Halvat lennot Medina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Medina?

Suomesta lentoon kohti Medinaa, Saudi-Arabiaa, pääset useammaltakin eri lähtölentokentältä. Lennot Medinaan voit aloittaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentomatkaan tulee varata hyvin aikaa, sillä matkasi lentoteitse Medinaan kestää noin 11 tunnista ylöspäin. Jos lähdet matkaan Helsingistä, on matkasi kesto yleensä lyhyempi verrattuna siihen, jos otat Oulusta lennot Medinaan Prinssi Mohammad bin Abdulazizin kansainväliselle lentoasemalle. Mikäli kuitenkin haluat lähteä matkaan Oulun lentoasemalta, matkasi kokonaiskesto suuntaansa kohden alkaa suurin piirtein 12 tunnista ylöspäin – tosin suurin osa lennoista kohteeseen kestää reilusti pidempään. Lento kannattaa varata jo hyvissä ajoin, jolloin valinnanvaraa lähtökentissä, lentojen kestossa ja hinnoissa on myöhäisempää varausajankohtaa enemmän. Jos sinulle on sopivinta lähteä matkaan Pohjois-Suomen suunnalta, löydät myös Kittilän lentokentältä lennettävät Medinan lentotarjoukset momondon kautta. Kittilästä matkaan lähtiessä tulee ottaa huomioon se, että ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla, jolloin lennot Medinaan, Saudi-Arabiaan, kestävät kaiken kaikkiaan kauemmin kuin kahdelta aiemmin mainitulta lentoasemalta – noin 14 tunnista ylöspäin.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Medinaan ei ole tällä hetkellä saatavilla. Kun haluat Suomesta lennot Saudi-Arabian Medinaan, kulkee reittisi yhdestä kolmeen välilaskun kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta matkasi Medinaan sujuu yhdestä kahteen välilaskulla. Reittisi kulkee yleensä yhdellä välilaskulla Istanbulin kautta. Kahden välilaskun lentomatkasi voi kulkea Istanbulin ja Kairon kautta Medinaan. Turusta Medinaan lennät Arlandan ja Istanbulin kautta. Oulusta lentoon lähtiessäsi ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsingissä ja toinen Istanbulissa. Prinssi Mohammad bin Abdulazizin kansainvälinen lentoasema Medinassa siintää silmissäsi pikapuoliin Istanbulista lentoon päästyäsi. Kolmen välilaskun lennoilla ainakin Moskova, Lontoo, Bryssel ja Ateena ovat yleisiä pysähdyspaikkoja. Lennot Kittilästä Medinaan kulkevat kahden tai kolmen välilaskun kautta: Helsingin ja muiden edellä mainittujen pysähdyspaikkojen lisäksi välilasku saattaa olla esimerkiksi Saksan Frankfurtissa tai Münchenissa. Vaasasta Saudi-Arabian Medinaan lentäessäsi välilaskujen määrä pysyy samana. Yleinen lentoreitti kahdella välilaskulla kulkee Helsingin ja Istanbulin pysähdysten kautta. momondon kautta varaamalla varmistat Medinan lentodiilit ja sitten voitkin keskittyä nauttimaan reissun kihelmöivästä odotuksesta.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Medina on torstai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 759 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Medina sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 822 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Medina lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 752 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Medina, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1064 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Medina on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Medina harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Yanbu lentokenttä (161 km kaupungin Medina keskustasta).Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Medina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Medina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Medina?

Turkish Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Medina. flydubai on myöskin suosittu vaihtoehto lennettäessä kohteeseen Medina kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Medina, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Medina

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Medina matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 7 lentoa joka viikko kohteeseen Medina lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 716 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 120 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,2/10.


Medina ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Medina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Medinan lentokentältä?

Prinssi Mohammad bin Abdulazizin kansainväliselle lentoasemalle päästyäsi on aika etsiä kulkuneuvo, jolla pääset jatkamaan matkaa Medinan kaupungin keskustaan. Lentokentältä voit ottaa allesi bussin tai taksin. Ennen taksin kyytiin hyppäämistä löydät taksien hinnat eri kohteisiin terminaalirakennuksen edestä. Sukkulabussit keskustan alueelle kulkevat 30 minuutin välein. Liikennöivät sukkulabussit löydät lentoterminaalin rakennuksen ulkopuolelta ja lipun saat ostettua huokeaan hintaan. Koska bussi jättää matkustajat profeetta Muhammedin moskeijan välittömään läheisyyteen, pääset heti ihailemaan tätä Medinan pyhän kaupungin merkittävintä käyntikohdetta. Mikäli autolla ajaminen houkuttaa Medinassa tai muualla Saudi-Arabiassa, voit toki myös vuokrata etukäteen auton momondon kautta. Euroopassa myönnetyllä ajokortilla saa luvallisesti ajaa Saudi-Arabiassa kolmen kuukauden ajan.


Kohteen Medina viisumivaatimukset

Saudi-Arabia on luonut e-viisumi-internet-sivuston, jossa sinun tulee hankkia matkaasi varten turismiin tarkoitettu turistiviisumi etukäteen. Yhden maahan saapumisen mahdollistavalla viisumilla voit viettää Saudi-Arabiassa kuukauden ajan. Moninkertaisen maahansaapumisen mahdollistavalla turistiviisumilla saat oleskella maassa kokonaiset 90 päivää ja voit poistua maasta välissä sekä palata sinne jälleen. Ainakin moninkertaisen maahansaapumisen mahdollistava viisumi on voimassa ja käyttövalmiina vuoden sen myöntämisajankohdasta eteenpäin.


Aloita matkan suunnittelu - Medina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Medina

Medina – eli valaistunut kaupunki – on yksi islaminuskon kaikkein tärkeimmistä ja pyhimmistä kaupungeista ja tässä mielessä se on erittäin mielenkiintoinen käyntikohde aiheesta kiinnostuneelle. Kaupunki vetääkin puoleensa erityisesti pyhiinvaeltajia, ja sinne on haudattu itse profeetta Muhammed, joka vaikutti kaupungissa myös eläessään. Katsomisen arvoisia, toinen toistaan upeammin rakennettuja moskeijoita on kaupungissa lukuisia ja nämä kuuluvatkin kaupungin suosituimpiin vierailukohteisiin. Kaupungissa järjestetään myös bussikierroksiakin aiheena Medinan pyhät paikat: kierroksella pääset näkemään lyhyessäkin ajassa useamman moskeijan ja selostusta kohteista on tarjolla myös englanniksi. Moskeijoiden tutustumislistan kärjessä on silmiä häikäisevä ja valtavan kokoinen profeetan moskeija, joka tuntee myös nimen Al Masjid an Nabawi. Profeetan moskeija on auki ympäri vuorokauden. Profeetta Muhammed auttoi rakentamaan tämän moskeijan ja hänet on haudattu moskeijan alapuolelle. Toinen vierailun arvoinen moskeija on Quban moskeija. Ihailtuasi sitä tarpeeksi voit halutessasi siirtyä läheiselle Quban kauppatorille, josta löydät ostettavaksesi esimerkiksi herkullisia taateleita ja muuta syötävää, koruja ja parfyymeja, sekä muita paikallisia tuotteita. Toki muutakin innostavaa nähtävää Medinasta löytyy moskeijoiden lisäksi. Jos moskeijat on jo nähty ja haluat kokea Medinassa muutakin, osallistu mieleenpainuvalle retkelle Uhud-vuorelle. Tämä on Medinan korkein vuori, jossa ylöspäin kiivetessäsi saatat häkeltyä vuorten majesteettisuudesta ja kauneudesta. Maisemat suomalaisen silmille saattavat tuntua varsinkin alkuun vallan epätodellisilta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Saudi-Arabia

Eikö sittenkään Medina? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Saudi-Arabia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Medina. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Medina, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Medina. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Medina lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.