Etsi halvat lennot Medina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Medina lentotiedot ja trendit

Tutustu Medina lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Medina?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Medina on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 712 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Medina perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1083 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Medina?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Medina lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 802 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Medina, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 912 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Medina?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Medina on 44 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 767 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Medina kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 620 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Medina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Medina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Medina

HALVIN REITTI Helsinki - Medina

Helsinki (HEL) - Medina (MED)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Medina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Medina Mohammad Abdulaziz, jolloin hinta on keskimääräinen 767 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MEDINAmarraskuu14% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Medina lennot maksavat keskimäärin vain 610 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MEDINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu52% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Medina lentojen keskimääräinen hinta on 1070 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MEDINA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu371% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Medina kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Medina

Suomesta lentoon kohti Medinaa, Saudi-Arabiaa, pääset useammaltakin eri lähtölentokentältä. Lennot Medinaan voit aloittaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentomatkaan tulee varata hyvin aikaa, sillä matkasi lentoteitse Medinaan kestää noin 11 tunnista ylöspäin. Jos lähdet matkaan Helsingistä, on matkasi kesto yleensä lyhyempi verrattuna siihen, jos otat Oulusta lennot Medinaan Prinssi Mohammad bin Abdulazizin kansainväliselle lentoasemalle. Mikäli kuitenkin haluat lähteä matkaan Oulun lentoasemalta, matkasi kokonaiskesto suuntaansa kohden alkaa suurin piirtein 12 tunnista ylöspäin – tosin suurin osa lennoista kohteeseen kestää reilusti pidempään. Lento kannattaa varata jo hyvissä ajoin, jolloin valinnanvaraa lähtökentissä, lentojen kestossa ja hinnoissa on myöhäisempää varausajankohtaa enemmän. Jos sinulle on sopivinta lähteä matkaan Pohjois-Suomen suunnalta, löydät myös Kittilän lentokentältä lennettävät Medinan lentotarjoukset momondon kautta. Kittilästä matkaan lähtiessä tulee ottaa huomioon se, että ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla, jolloin lennot Medinaan, Saudi-Arabiaan, kestävät kaiken kaikkiaan kauemmin kuin kahdelta aiemmin mainitulta lentoasemalta – noin 14 tunnista ylöspäin.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Medinaan ei ole tällä hetkellä saatavilla. Kun haluat Suomesta lennot Saudi-Arabian Medinaan, kulkee reittisi yhdestä kolmeen välilaskun kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta matkasi Medinaan sujuu yhdestä kahteen välilaskulla. Reittisi kulkee yleensä yhdellä välilaskulla Istanbulin kautta. Kahden välilaskun lentomatkasi voi kulkea Istanbulin ja Kairon kautta Medinaan. Turusta Medinaan lennät Arlandan ja Istanbulin kautta. Oulusta lentoon lähtiessäsi ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsingissä ja toinen Istanbulissa. Prinssi Mohammad bin Abdulazizin kansainvälinen lentoasema Medinassa siintää silmissäsi pikapuoliin Istanbulista lentoon päästyäsi. Kolmen välilaskun lennoilla ainakin Moskova, Lontoo, Bryssel ja Ateena ovat yleisiä pysähdyspaikkoja. Lennot Kittilästä Medinaan kulkevat kahden tai kolmen välilaskun kautta: Helsingin ja muiden edellä mainittujen pysähdyspaikkojen lisäksi välilasku saattaa olla esimerkiksi Saksan Frankfurtissa tai Münchenissa. Vaasasta Saudi-Arabian Medinaan lentäessäsi välilaskujen määrä pysyy samana. Yleinen lentoreitti kahdella välilaskulla kulkee Helsingin ja Istanbulin pysähdysten kautta. momondon kautta varaamalla varmistat Medinan lentodiilit ja sitten voitkin keskittyä nauttimaan reissun kihelmöivästä odotuksesta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Medina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Medina

Qatar Airways on suosittu valinta kohteeseen Medina matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 21 lentoa joka viikko kohteeseen Medina lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema. Qatar Airways lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 662 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 414 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Qatar Airways keskimäärin pisteet: 7,8/10.

643 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Turkish Airlines meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Medina. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines lentoyhtiöllä on 20 lentoa kohteeseen Medina useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 266 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Turkish Airlines keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Kohteen Medina viisumivaatimukset

Saudi-Arabia on luonut e-viisumi-internet-sivuston, jossa sinun tulee hankkia matkaasi varten turismiin tarkoitettu turistiviisumi etukäteen. Yhden maahan saapumisen mahdollistavalla viisumilla voit viettää Saudi-Arabiassa kuukauden ajan. Moninkertaisen maahansaapumisen mahdollistavalla turistiviisumilla saat oleskella maassa kokonaiset 90 päivää ja voit poistua maasta välissä sekä palata sinne jälleen. Ainakin moninkertaisen maahansaapumisen mahdollistava viisumi on voimassa ja käyttövalmiina vuoden sen myöntämisajankohdasta eteenpäin.


Aloita matkan suunnittelu - Medina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Medina

Medina – eli valaistunut kaupunki – on yksi islaminuskon kaikkein tärkeimmistä ja pyhimmistä kaupungeista ja tässä mielessä se on erittäin mielenkiintoinen käyntikohde aiheesta kiinnostuneelle. Kaupunki vetääkin puoleensa erityisesti pyhiinvaeltajia, ja sinne on haudattu itse profeetta Muhammed, joka vaikutti kaupungissa myös eläessään. Katsomisen arvoisia, toinen toistaan upeammin rakennettuja moskeijoita on kaupungissa lukuisia ja nämä kuuluvatkin kaupungin suosituimpiin vierailukohteisiin. Kaupungissa järjestetään myös bussikierroksiakin aiheena Medinan pyhät paikat: kierroksella pääset näkemään lyhyessäkin ajassa useamman moskeijan ja selostusta kohteista on tarjolla myös englanniksi. Moskeijoiden tutustumislistan kärjessä on silmiä häikäisevä ja valtavan kokoinen profeetan moskeija, joka tuntee myös nimen Al Masjid an Nabawi. Profeetan moskeija on auki ympäri vuorokauden. Profeetta Muhammed auttoi rakentamaan tämän moskeijan ja hänet on haudattu moskeijan alapuolelle. Toinen vierailun arvoinen moskeija on Quban moskeija. Ihailtuasi sitä tarpeeksi voit halutessasi siirtyä läheiselle Quban kauppatorille, josta löydät ostettavaksesi esimerkiksi herkullisia taateleita ja muuta syötävää, koruja ja parfyymeja, sekä muita paikallisia tuotteita. Toki muutakin innostavaa nähtävää Medinasta löytyy moskeijoiden lisäksi. Jos moskeijat on jo nähty ja haluat kokea Medinassa muutakin, osallistu mieleenpainuvalle retkelle Uhud-vuorelle. Tämä on Medinan korkein vuori, jossa ylöspäin kiivetessäsi saatat häkeltyä vuorten majesteettisuudesta ja kauneudesta. Maisemat suomalaisen silmille saattavat tuntua varsinkin alkuun vallan epätodellisilta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Saudi-Arabia

Eikö sittenkään Medina? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Saudi-Arabia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Medina. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Medina, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.