Autonvuokraus Vancouver, Brittiläinen Kolumbia

Haussa halpa vuokra-auto Vancouver, BC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vancouver, BC, Kanada
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Vancouver, BC, Kanada
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Vancouver, Brittiläinen Kolumbia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Keskikoko autot

23 € - 73 €

Kaikki autotyypit

17 € - 68 €

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vancouver, Kanada on 24 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Vancouver, Kanada on marraskuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vancouver. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vancouver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Vancouver Keskikoko vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vancouver, Kanada on 25 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Vancouver, Kanada on marraskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vancouver. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vancouver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Vancouver Maasturi vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Vancouver: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vancouver, BC
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,9

Value

7,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,8

Value

7,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,1

Value

6,9
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,7

Value

6,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,1

Value

6,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,5

Value

5,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,3

Value

5,8
6 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Vancouver, BC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Vancouver Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Vancouver

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Vancouver noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Vancouver. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Vancouver autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Auton vuokraaminen kaupungissa Vancouver on halvinta, kun käytät vuokraamon Hertz yhtä heidän 6 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 35 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 85 €/päivä.

 • Peritäänkö Vancouver, BC autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Vancouver on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Vancouver suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Avis ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Vancouver helmikuu ajaksi?

  Kun matkustat kaupunkiin Vancouver kuukauden helmikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Vancouver helmikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 7 °C ja keskimääräinen sademäärä on 114 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Vancouver maksaa keskimäärin 26 €/päivä.

 • Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Vancouver?

  Hertz on erittäin suosittu kaupungissa Vancouver, BC, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 6 toimipistettä kaupungista Vancouver, BC ja voit olettaa maksavasi noin 85 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Vancouver, BC.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Vancouver, BC?

  60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Vancouver, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Vancouver ovat 110 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Vancouver huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Vancouver?

  Ford Escape ja Hyundai Accent automallit kaupungissa Vancouver ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Escape vuokrahinnat kaupungissa Vancouver voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 43 €/päivä ja alhaisimmillaan 9 €/päivä. Hyundai Accent vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 40 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 7 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Escape vuokra-autoja kaupungissa Vancouver?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Routes Car & Truck Rentals on malli Ford Escape tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Vancouver keskimääräiseen 34 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Ford Escape vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Vancouver voi muuttua pikaisesti.

 • Millainen sää on kohteessa Vancouver, BC kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Vancouver sademäärä on 168 mm ja keskilämpötila 4 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Vancouver parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Vancouver kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Vancouver autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Vancouver vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Class Minivan.

 • Onko sää kaupungissa Vancouver samanlainen kuin muualla Brittiläinen Kolumbia alueella?

  Ilmasto alueella Brittiläinen Kolumbia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 99,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Vancouver lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Vancouver lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Vancouver

Aloita matkan suunnittelu - Vancouver