Varaa lentoja Air Canada lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tietoa kohteesta Air Canada

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Canada suosituista reiteistä

Halvin reitti

44 €

Suosituin reitti

YUL - MIA

Lyhin lento

1t 01m

Pisin lento

3t 55m
Halvin Air Canada lentämä reitti on Victoria Intl - Kelowna hintaan 44 €
Lento kohteesta Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl kohteeseen Miami on tällä hetkellä suosituin Air Canada reitti
Nopein Air Canada lentoreitti on Calgary (YYC) - Edmonton (YEG) ja sen kesto on 1t 01m
Pisin Air Canada lentämä reitti on Calgary (YYC) - Toronto (YYZ) ja sen kesto on 3t 55m

Air Canada arvostelut

7,0
HyväPerustuu 6299 vahvistettuun arvosteluihin
6,8Viihde
7,2Koneeseennousu
7,0Mukavuus
7,8Henkilökunta
6,3Ateriat


Tietoja lentoyhtiöllä Air Canada lentämisestä

Mikä on Air Canadan kanta-asiakasohjelma?

Air Canada kuuluu Star Alliance lentoyhtiöallianssiin. Kaikilta allianssin yhtiöiltä on mahdollista kerätä pisteitä Air Canadan kanta-asiakasohjelmaan. Ohjelma on nimeltään Aeroplan, eikä se rajoitu ainoastaan pisteiden keräämiseen lennoista. Niitä voi kerryttää myös autonvuokrauksesta, hotellivarauksista, erilaisista aktiviteeteista, ostamalla tietyn merkin tuotteita sekä hankkimalla Aeroplan-tiliin liitetyn luottokortin. Keräämällä näitä voit nousta aina korkeammalle tasolle ohjelman sisällä. Parhaimpien tasojen jäsenet pystyvät nauttimaan erilaisista eduista, kuten muun muassa yksilöidystä asiakaspalvelusta, ilmaisista matkustusluokan nostoista, istumapaikan varauksesta ennen muita matkustajia, maksuttomasta lisämatkatavarasta sekä pääsystä business-loungeen. Varaa Air Canadan lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista ja keräämään Aeroplan-tilillesi pisteitä.

Paljonko matkatavaraa saa ottaa mukaan Air Canadan lennoille?

Sallitun matkatavaran määrä vaihtelee hieman matkustusluokasta sekä kohteesta riippuen. Air Canadan lennot sisältävät kuitenkin maksutta aina vähintään yhden käsimatkatavaran. Kansainvälisillä reiteillä halvimmat lippuluokat eivät sisällä ruumaan menevää matkatavaraa. Onneksi pientä lisämaksua vastaan voi helposti korottaa omaa lipputyyppiään sisältämään vähintään yhden matkatavaran. Lisämatkatavaroita voi myös ostaa useamman kappaleen tarpeen mukaan. Business- sekä Premium Economy -luokan lippuihin sisältyy aina kaksi ruumaan menevää matkatavaraa. Air Canadan lennoilla voit kuljettaa myös erikoisluokan matkatavaroita kuten esimerkiksi suksia, lumilautoja, polkupyöriä sekä muita urheiluvälineitä. Aeroplanin kanta-asiakasohjelman ylimpien tasojen jäsenet voivat ottaa maksutta mukaansa lisämatkatavaroita. Kaikki kanta-asiakkaat voivat myös rahan sijasta maksaa matkatavarat kerrytetyillä pisteillä. Air Canadan lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden osto onnistuu vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Voinko ottaa lemmikkini mukaan Air Canadan lennoille?

Air Canadan lennot voit toteuttaa myös oman lemmikkisi kanssa. Matkustamoon saa ottaa mukaan ainoastaan yhden pienikokoisen koiran tai kissan. Kaikki muut eläimet matkustavat mukavasti lentokoneen lämmitetyssä ruumatilassa. Lentoyhtiölle kannattaa ilmoittaa aikeistaan matkustaa lemmikin kanssa hyvissä ajoin, koska näin sille voidaan varmistaa paikka lennolla. Eläimille on vain rajattu määrä paikkoja per lento. Niiden kuljettamisen hinta vaihtelee hieman lennon keston ja kohteen mukaan. Lemmikillä pitää myös olla kaikki lain vaatimat matkustusasiakirjat sekä rokotukset. Nämä pitää esittää lentoyhtiölle viimeistään lähtöselvityksen yhteydessä tai eläimeltä voidaan evätä pääsy koneeseen. Kohdemaan säädöksiin liittyen rokotuksiin sekä karanteeneihin kannattaa myös tutustua hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Joissain maissa lemmikkiä ei saa ottaa heti lentokentältä.

Onko lentoyhtiöllä Air Canada lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Air Canada lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 11 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Air Canada operoi?

Toronto Pearson Intl, Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl ja Vancouver Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Canada operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Canada strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Air Canada lennon tilan?

Tarkista Air Canada lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Canada lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Canada lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Canada lentoyhtiölle numeroon 00 800 669 92222 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aircanada.com.

Mikä on halvin kotimainen Air Canada lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Winnipeg kentälle Toronto Pearson Intl 0 välilaskulla hintaan 117 € on halvin Air Canada kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Canada lennon, niin kentältä kentältä Victoria Intl kentälle Kelowna lähtevä 1 välilasku sisältävä lento hintaan 44 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Air Canada lento?

Lento kentältä kentältä Toronto Pearson Intl kentälle Orlandon kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Canada valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 153 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Canada lento on:
- kentältä Orlandon kansainvälinen lentoasema kentälle Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
- 76 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön Air Canada hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Air Canada edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 43x33x16 cm.


Air Canada lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Canada lennon tila
ti 12/5

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi