Lennot Eurooppa Italia Toscana Pisa Helsinki - Pisa

Halvat lennot Helsinki - Pisa

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Pisa: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Pisa lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
KLM
KLM
18 jouluk.
HEL
20:10
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 25m
1 välilasku
22:35
+1
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
KLM
08 tammik.
PSA
16:35
Pisan kansainvälinen lentoasema
17t 40m
2 välilaskua
11:15
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
206 EUR
Lufthansa
Lufthansa
05 jouluk.
HEL
08:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
1 välilasku
14:45
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
08 jouluk.
PSA
17:45
Pisan kansainvälinen lentoasema
5t 25m
1 välilasku
00:10
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
520 EUR
Lufthansa
Lufthansa
05 jouluk.
HEL
08:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
1 välilasku
14:45
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
08 jouluk.
PSA
17:45
Pisan kansainvälinen lentoasema
5t 25m
1 välilasku
00:10
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
520 EUR
KLM
KLM
18 jouluk.
HEL
20:10
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 25m
1 välilasku
22:35
+1
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
KLM
08 tammik.
PSA
16:35
Pisan kansainvälinen lentoasema
17t 40m
2 välilaskua
11:15
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
206 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Pisa

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Pisa?
heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Pisa - Helsinki on heinäkuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Pisa?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Pisa?
aamulla
Helsinki - Pisa lennot ovat noin 34 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Pisa?
Norwegian Air International
Norwegian Air International, easyJet ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Pisa reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Pisa lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Pisa?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Pisa on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Pisa

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Pisa

Lyhyin lentoaika 3t 45m Lyhyin lentoaika Helsinki Pisa on 3t 45m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Pisa ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät Pisa 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Pisa: Pisan kansainvälinen lentoasema (PSA)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Pisa?

Lennot Helsingistä Pisaan saat ostettua runsaasta palvelutarjonnasta, sillä Italiassa sijaitseva Pisa on kulttuurinsa ja historiallisten nähtävyyksiensä ansiosta kysytty kohde ympäri vuoden. Suorat lennot Helsingistä Pisaan tarjoaa Norwegian. Välilaskullisia reittejä operoivat muun muassa KLM, Lufthansa, Czech Airlines, Ryanair, Eurowings, easyJet, Finnair ja SAS. Kun tähtäimessäsi on mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Pisaan, pidä huoli, että tutkit palveluntarjoajien lentotarjontaa mahdollisimman ajoissa.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä löytyy helposti auton, taksin tai julkisen liikenteen avulla. Mikäli tarvitset pysäköintipaikkaa kentältä, on se hyvä varata etukäteen. Ennakkovarauksen avulla voit säästää rahaa sekä käyttää halutessasi lisäpalveluja. Linja-autot ja junat vievät sinut lähelle terminaalia ja lentokentälle on nopea ja helppo yhteys esim. Tikkurilan asemalta ja Helsingin keskustasta. Kentälle on joustavia yhteyksiä myös muilta Suomen lähialueilta, mukaan lukien Pietari, Tallinna ja Tukholma. Lähijunat I ja P vievät sinut Helsingin keskustasta suoraan lentokentälle seutulipun hinnalla (5,50 EUR). Pääset lähelle terminaalia kätevästi julkisen liikenteen busseilla Helsingin keskustasta, Turusta, Tampereelta ja muualta Suomesta. Lentokenttäbussit, mukaan lukien Finnair City Bus, operoivat päivittäin useita kertoja lentokentälle ja takaisin. Lentokentän ja Helsingin keskustan sekä muiden lähikaupunkien välillä toimii myös erilaisia lentokenttäkuljetuksista huolehtivia taksiyhtiöitä. Selvitä etukäteen, mistä terminaalista lentosi lähtee, niin taksit tuovat sinut suoraan oikeaan paikkaan.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Pisassa?

Kun lennot Helsingistä Pisaan tuovat sinut perille, olet saapunut Italian rannikolle vain kilometrin päähän Pisan kaupungista. Pääset kätevästi jatkamaan matkaasi autoillen A11- tai A12-moottoriteitä pitkin, Firenze-Pisa-Livornon valtatietä pitkin tai esimerkiksi kiskoja pitkin. Lentokentällä on pysäköintialue ja laaja valikoima erilaisia kuljetuspalveluja. Pisan lentokenttä sijaitsee noin kilometrin päässä Pisa Centrale -rautatieasemalta. 40 metriä Pisan lentokentän matkustajaterminaalin ulkopuolelta löydät automaattisen People Mover -palvelun Pisa Centrale -rautatieaseman ja lentokentän välisiin suoriin yhteyksiin. Palvelu on saatavilla päivittäin klo 4:30–13:30 viiden ja kahdeksan minuutin välein. Lentokentän saapumisalueen infopisteestä voit myös ostaa bussiliput määränpäähäsi. Linja-autoalue (P6) sijaitsee aivan matkustajaterminaalin saapumisalueen ulkopuolella.

Kuinka kauan Helsinki–Pisa-lento kestää?

Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Pisaan on 3 t 15 min. Yhdellä välilaskulla matka-aika saattaa olla hieman yli neljästä tunnista ylöspäin. Reitillä on runsaasti lentotarjontaa, joten vertaa ahkerasti lentoyhtiöiden valikoimia. Näin löydät itsellesi sopivat ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat lennot.

Milloin on paras aika matkustaa Pisaan

Kun varaat lentoliput Helsingistä Pisaan kesäkuun ja syyskuun välille, olet liikenteessä kesäkaudella ja ne ovat myös matkailukauden huippukuukausia. Matkailijat ympäri maailmaa tulevat käymään kaltevassa tornissa ja muissa kulttuuriperintökohteissa. Kesät Pisassa ovat yleensä lämpimiä ja aurinkoisia, mikä tekee kaupunkiin tutustumisesta nautinnollista. Lokakuu-maaliskuu muodostavat talvikauden Pisassa. Parasta kaupungissa vierailussa tähän aikaan on se, että näet vähemmän väkijoukkoja kaduilla ja lippujen hinnat sekä majoitushinnat laskevat kesästä. Mikäli et pidä talvikeleistä ja haluat budjettiloman Pisaan, osta lennot Helsingistä Pisaan välille huhtikuu-toukokuu. Kevätkauden aikana sää on yleensä miellyttävä ja hinnat kohtuulliset. Nähtävyyksiin on lyhyemmät jonot kuin kesällä ja kaupunki on rauhallisempi. Huomioithan, että myös jotkut kaupat ja kahvilat saattavat olla tänä aikana suljettuina.

Tarvitaanko Pisan matkalle passia/viisumia?

Rajattomasta Schengen-EU-maasta toiseen matkustettaessa sinun ei tarvitse rajavalvonnan yhteydessä näyttää passiasi tai henkilökorttia. Et myöskään tarvitse viisumia. On kuitenkin suositeltavaa kantaa jompaa kumpaa mukanasi, sillä sinun tulisi lomamatkasi aikana olla valmis todistamaan henkilöllisyytesi. Tällöin todisteeksi käy vain passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti ei tähän tarkoitukseen käy.


Vinkkejä Pisaan

  • On selvää, että kaupungin tärkein nähtävyys on Pisan kalteva torni. Voit nousta ylös torniin (18 EUR), jos haluat saada hyvät näkymät kaupungista. Lippuja kaltevaan torniin saat ostaa halutessasi jo verkosta. Voit varata lipun jopa 30 päivää etukäteen. Voit myös ostaa lipun tornille saapuessasi, mutta valmistaudu jonotukseen, etenkin kesällä. Tornin sisään päästetään vain 40 henkeä kerralla ja sinun täytyy olla valmis nousemaan 300 vanhaa porrasta päästäksesi ylös asti. Laukut, mukaan lukien pienet käsilauku,t tulee jättää säilytykseen, joka on ilmainen.
  • Pisa tarjoaa paljon enemmän nähtävää kuin renessanssitaide, josta se on tunnettu. 1980-luvulla legendaarinen newyorkilaistaiteilija Keith Haring oli niin ihastunut kaupunkiin, että hän maalasi inspiraationsa innoittamana seinämaalauksen Pisan rakennukseen. Näyttävä ja upean kontrastin ympäristönsä kanssa luova muraali on piilotettu Piazza Vittorrio Emanuele II:een.
  • Koska Pisa tunnetaan matkustajia houkuttelevana kaupunkina, on majapaikkavalikoima kasvanut vuosien varrella. Majoitusvaihtoehdoista ei siis pitäisi olla pulaa. Majoitukset vaihtelevat aina edullisista opiskelumajoituksista luksushuoneistoihin. Pisan lähistöllä voit myös valita itsellesi viehättävän maatilamajoituksen, mikäli haluat päästä Toscanan upean maaseudun pariin.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Pisa

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Milano
Lyhyin lentoaika
3t 05m
Halvin hinta
126 EUR
Helsinki - Rimini
Lyhyin lentoaika
8t 25m
Halvin hinta
425 EUR

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Pisa:

*Lentojen hinnat kohteeseen Pisa perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Italia Toscana Pisa Helsinki - Pisa