Halvat lennot Vaasa Turku

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 27/3
ma 3/4

Vaasa-Turku lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Vaasa-Turku

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Turku

1 lentokenttä
Vaasa - Turku reitille ei ole suoria lentoja. Vaasa - Turku ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Turku: Turku (TKU)

 • Reitin Vaasan lentoasema-Turku etäisyys lentäen?

  Vaasan lentoasema ja Turku etäisyys toisistaan on 295,8 km.


Lennot Vaasasta Turkuun voi aloittaa Vaasan kaupungista vain Vaasan lentoasemalta, joka sijaitsee kätevästi kaupungin kaakkoispuolella. Muita lentomatkustamiseen sopivia merkittävämpiä lentokenttiä ei lähistöllä ole. Vaasan lentoasemalta löydät kompaktin kokoisen aseman hyvät peruspalvelut, joihin kuuluvat esimerkiksi erilliset oleskelutilat, pari kahvilaa, apteekki ja tuliaiskauppa. Matkan välilaskuista yksi pysähdytään myös Helsinki-Vantaan suuremmalle lentoasemalle, jonka monipuolisten palveluiden joukosta löytyy runsaasti ostospaikkoja, ravintoloita, erilaisia kokous- ja oleskelutiloja ja paljon muuta. Näin välilaskulla tapahtuva mahdollinen odottelu sujuu rattoisasti. Määränpäässä Turun lentoasemalla on myös pienen lentoaseman laadukkaat peruspalvelut: pieni kauppa vaikka tuliaisten ostoa varten sekä perustason ravintolapalvelut. Sekä lähtökaupungin että määränpään lentoasemilta on lisäksi helppoa hankkia vuokra-auto, jolla pääsee huristelemaan omassa rauhassa ja aikatauluissa.


Länsi-Suomen rannikolla sijaitsevan Vaasan lentoaseman ja Vaasan kaupungin välinen matka taittuu näppärästi linja-autoilla. Bussilinjat 4 ja 10 liikennöivät lentoaseman lähettyviltä ja operoivat tasaisesti kaupungin ja lentoaseman välillä. Henkilöautolla ajaessa lentokenttämatkat onnistuvat kaupungin keskustan ja lentoaseman yhdistävää E12-tietä kulkien ja selkeitä opasteita seuraamalla. Asemalla auton saa parkkeerattua maksulliseen pysäköintiin. Suhteellisen lyhyen kaupungin ja lentoaseman välisen etäisyyden vuoksi taksikyytikään ei ole hassumpi vaihtoehto, vaikka se on toki hinnaltaan bussimatkaa kalliimpi. Lentoasemalta löytyvät autovuokraamot ovat sen sijaan mainio vaihtoehto, jos suunnittelet saapumista vuokra-autolla. Vuokraamojen palveluja hyödyntämällä auton käyttöönotto ja palautus hoituvat kätevästi lentojen yhteydessä. Suomen lounaisrannikolta löytyvän ja määränpäänä toimivan Turun kaupungin ja sen lentoaseman välisen matkan kulkeminen luonnistuu hyvin niin henkilö- kuin linja-autollakin. Busseista linja numerolla 1 liikennöi lentoaseman ja kaupungin välillä ja se on ainut tasaisesti liikennöivä julkisen liikenteen kulkuväline kyseiselle matkalle. Lentokenttämatkojen kulkeminen onnistuu myös taksilla ja tällöin matkat sujuvat vielä nopeammin ovelta ovelle -periaatteella, tosin selkeästi bussiliikennettä korkeammalla hinnalla. Lentoasemalta löydät myös useita autonvuokraukseen erikoistuneita yrityksiä, joten mieluisan ajoneuvon vuokraaminen ja itse sillä ajeleminen lentoasemalta ja -asemalle on myös hyvä vaihtoehto, erityisesti jos haluat autoillen tutkia omassa tahdissa Turun lähiseutuja.

Vaasasta Turkuun matkustaessa lennot laskeutuvat kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalle Turun lentoasemalle. Turun lentoasemalta ei juuri pysty matkustamaan suoraan läheisiin kaupunkeihin, ellei käytössäsi ole omaa tai vuokrattua autoa. Asemalta ei nimittäin ole juna- tai linja-autoyhteyksiä muualle, ellei satunnaisia tilausbusseja lasketa. Turun keskustaan on lentoasemalta kuitenkin yksinkertaista matkustaa bussilla numero 1 ja sieltä on puolestaan erittäin kattavat yhteydet esimerkiksi bussilinjoin ja junaraiteita pitkin suureen osaan Suomen muista kaupungeista. Junayhteyksin on näin esimerkiksi erittäin helppo tavoittaa vaikkapa Suomen pääkaupunkiseutu ja pääkaupunki Helsinki. Jos aikomuksenasi on Turun kaupunkiin tutustumisen lisäksi tutkia muita lähiseutujen ja Suomen kaupunkeja, saattaa autonvuokraus olla yksi parhaista vaihtoehdoista. Tällöin matkailun saa kaiken lisäksi tehdä omassa tahdissa ja omin aikatauluin. Lentoasemalta on autolla helppo ajaa läheisiin kaupunkeihin, kuten Raisioon ja Kaarinaan. Tämän lisäksi hyväkuntoisia teitä pitkin kulkeminen itään esimerkiksi E18-moottoritietä pitkin vie kohti Suomen pääkaupunkia Helsinkiä. E63-tietä koilliseen ajamalla pääsee puolestaan Tampereelle. Suomen länsirannikolla sijaitsevaan Rauman kaupunkiin voi lähteä tutustumaan E8-tietä pitkin. Itsenäisesti autolla liikkuen on myös mutkatonta päästä moniin pienempiin suomalaiskaupunkeihin ja -kyliin, joihin ei välttämättä esimerkiksi junayhteyksiä ole.


Vaihtoehtoiset lennot Vaasa-Turku -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta112 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta150 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta94 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta194 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta94 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta113 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta105 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta454 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta144 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta115 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta289 €
Turku - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 30m
Halvin hinta244 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Vaasa - Turku reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Vaasa - Turku. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Vaasa-Turku reitille momondon avulla?

  Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Vastaavia ​​Vaasa - Turku lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Vaasa - Turku vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Vaasa - Turku lennon.

Kaikki momondo lentohaut reitille Vaasa - Turku voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.