kaupunkiin kestää noin 22 tuntia. Tälle reitille mahtuu kaksi vaihtoa, joista ensimmäinen on Qatarin Dohassa ja toinen pääkaupungissa Manilassa. Helsingistä kulkee reittejä myös esimerkiksi Turkin Istanbulin ja Tokion Hanedan kentän kautta, mutta nämä reitit ovat pidempiä ja kestävät noin 27–29 tuntia. Lennot kohteeseen Iloilo International Airport (ILO) onnistuvat myös pohjoisemmasta Suomesta, esimerkiksi Oulusta. Oulusta matkaan lähdettäessä matka-aika kuitenkin pitenee ja vaihtojakin on kolme kappaletta. Oulusta reitti kulkee ensin Helsingin, sitten Tokion Hanedan ja viimeisenä Manilan kautta ja kestää hieman alle 30 tuntia. Paluulennot Itä-Aasiasta takaisin Suomeen ovat toisaalta aina menolentoja nopeampia, ja esimerkiksi tällä Oulun reitillä paluu sujuu noin 23 tunnissa.

Suomesta ei valitettavasti ole saataville suoria lentoja Iloilo Cityyn pitkän etäisyyden takia. Kaikki yhteydet Suomesta pitävät sisällään kaksi tai kolme vaihtoa. Kätevin ja nopein yhteys kulkee Helsingistä kahdella vaihdolla ja siihen kuluu reilut 22 tuntia. Toinen yhteysvaihtoehto Helsingistä kulkee Hanedan ja Manilan kenttien kautta ja kestää noin 27 tuntia. Lennot kohteeseen Iloilo City, Filippiinit, onnistuvat myös esimerkiksi Turusta. Tällöin lento kulkee Tukholman Arlandan, Dohan sekä Manilan kenttien kautta. Matka-aika on hieman alle 26 tuntia. Myös Kuopiosta lento Filippiineille onnistuu, mutta matka-aika sen kun pitenee. Kuopiosta lähdettäessä reitti kulkee Helsingin, Hanedan ja Manilan kenttien kautta ja kestää noin 33 ja puoli tuntia. Suomen muista eteläisemmistä kaupungeista helpointa on matkustaa ensin Helsinkiin ja aloittaa lentomatka itään vasta sieltä. Kohteen Iloilo City lentotarjoukset voi tarkistaa kätevästi momondon kautta.

33 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Iloilo City. Tämän lennon lähtölentokenttä on Cebu, ja se on 99 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Iloilo City. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Iloilo City omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Iloilo City on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Iloilo City harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bacolod lentokenttä (50 km kaupungin Iloilo City keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Iloilo City keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Bacolod lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 2801 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.Iloilo City ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Iloilo City lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Iloilo Cityn lentokentältä?

Iloilon kansainvälinen lentoasema sijaitsee jonkin verran kaupungin ulkopuolella. Kenttää kutsutaan joskus myös Santa Barbaran lentokentäksi läheisen Santa Barbaran kaupungin takia. Kentältä ei valitettavasti ole olemassa säännöllistä bussireittiä Iloilo Cityn keskustaan, mutta erillinen shuttle bus -palvelu on tilattavissa ja kuljettaa keskustaan. Jos taas on matkalla Iloilo Business Parkiin, sinne pääsee lentokentältä P2P-busseilla. Kentällä on luonnollisesti myös tarjolla takseja, jotka kuljettavat matkustajia kaupungin keskustaan. Mahdollista on myös mennä taksilla lentokentän läheiseen Santa Barbaran kaupunkiin ja siellä hypätä jeepneyn kyytiin, jolla pääsee Iloilo Cityn keskustaan huokeammin. Jeepneyt ovat paikallisia jeeppibusseja, jotka ovat todella suosittu matkustusmuoto.


Kohteen Iloilo City viisumivaatimukset

Suomalainen voi matkustaa Filippiineille 30 päiväksi ilman erillistä viisumia. Maahan saavuttaessa rajalla eli lentokentällä saa automaattisesti 30 päivää kestävän viisumin ilman anomisia ja maksuja. Viisumia voi myös halutessaan pidentää, vaikka heti maahan saapuessa, jolloin viisumin yhteispituudeksi tulee 59 päivää. Pidennyksen voi myös hakea etukäteen Filippiinien Suomen konsulaatin kautta. Pidennykset maksavat erikseen. Tämän lisäksi matkailijalla tulee luonnollisesti olla mukanaan voimassa oleva passi, ja passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Iloilo City


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Iloilo City

Iloilo City on Länsi-Visayasin alueen talouskeskus ja noin 448 000 asukkaan kaupunki Panayn saaren kaakkoisosassa. Kaupunkia kutsutaan toisinaan Filippiinien sydämeksi sen sijainnin ja rikkaan kulttuuriperinnön takia. Iloilosta löytyy esimerkiksi kauniita kirkkoja vierailtaviksi, kuten kreikkalaisia jumalpatsaita sisältävät Molo Church sekä Jalo Cathedral, jonka historia ulottuu aina 1500-luvulle asti. Iloilo River Esplanade on kaunis kävelyreitti jokirannassa, jossa voi rentoutua ja nauttia maisemista tai halutessaan myös pyöräillä tai hölkätä. Toinen hyvä kävelykohde on J.M. Basa Street, joka on yksi kaupungin vilkkaimmista ja valokuvatuimmista. Kadulta löytyy paljon Espanjan vallan ajan sekä Kansainyhteisön aikaisia rakennuksia. Kaupungista ja sen läheisyydestä löytyy toki myös kauniita rantoja uimiseen ja auringonpalvontaan; keskustan länsireunalta löytyy pitkä Villa Beach ja Iloilo Cityn edustalla sijaitsevalta Guimarasin saarelta monta rantaa lisää. Saarelle pääsee kätevästi lautalla kaupungin satamasta. Jos haluaa metsästää lisää paratiisirantoja, kannattaa harkita retkeä Iloilosta saaren pohjoisosiin Islas de Gigantes -saarille, joilta löytyy rantoja, laguuneja ja salaperäisiä luolia, eli kunnon paratiisisaaritunnelmaa. Oiva päiväretkikohde Iloilo Citysta on myös Garin Farm, joka sijaitsee rannikolla kaupungista länteen. Paikka on loma- ja pyhiinvaelluskohde, josta löytyy myös erilaisia aktiviteetteja kuten kajakilla melontaa, kalastusta ja uimista. Siellä voi nähdä yhdeksän eri Raamatun kohtausta kuvaelmina sekä vierailla kauniilla ja kuvauksellisella ”Heaven on Earth” -paikalla: kokovalkoisilla portailla ja enkelten reunustamalla taivaan portilla.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Filippiinit

Eikö sittenkään Iloilo City? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Filippiinit

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Iloilo City. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Iloilo City momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Iloilo City.

Totta kai.momondo seuraa Iloilo City lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.