Lennot Eurooppa Italia Toscana Pisa Helsinki lento kohteeseen Pisa

Halvat lennot Helsinki - Pisa

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Pisa (PSA)
to 25.6.
to 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Pisa

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Pisa

Paras löydetty hinta 159 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Pisa viimeisen 72 tunnin aikana on 159 €
Lyhyin lentoaika 4h 40m Lyhyin lentoaika Helsinki Pisa on 4h 40m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Pisa ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät kohteessa Pisa 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Pisa: Pisan kansainvälinen lentoasema (PSA)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Pisa

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pisa?
heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Pisa on heinäkuu ja kallein maaliskuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Pisa?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Pisa?
aamulla
Helsinki - Pisa lennot ovat noin 32 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Pisa?
Norwegian Air International
Norwegian Air International, easyJet ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Pisa reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Pisa lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Pisa?
36 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Pisa on noin 36 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Pisa: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Pisa lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
20. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
27. kesäkuuta
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
7t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
13. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
14t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
2 välilaskua
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
9t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Pisa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Pisa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
2 välilaskua
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
KLM
5. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
1 välilasku
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
3. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
PSA
Pisan kansainvälinen lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Pisa?

Lennot Helsingistä Pisaan saat ostettua runsaasta palvelutarjonnasta, sillä Italiassa sijaitseva Pisa on kulttuurinsa ja historiallisten nähtävyyksiensä ansiosta kysytty kohde ympäri vuoden. Suorat lennot Helsingistä Pisaan tarjoaa Norwegian. Välilaskullisia reittejä operoivat muun muassa KLM, Lufthansa, Czech Airlines, Ryanair, Eurowings, easyJet, Finnair ja SAS. Kun tähtäimessäsi on mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Pisaan, pidä huoli, että tutkit palveluntarjoajien lentotarjontaa mahdollisimman ajoissa.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä löytyy helposti auton, taksin tai julkisen liikenteen avulla. Mikäli tarvitset pysäköintipaikkaa kentältä, on se hyvä varata etukäteen. Ennakkovarauksen avulla voit säästää rahaa sekä käyttää halutessasi lisäpalveluja. Linja-autot ja junat vievät sinut lähelle terminaalia ja lentokentälle on nopea ja helppo yhteys esim. Tikkurilan asemalta ja Helsingin keskustasta. Kentälle on joustavia yhteyksiä myös muilta Suomen lähialueilta, mukaan lukien Pietari, Tallinna ja Tukholma. Lähijunat I ja P vievät sinut Helsingin keskustasta suoraan lentokentälle seutulipun hinnalla (5,50 EUR). Pääset lähelle terminaalia kätevästi julkisen liikenteen busseilla Helsingin keskustasta, Turusta, Tampereelta ja muualta Suomesta. Lentokenttäbussit, mukaan lukien Finnair City Bus, operoivat päivittäin useita kertoja lentokentälle ja takaisin. Lentokentän ja Helsingin keskustan sekä muiden lähikaupunkien välillä toimii myös erilaisia lentokenttäkuljetuksista huolehtivia taksiyhtiöitä. Selvitä etukäteen, mistä terminaalista lentosi lähtee, niin taksit tuovat sinut suoraan oikeaan paikkaan.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Pisassa?

Kun lennot Helsingistä Pisaan tuovat sinut perille, olet saapunut Italian rannikolle vain kilometrin päähän Pisan kaupungista. Pääset kätevästi jatkamaan matkaasi autoillen A11- tai A12-moottoriteitä pitkin, Firenze-Pisa-Livornon valtatietä pitkin tai esimerkiksi kiskoja pitkin. Lentokentällä on pysäköintialue ja laaja valikoima erilaisia kuljetuspalveluja. Pisan lentokenttä sijaitsee noin kilometrin päässä Pisa Centrale -rautatieasemalta. 40 metriä Pisan lentokentän matkustajaterminaalin ulkopuolelta löydät automaattisen People Mover -palvelun Pisa Centrale -rautatieaseman ja lentokentän välisiin suoriin yhteyksiin. Palvelu on saatavilla päivittäin klo 4:30–13:30 viiden ja kahdeksan minuutin välein. Lentokentän saapumisalueen infopisteestä voit myös ostaa bussiliput määränpäähäsi. Linja-autoalue (P6) sijaitsee aivan matkustajaterminaalin saapumisalueen ulkopuolella.

Kuinka kauan Helsinki–Pisa-lento kestää?

Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Pisaan on 3 t 15 min. Yhdellä välilaskulla matka-aika saattaa olla hieman yli neljästä tunnista ylöspäin. Reitillä on runsaasti lentotarjontaa, joten vertaa ahkerasti lentoyhtiöiden valikoimia. Näin löydät itsellesi sopivat ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat lennot.

Milloin on paras aika matkustaa Pisaan

Kun varaat lentoliput Helsingistä Pisaan kesäkuun ja syyskuun välille, olet liikenteessä kesäkaudella ja ne ovat myös matkailukauden huippukuukausia. Matkailijat ympäri maailmaa tulevat käymään kaltevassa tornissa ja muissa kulttuuriperintökohteissa. Kesät Pisassa ovat yleensä lämpimiä ja aurinkoisia, mikä tekee kaupunkiin tutustumisesta nautinnollista. Lokakuu-maaliskuu muodostavat talvikauden Pisassa. Parasta kaupungissa vierailussa tähän aikaan on se, että näet vähemmän väkijoukkoja kaduilla ja lippujen hinnat sekä majoitushinnat laskevat kesästä. Mikäli et pidä talvikeleistä ja haluat budjettiloman Pisaan, osta lennot Helsingistä Pisaan välille huhtikuu-toukokuu. Kevätkauden aikana sää on yleensä miellyttävä ja hinnat kohtuulliset. Nähtävyyksiin on lyhyemmät jonot kuin kesällä ja kaupunki on rauhallisempi. Huomioithan, että myös jotkut kaupat ja kahvilat saattavat olla tänä aikana suljettuina.

Tarvitaanko Pisan matkalle passia/viisumia?

Rajattomasta Schengen-EU-maasta toiseen matkustettaessa sinun ei tarvitse rajavalvonnan yhteydessä näyttää passiasi tai henkilökorttia. Et myöskään tarvitse viisumia. On kuitenkin suositeltavaa kantaa jompaa kumpaa mukanasi, sillä sinun tulisi lomamatkasi aikana olla valmis todistamaan henkilöllisyytesi. Tällöin todisteeksi käy vain passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti ei tähän tarkoitukseen käy.


Vinkkejä Pisaan

 • On selvää, että kaupungin tärkein nähtävyys on Pisan kalteva torni. Voit nousta ylös torniin (18 EUR), jos haluat saada hyvät näkymät kaupungista. Lippuja kaltevaan torniin saat ostaa halutessasi jo verkosta. Voit varata lipun jopa 30 päivää etukäteen. Voit myös ostaa lipun tornille saapuessasi, mutta valmistaudu jonotukseen, etenkin kesällä. Tornin sisään päästetään vain 40 henkeä kerralla ja sinun täytyy olla valmis nousemaan 300 vanhaa porrasta päästäksesi ylös asti. Laukut, mukaan lukien pienet käsilauku,t tulee jättää säilytykseen, joka on ilmainen.
 • Pisa tarjoaa paljon enemmän nähtävää kuin renessanssitaide, josta se on tunnettu. 1980-luvulla legendaarinen newyorkilaistaiteilija Keith Haring oli niin ihastunut kaupunkiin, että hän maalasi inspiraationsa innoittamana seinämaalauksen Pisan rakennukseen. Näyttävä ja upean kontrastin ympäristönsä kanssa luova muraali on piilotettu Piazza Vittorrio Emanuele II:een.
 • Koska Pisa tunnetaan matkustajia houkuttelevana kaupunkina, on majapaikkavalikoima kasvanut vuosien varrella. Majoitusvaihtoehdoista ei siis pitäisi olla pulaa. Majoitukset vaihtelevat aina edullisista opiskelumajoituksista luksushuoneistoihin. Pisan lähistöllä voit myös valita itsellesi viehättävän maatilamajoituksen, mikäli haluat päästä Toscanan upean maaseudun pariin.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Pisa

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Firenze reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 35m
Halvin hinta
162 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Pisa:

Lennot Eurooppa Italia Toscana Pisa Helsinki lento kohteeseen Pisa
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka