Autonvuokraukset kohteessa Vancouver, Brittiläinen Kolumbia

Haussa halpa vuokra-auto Vancouver, Brittiläinen Kolumbia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vancouver, BC, Kanada
4. helmikuu — 11. helmikuu
Sama palautus
Vancouver, BC, Kanada
la 4/2
Keskipäivä
la 11/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Vancouver, Brittiläinen Kolumbia

Löydä kohteesta Vancouver juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Keskikoko autot

24 € - 172 €

Kaikki autotyypit

29 € - 99 €

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vancouver, Kanadan on 56 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Vancouver, Kanadan on marraskuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vancouver. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vancouver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vancouver, Kanadan on 44 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Vancouver, Kanadan on tammikuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vancouver. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vancouver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vancouver, Kanadan on 42 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Vancouver, Kanadan on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vancouver. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vancouver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vancouver autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vancouver, Brittiläinen Kolumbia

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,9

Value

8,4

Enterprise

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,2

Value

8,2

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,9

Value

8,2

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Value

7,5

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,0

Value

6,9

Economy Rent a Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,2

Value

5,8

Sunnycars

6 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Vancouver suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Vancouver

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Vancouver - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Vancouver, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Vancouver ajankohtana helmikuu on halvimmillaan 65 € keskihinnan ollessa 65 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Vancouver ajankohtana helmikuu keskihinta on 44 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 44 €.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Vancouver löytyvät yleensä Hertz kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaHertz, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 47,9/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Vancouver on 59,44/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Vancouver on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Vancouver suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Hertz ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kun matkustat kaupunkiin Vancouver kuukauden helmikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Vancouver helmikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 7 °C ja keskimääräinen sademäärä on 114 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Vancouver maksaa keskimäärin 27 €/päivä.

Vuokraamolla Enterprise on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Vancouver 7 toimipaikalla.

60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Vancouver, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Vancouver ovat 110 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Vancouver huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Vancouver sademäärä on 168 mm ja keskilämpötila 4 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Vancouver parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Ilmasto alueella Brittiläinen Kolumbia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 0 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 113,8 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Vancouver lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Vancouver

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Vancouver

Tutustu alueen Kanadan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Kanadan

Aloita matkan suunnittelu - Vancouver


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Vancouver momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Vancouver, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Vancouver, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Vancouver.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Vancouver.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Vancouver.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.