Etsi halvat lennot Iloilo City

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Iloilo City lentotiedot ja trendit

Tutustu Iloilo City lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Iloilo City?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Iloilo City

Miten kauan kestää lentää Iloilo Cityyn?

Iloilo City sijaitsee Filippiineillä, Panayn saarella, hieman etelään maan suurimmasta saaresta Luzonista, jolla myös pääkaupunki Manila sijaitsee. Lennot kohteeseen Iloilo City ovat Suomesta nopeimmat Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta matka tähän Filippiinien kaupunkiin kestää noin 22 tuntia. Tälle reitille mahtuu kaksi vaihtoa, joista ensimmäinen on Qatarin Dohassa ja toinen pääkaupungissa Manilassa. Helsingistä kulkee reittejä myös esimerkiksi Turkin Istanbulin ja Tokion Hanedan kentän kautta, mutta nämä reitit ovat pidempiä ja kestävät noin 27–29 tuntia. Lennot kohteeseen Iloilo International Airport (ILO) onnistuvat myös pohjoisemmasta Suomesta, esimerkiksi Oulusta. Oulusta matkaan lähdettäessä matka-aika kuitenkin pitenee ja vaihtojakin on kolme kappaletta. Oulusta reitti kulkee ensin Helsingin, sitten Tokion Hanedan ja viimeisenä Manilan kautta ja kestää hieman alle 30 tuntia. Paluulennot Itä-Aasiasta takaisin Suomeen ovat toisaalta aina menolentoja nopeampia, ja esimerkiksi tällä Oulun reitillä paluu sujuu noin 23 tunnissa.

Mistä voit lentää suoraan Iloilo Cityyn?

Suomesta ei valitettavasti ole saataville suoria lentoja Iloilo Cityyn pitkän etäisyyden takia. Kaikki yhteydet Suomesta pitävät sisällään kaksi tai kolme vaihtoa. Kätevin ja nopein yhteys kulkee Helsingistä kahdella vaihdolla ja siihen kuluu reilut 22 tuntia. Toinen yhteysvaihtoehto Helsingistä kulkee Hanedan ja Manilan kenttien kautta ja kestää noin 27 tuntia. Lennot kohteeseen Iloilo City, Filippiinit, onnistuvat myös esimerkiksi Turusta. Tällöin lento kulkee Tukholman Arlandan, Dohan sekä Manilan kenttien kautta. Matka-aika on hieman alle 26 tuntia. Myös Kuopiosta lento Filippiineille onnistuu, mutta matka-aika sen kun pitenee. Kuopiosta lähdettäessä reitti kulkee Helsingin, Hanedan ja Manilan kenttien kautta ja kestää noin 33 ja puoli tuntia. Suomen muista eteläisemmistä kaupungeista helpointa on matkustaa ensin Helsinkiin ja aloittaa lentomatka itään vasta sieltä. Kohteen Iloilo City lentotarjoukset voi tarkistaa kätevästi momondon kautta.

Löytyykö kaupungin Iloilo City lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Iloilo City on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Iloilo City harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bacolod lentokenttä (50 km Iloilo City keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Iloilo City Mandurriao lentokenttä hinnat?

lentoa Iloilo City Mandurriao lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Iloilo City Mandurriao lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Iloilo City Mandurriao lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Iloilo City Mandurriao lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Iloilo City Mandurriao lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Iloilo City viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Iloilo Cityyn?

Suomalainen voi matkustaa Filippiineille 30 päiväksi ilman erillistä viisumia. Maahan saavuttaessa rajalla eli lentokentällä saa automaattisesti 30 päivää kestävän viisumin ilman anomisia ja maksuja. Viisumia voi myös halutessaan pidentää, vaikka heti maahan saapuessa, jolloin viisumin yhteispituudeksi tulee 59 päivää. Pidennyksen voi myös hakea etukäteen Filippiinien Suomen konsulaatin kautta. Pidennykset maksavat erikseen. Tämän lisäksi matkailijalla tulee luonnollisesti olla mukanaan voimassa oleva passi, ja passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Iloilo City


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Iloilo City

Mitä voit nähdä ja tehdä kaupungissa Iloilo City?

Iloilo City on Länsi-Visayasin alueen talouskeskus ja noin 448 000 asukkaan kaupunki Panayn saaren kaakkoisosassa. Kaupunkia kutsutaan toisinaan Filippiinien sydämeksi sen sijainnin ja rikkaan kulttuuriperinnön takia. Iloilosta löytyy esimerkiksi kauniita kirkkoja vierailtaviksi, kuten kreikkalaisia jumalpatsaita sisältävät Molo Church sekä Jalo Cathedral, jonka historia ulottuu aina 1500-luvulle asti. Iloilo River Esplanade on kaunis kävelyreitti jokirannassa, jossa voi rentoutua ja nauttia maisemista tai halutessaan myös pyöräillä tai hölkätä. Toinen hyvä kävelykohde on J.M. Basa Street, joka on yksi kaupungin vilkkaimmista ja valokuvatuimmista. Kadulta löytyy paljon Espanjan vallan ajan sekä Kansainyhteisön aikaisia rakennuksia. Kaupungista ja sen läheisyydestä löytyy toki myös kauniita rantoja uimiseen ja auringonpalvontaan; keskustan länsireunalta löytyy pitkä Villa Beach ja Iloilo Cityn edustalla sijaitsevalta Guimarasin saarelta monta rantaa lisää. Saarelle pääsee kätevästi lautalla kaupungin satamasta. Jos haluaa metsästää lisää paratiisirantoja, kannattaa harkita retkeä Iloilosta saaren pohjoisosiin Islas de Gigantes -saarille, joilta löytyy rantoja, laguuneja ja salaperäisiä luolia, eli kunnon paratiisisaaritunnelmaa. Oiva päiväretkikohde Iloilo Citysta on myös Garin Farm, joka sijaitsee rannikolla kaupungista länteen. Paikka on loma- ja pyhiinvaelluskohde, josta löytyy myös erilaisia aktiviteetteja kuten kajakilla melontaa, kalastusta ja uimista. Siellä voi nähdä yhdeksän eri Raamatun kohtausta kuvaelmina sekä vierailla kauniilla ja kuvauksellisella ”Heaven on Earth” -paikalla: kokovalkoisilla portailla ja enkelten reunustamalla taivaan portilla.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Filippiinit

Eikö sittenkään Iloilo City? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Filippiinit

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Iloilo City?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Iloilo City. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Iloilo City joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Iloilo City momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Iloilo City?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Iloilo City.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Iloilo City juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Iloilo City lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Iloilo City

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.