Varaa lentoja Air Canada lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Tietoa kohteesta Air Canada

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Canada suosituista reiteistä

Halvin reitti

29 €

Suosituin reitti

YYZ lento kohteeseen EWR

Lyhin lento

0t 58m

Pisin lento

6t 03m
Halvin Air Canada lentämä reitti on Vancouver Intl - Kelowna hintaan 29 €
Lento kohteesta Toronto Pearson Intl kohteeseen Newarkin kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin Air Canada reitti
Nopein Air Canada lentoreitti on Seattle (SEA) - Vancouver (YVR) ja sen kesto on 0t 58m
Pisin Air Canada lentämä reitti on Nashville (BNA) - Toronto (YYZ) ja se kestää 6t 03m

Air Canada arvostelut

6,8
OKPerustuu 1419 vahvistettuun arvosteluihin
7,0Mukavuus
7,7Henkilökunta
6,8Kokonaisarvosana
6,8Viihde
7,0Koneeseennousu
6,1Ateriat

Järjestä:
Päivämäärä

Suositut Air Canada-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Air Canada-lentoyhtiön reitteihin.
New York lento kohteeseen Toronto
Nopein lentoaika1t 37m
Halvin hinta350 €

Tietoja lentoyhtiöllä Air Canada lentämisestä

Air Canada kuuluu Star Alliance lentoyhtiöallianssiin. Kaikilta allianssin yhtiöiltä on mahdollista kerätä pisteitä Air Canadan kanta-asiakasohjelmaan. Ohjelma on nimeltään Aeroplan, eikä se rajoitu ainoastaan pisteiden keräämiseen lennoista. Niitä voi kerryttää myös autonvuokrauksesta, hotellivarauksista, erilaisista aktiviteeteista, ostamalla tietyn merkin tuotteita sekä hankkimalla Aeroplan-tiliin liitetyn luottokortin. Keräämällä näitä voit nousta aina korkeammalle tasolle ohjelman sisällä. Parhaimpien tasojen jäsenet pystyvät nauttimaan erilaisista eduista, kuten muun muassa yksilöidystä asiakaspalvelusta, ilmaisista matkustusluokan nostoista, istumapaikan varauksesta ennen muita matkustajia, maksuttomasta lisämatkatavarasta sekä pääsystä business-loungeen. Varaa Air Canadan lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista ja keräämään Aeroplan-tilillesi pisteitä.

Sallitun matkatavaran määrä vaihtelee hieman matkustusluokasta sekä kohteesta riippuen. Air Canadan lennot sisältävät kuitenkin maksutta aina vähintään yhden käsimatkatavaran. Kansainvälisillä reiteillä halvimmat lippuluokat eivät sisällä ruumaan menevää matkatavaraa. Onneksi pientä lisämaksua vastaan voi helposti korottaa omaa lipputyyppiään sisältämään vähintään yhden matkatavaran. Lisämatkatavaroita voi myös ostaa useamman kappaleen tarpeen mukaan. Business- sekä Premium Economy -luokan lippuihin sisältyy aina kaksi ruumaan menevää matkatavaraa. Air Canadan lennoilla voit kuljettaa myös erikoisluokan matkatavaroita kuten esimerkiksi suksia, lumilautoja, polkupyöriä sekä muita urheiluvälineitä. Aeroplanin kanta-asiakasohjelman ylimpien tasojen jäsenet voivat ottaa maksutta mukaansa lisämatkatavaroita. Kaikki kanta-asiakkaat voivat myös rahan sijasta maksaa matkatavarat kerrytetyillä pisteillä. Air Canadan lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden osto onnistuu vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Air Canadan lennot voit toteuttaa myös oman lemmikkisi kanssa. Matkustamoon saa ottaa mukaan ainoastaan yhden pienikokoisen koiran tai kissan. Kaikki muut eläimet matkustavat mukavasti lentokoneen lämmitetyssä ruumatilassa. Lentoyhtiölle kannattaa ilmoittaa aikeistaan matkustaa lemmikin kanssa hyvissä ajoin, koska näin sille voidaan varmistaa paikka lennolla. Eläimille on vain rajattu määrä paikkoja per lento. Niiden kuljettamisen hinta vaihtelee hieman lennon keston ja kohteen mukaan. Lemmikillä pitää myös olla kaikki lain vaatimat matkustusasiakirjat sekä rokotukset. Nämä pitää esittää lentoyhtiölle viimeistään lähtöselvityksen yhteydessä tai eläimeltä voidaan evätä pääsy koneeseen. Kohdemaan säädöksiin liittyen rokotuksiin sekä karanteeneihin kannattaa myös tutustua hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Joissain maissa lemmikkiä ei saa ottaa heti lentokentältä.

Kyllä, Air Canada lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 13 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Toronto Pearson Intl, Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl ja Calgaryn kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Canada operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Canada strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Air Canada lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Canada lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Canada lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Canada lentoyhtiölle numeroon 00 800 669 92222 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aircanada.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Vancouver Intl lento kohteeseen Kelowna 0 välilaskulla hintaan 72 € on halvin Air Canada kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Canada lennon, niin kentältä Vancouver Intl lento kohteeseen Kelowna lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 29 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä New York LaGuardian lentoasema lento kohteeseen Toronto Pearson Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Canada valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 119 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Canada lento on:
- Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Calgaryn kansainvälinen lentoasema
- 54 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Air Canada edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 43x33x16 cm.


Air Canada lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Canada lennon tila
ke 11/30