Hotellit Vaasassa, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  12 Vaasassa, Suomen

Vaasa, Suomi
28. toukokuu — 29. toukokuu2
Vaasa, Suomi
la 28/5
su 29/5

Suositut Vaasa hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Vaasa
Hinta
€42.27
€119.55
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Vaasa


Milloin varata hotelli kohteesta Vaasa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Vaasa
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
104 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
57 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Vaasa on: 3 tähteä, −1 päivää ennen.

3 tähteä

110 € - 134 €


Vaasa matkavinkit

Vaasassa matkailijoille on tarjolla monia laadukkaita hotelleja, mutta etenkin kesän sesonkikaudella edullisen hotellin löytäminen kaupungista voi olla haastavaa. Määritä ensin matkabudjettisi ja harkitse, miltä alueelta majoituspaikan mieluiten haluaisit. Useimmat hotellit Vaasassa sijaitsevat joko keskustassa tai lähellä keskustaa. Hyvä sijainti on etenkin hotelleilla, jotka sijaitsevat kaupungin kauniiden meranranta-alueiden ja puistojen lähettyvillä. Netistä saatava kartta on hyvä apu uutta kaupunkia hahmottaessa. Jos haluat majoituspaikkojen suhteen valinnanvaraa, varaus on syytä yrittää tehdä ajoissa varsinkin suosituimpia lomasesonkeja varten. Ostoksia ja yöelämää etsivien kannattaa asettua ydinkeskustaan, tilaa ja rauhaa hakevien viheralueiden äärelle.

Budjettimatkailijoiden on helpointa suunnata Vaasaan melko kalliin kesäkauden ulkopuolella. Kaupunki on kaunis kohde myös keväisin ja syksyisin, joten jos mahdollista, kiireisimmät kesälomaviikot kannattaa suosiolla jättää välistä. Majoituksen hinnan kannalta tärkeintä on verrata hotellien ja hostellien hintoja huolellisesti. Hotellivaraus on hyvä tehdä ajoissa, ja seuraa myös hotellien mahdollisia tarjouksia. Merenrantaraiteilla on hyvä pyöräillä ja kävellä, joten kaupungissa voi liikkua helposti täysin ilmaiseksi. Myös kaupunkia ympäröiville luontopoluille pääsee seikkailemaan maksutta, ja esimerkiksi Bergön luontopolku ja Iskmo-Jungsund-vaellusreitti Vaasan lähialueilla kutsuvat seikkailemaan alueen kauniiseen luontoon. Kesäisin meren rannalla kannattaa tietysti hyödyntää myös kaupungin kauniit uimarannat, ja myös Vaasan seudun kauniissa kirkoissa vierailu on täysin ilmaista.

Omat jalat ja polkupyörä vievät Vaasassa pitkälle, mutta avuksi voi ottaa myös Vaasan paikallisliikenteen linja-autot, joihin lipun voi ostaa esimerkiksi suoraan bussikuskilta. Taksilla voi toki myös matkustaa, mutta joukkoliikennettä kalliimpaan hintaan.

Vaasan kaupungissa käytännössä kaikki hotellit vaativat luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi. Kaupungin ulkopuolelta voi löytää esimerkiksi joitain maatilamajoituskohteita, joissa voi majoittua ilman luottokorttiakin.

Perheiden suosikkikohde Vaasassa on ympäri vuoden Tropiclandia-kylpylä-vesipuisto, ja kesäisin perheet viihtyvät hyvin esimerkiksi saaristomerellä järjestettävillä risteilyillä. Vaasan keskustaan voi tutustua hauskalla tavalla Lilliputtijuna-kaupunkijunan kyydissä, ja mikäli Vaasan perinteet ja menneisyys kiinnostavat, suunnan voi ottaa Mustasaareen, Stundarsin museoon ja kulttuurikeskukseen. Myös Vaasassa Alkulan tilalla on mahdollista vierailla historiallisessa 1700-luvun puutalossa tyypillisine pihapiireineen. Lapset voivat purkaa energiaansa esimerkiksi ZIP Adventure Park -seikkailupuistossa, ja sisätiloissa sijaitseva HopLop-liikuntaseikkailupuisto pelastaa sateisenkin päivän. Swingeling on Mustasaaressa sijaitseva sisäseikkailupuisto. Luonnon ystävien kannattaa muistaa, että myös monet Vaasan alueen luontopolut sopivat hyvin koko perheelle.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Vaasa per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Vaasa hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 64 €

Keskinkertainen 76 €

Kallein 143 €

Etsi 3-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Vaasa

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Vaasa

Hotellit kaupungissa Vaasa, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Vaasa hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Vaasa

Hotellit Vaasassa, Pohjanmaan merellisessä kaupungissa, sijoittuvat usein lähelle merta. Jos siis olet unelmoinut hotellista lähellä rantaa, voi Vaasa hyvin todennäköisesti täyttää toiveesi. Suurin osa hotelleista sijaitsee kaupungin keskustassa, ja valtaosa keskustan hotelleista on hieman keskihintaa kalliimpia noin neljän tähden hotelleja. Hintataso riippuu kuitenkin osittain sesongista, ja esimerkiksi syksyisin ja talvisin keskustasta voi saada hotellin kohtuulliseen hintaan. Useimmissa keskustan laatuhotelleissa vieraille tarjoillaan maittava aamupala ja monissa hotellihuoneissa on esimerkiksi kylpyamme, mutta tarkista hotellin palvelut vielä erikseen varausta tehdessäsi.

Jos haluat kokea vanhan kaupungin tunnelmaa, hakeudu keskustassa lähelle puutalojen täyttämää Vöyrinkaupungin kaupunginosaa. Keskustan hotelleista pääsee helposti kaupungin suurille viheralueille, kuten Laivapuistoon ja Tiklaspuistoon, ja ne sijaitsevat myös lähellä rautatieasemaa, joten kyseessä on yksi Vaasan parhaista alueista majoittua. Aivan Vaasan rautatieaseman kupeesta voi löytää esimerkiksi yksilöllisen Hotel Astor Wasan, jonka jokainen huone on sisustettu eli tyyliin. Kaupungin ulkopuolella sijaitsevan lentokentän lähellä majoitustarjontaa on vähemmän.

Lähellä keskustaa sijaitsevalta Vaskiluodon alueelta, meren ääreltä, voi myös napata esimerkiksi lapsiperheille hyvin sopivan Tropiclandia-kylpylähotellin pore- ja uima-altaineen. Vaikka et päätyisikään yöpymään hotelliin, on Tropiclandia yksi kaupungin suosituimmista vierailukohteista varsinkin lasten kanssa matkustaville.

Budjettimatkaajan kannattaa tutkiskella hotellien ja hostellien hintoja etenkin keskustan ulkopuolella, varsinkin kesälomille edullista hotellimajoitusta voi joutua etsimään. Tarjontaa kannattaa tarkastella esimerkiksi Palosaaren alueella. Myös kaupungin ulkopuolelta, Vaasan naapurikunnista, voi löytyä sopivia majoitusvaihtoehtoja halpaan hintaan.


Lue lisää nähtävyyksistä: Vaasa

Vaasan seutu on epäilemättä parhaimmillaan kesän kauneimpina viikkoina. Pohjanlahden rannikolla sijaitseva kaupunki viettelee matkailijat hienoilla maisemillaan, ja kaupungin edustalla sijaitseva saaristoalue on nostettu myös Unescon maailmanperintöluetteloon. Parhaiten saaristomaisemia pääsee tutkimaan risteilyiltä käsin.

Museoineen, konsertteineen, gallerioineen ja teattereineen Vaasa on myös kulttuuritarjonnaltaan vetävä kaupunki. Kaupungin taidekohteiden eturivissä on esimerkiksi KUNTSIn modernin taiteen museo, joka pohjautuu Simo Kuntsin yksityiskokoelmaan. Pohjanmaan museossa esillä on puolestaan esimerkiksi Helene Schjerfbeckin ja Hugo Simbergin teoksia. Tikanojan taidekoti esittelee paitsi omia kokoelmiaan myös vaihtuvia näyttelyitä. Erilaisia kotiseutu-, perinne- ja käsityömuseoita Vaasan seudulla on lukuisia, eli alueen perinteisiin on mahdollista perehtyä matkalla perusteellisesti.

Vaasan menneisyydestä voi oppia Vanhan Vaasan alueella. Noin seitsemän kilometriä nykyisen keskustan ulkopuolella sijaitseva Vanha Vaasa oli kaupungin alkuperäinen keskusta-alue, mutta vuonna 1852 sattunut Vaasan palo muutti kaiken. Tuhoisasta tulipalosta kertovat yhä alueelta löytyvän Pyhän Marian kirkon rauniot. Alueella voi nähdä myös muun muassa Mustasaaren kirkon ja Vanhan Vaasan sairaalan.

Lapsiperheiden suosikkikohde Vaasassa on kiistatta vuoden ympäri Tropiclandia-kylpylä, etenkin kesäaikaan kaupungissa kannattaa nauttia kauniista ulkoilmakohteista, kuten tunnelmallisista Rantapuistosta ja Rantapromenadista. Kaupungin ulkopuolella luonnon ystäviä kutsuvat patikkapolut, ja talviaikaan Vaasan seudulla on hyvät mahdollisuudet myös talviurheilulajeihin. Alueen suosittuja hiihtokeskuksia ovat Öjberget ja Vöyri. Vaasassa sijaitsee myös tv-yleisölle tuttu Strömsön huvila, jonka tiluksilla tehdään kesäaikaan usein opastettuja kierroksia.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Vaasa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Vaasa

1 yö on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Vaasa.

Hotellit kohteessa Vaasa tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 97 € per yö.

Hotellit kohteessa Vaasa ovat yleensä edullisempia: huhtikuu. Odotettu hintojen lasku noin 37 % tänä aikana.

perjantai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Vaasa ja torstai on kallein.

Hostellit kohteessa Vaasa maksavat tyypillisesti 66 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 31 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Vaasa.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (30 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 13 °C, kaupungin Vaasa hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.

Kyllä, kaupungissa Vaasa on saatavilla 8 loma-asuntoa. Jos olet kiinnostunut loma-asunnosta kohteessa Vaasa, Pro Apartments 3 on kaupungin suosituin. Vertaile loma-asuntotarjouksia kohteessa Vaasa.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Vaasa

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Vaasa

Pro Apartments 1

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

8,9
96 €
New apartment with Sauna

New apartment with Sauna

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

8,0
74 €

Cozy Apartment Near The City Centre! Free Parking

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

79 €

Nice apartment in Vaasa

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

8,0
77 €

A lovely one-room apartment near the city centre.

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

9,3
67 €

New nice apartment

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

9,0
90 €
Pro Apartments 5

Pro Apartments 5

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

9,4
98 €

Dp Apartments Vaasa III

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

8,8
90 €

Mr Apartments

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

9,0
84 €
Studio apartment in Vaasa, Kirkkopuistikko 4

Studio apartment in Vaasa, Kirkkopuistikko 4

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

122 €

Dp Apartments Vaasa II

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

8,6
90 €

Dream Cottage in Center - Residence Kappsäcken

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

9,4
239 €

Ihana Lofthuoneisto aamiaisella

11 Hovioikeudenpuistikko A1, Vaasa, Ostrobothnia, Finland

9,2
131 €

Dp Apartments Vaasa IV

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

9,0
77 €
Ihana Asunto - The Nest With Sauna In Vaasa

Ihana Asunto - The Nest With Sauna In Vaasa

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

9,8
96 €
Two bedroom apartment in Vaasa, kauppapuistikko 5

Two bedroom apartment in Vaasa, kauppapuistikko 5

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

227 €

Vaasa Apartments 5

Vaasa, Pohjanmaa, Suomi

100 €

Aloita matkan suunnittelu - Vaasa


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vaasa, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Vaasa. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.