Hotellit Vaasa

Löydä osuvimmat tarjoukset 45 hotellille kohteessa Vaasa, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Vaasa

Löydä sinulle sopivin hotelli Vaasa työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Vaasa

Water Tower
St. Nicholas Church
Ostrobothnian museum

Onko nähtävyyden Water Tower lähellä hotelleja?

Jos etsit hotellia kaupungista Vaasa läheltä Water Tower niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä Water Tower ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 87 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Water Tower ovat tyypillisesti 16 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Vaasa, missä keskihinta on 104 €.

Hotellit lähellä Water Tower

Onko nähtävyyden St. Nicholas Church lähellä hotelleja?

Jos etsit hotellia kaupungista Vaasa läheltä St. Nicholas Church niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä St. Nicholas Church ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 87 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä St. Nicholas Church ovat tyypillisesti 16 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Vaasa, missä keskihinta on 104 €.

Hotellit lähellä St. Nicholas Church

Onko nähtävyyden Ostrobothnian museum lähellä hotelleja?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Ostrobothnian museum on 87 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Ostrobothnian museum on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Ostrobothnian museum ovat tyypillisesti 16 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Vaasa, missä keskihinta on 104 €.

Hotellit lähellä Ostrobothnian museum

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Vaasa?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Vaasa
Matalasesonki
marraskuu
Huippusesonki
elokuu

edullisin kuukausi yöpyä

16 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

19 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
76 € - 110 €
Kallein viikonpäivä
torstai
Halvin viikonpäivä
maanantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

98 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Vaasa on:
3 tähteä
101 € - 122 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Vaasa

Miten löytää hyvä hotelli Vaasassa?

Vaasassa matkailijoille on tarjolla monia laadukkaita hotelleja, mutta etenkin kesän sesonkikaudella edullisen hotellin löytäminen kaupungista voi olla haastavaa. Määritä ensin matkabudjettisi ja harkitse, miltä alueelta majoituspaikan mieluiten haluaisit. Useimmat hotellit Vaasassa sijaitsevat joko keskustassa tai lähellä keskustaa. Hyvä sijainti on etenkin hotelleilla, jotka sijaitsevat kaupungin kauniiden meranranta-alueiden ja puistojen lähettyvillä. Netistä saatava kartta on hyvä apu uutta kaupunkia hahmottaessa. Jos haluat majoituspaikkojen suhteen valinnanvaraa, varaus on syytä yrittää tehdä ajoissa varsinkin suosituimpia lomasesonkeja varten. Ostoksia ja yöelämää etsivien kannattaa asettua ydinkeskustaan, tilaa ja rauhaa hakevien viheralueiden äärelle.

Miten viettää edullinen loma Vaasassa?

Budjettimatkailijoiden on helpointa suunnata Vaasaan melko kalliin kesäkauden ulkopuolella. Kaupunki on kaunis kohde myös keväisin ja syksyisin, joten jos mahdollista, kiireisimmät kesälomaviikot kannattaa suosiolla jättää välistä. Majoituksen hinnan kannalta tärkeintä on verrata hotellien ja hostellien hintoja huolellisesti. Hotellivaraus on hyvä tehdä ajoissa, ja seuraa myös hotellien mahdollisia tarjouksia. Merenrantaraiteilla on hyvä pyöräillä ja kävellä, joten kaupungissa voi liikkua helposti täysin ilmaiseksi. Myös kaupunkia ympäröiville luontopoluille pääsee seikkailemaan maksutta, ja esimerkiksi Bergön luontopolku ja Iskmo-Jungsund-vaellusreitti Vaasan lähialueilla kutsuvat seikkailemaan alueen kauniiseen luontoon. Kesäisin meren rannalla kannattaa tietysti hyödyntää myös kaupungin kauniit uimarannat, ja myös Vaasan seudun kauniissa kirkoissa vierailu on täysin ilmaista.

Liikkuminen Vaasassa?

Omat jalat ja polkupyörä vievät Vaasassa pitkälle, mutta avuksi voi ottaa myös Vaasan paikallisliikenteen linja-autot, joihin lipun voi ostaa esimerkiksi suoraan bussikuskilta. Taksilla voi toki myös matkustaa, mutta joukkoliikennettä kalliimpaan hintaan.

Voiko hotellin varata Vaasassa ilman luottokorttia?

Vaasan kaupungissa käytännössä kaikki hotellit vaativat luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi. Kaupungin ulkopuolelta voi löytää esimerkiksi joitain maatilamajoituskohteita, joissa voi majoittua ilman luottokorttiakin.

Mitä tehdä Vaasassa lasten kanssa?

Perheiden suosikkikohde Vaasassa on ympäri vuoden Tropiclandia-kylpylä-vesipuisto, ja kesäisin perheet viihtyvät hyvin esimerkiksi saaristomerellä järjestettävillä risteilyillä. Vaasan keskustaan voi tutustua hauskalla tavalla Lilliputtijuna-kaupunkijunan kyydissä, ja mikäli Vaasan perinteet ja menneisyys kiinnostavat, suunnan voi ottaa Mustasaareen, Stundarsin museoon ja kulttuurikeskukseen. Myös Vaasassa Alkulan tilalla on mahdollista vierailla historiallisessa 1700-luvun puutalossa tyypillisine pihapiireineen. Lapset voivat purkaa energiaansa esimerkiksi ZIP Adventure Park -seikkailupuistossa, ja sisätiloissa sijaitseva HopLop-liikuntaseikkailupuisto pelastaa sateisenkin päivän. Swingeling on Mustasaaressa sijaitseva sisäseikkailupuisto. Luonnon ystävien kannattaa muistaa, että myös monet Vaasan alueen luontopolut sopivat hyvin koko perheelle.

Pysäköinti Vaasassa

Vaasan keskustan kadunvarsien parkkipaikoilla pysäköinti on maksullista, joten ilmaista parkkipaikkaa kannattaa metsästää hieman keskustan ulkopuolelta. Pysäköintimaksun hinta on 0,50–2,20 euroa tunnilta vyöhykkeestä riippuen. Hotellimajoituksen hintaan voi kuulua myös parkkipaikka, eli hotellissa yöpyvien kannattaa tiedustella parkkipaikkaa ensimmäisenä omasta hotellistaan.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Vaasa per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Vaasa hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Scandic Vaasa
Nro 1 suosio

Scandic Vaasa

8,0

113 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Astor
Nro 2 suosio

Hotel Astor

8,9

121 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Vallonia
Osuvin

Hotel Vallonia

8,5

91 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Vaasa

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Vaasa
Omena Hotel Vaasa

Omena Hotel Vaasa

7,2

67 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Astor

Hotel Astor

8,9

121 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Vallonia

Hotel Vallonia

8,5

91 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Vaasa

Scandic Vaasa

8,0

113 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Vaasa, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Hotel Vallonia

Hotel Vallonia

8,5

91 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Vaasa

Scandic Vaasa

8,0

113 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Astor

Hotel Astor

8,9

121 €

Katso hotellitarjouksia
Omena Hotel Vaasa

Omena Hotel Vaasa

7,2

67 €

Katso hotellitarjouksia

Vaasan kaupunginosat, missä majoittua

Hotellit Vaasassa, Pohjanmaan merellisessä kaupungissa, sijoittuvat usein lähelle merta. Jos siis olet unelmoinut hotellista lähellä rantaa, voi Vaasa hyvin todennäköisesti täyttää toiveesi. Suurin osa hotelleista sijaitsee kaupungin keskustassa, ja valtaosa keskustan hotelleista on hieman keskihintaa kalliimpia noin neljän tähden hotelleja. Hintataso riippuu kuitenkin osittain sesongista, ja esimerkiksi syksyisin ja talvisin keskustasta voi saada hotellin kohtuulliseen hintaan. Useimmissa keskustan laatuhotelleissa vieraille tarjoillaan maittava aamupala ja monissa hotellihuoneissa on esimerkiksi kylpyamme, mutta tarkista hotellin palvelut vielä erikseen varausta tehdessäsi.

Jos haluat kokea vanhan kaupungin tunnelmaa, hakeudu keskustassa lähelle puutalojen täyttämää Vöyrinkaupungin kaupunginosaa. Keskustan hotelleista pääsee helposti kaupungin suurille viheralueille, kuten Laivapuistoon ja Tiklaspuistoon, ja ne sijaitsevat myös lähellä rautatieasemaa, joten kyseessä on yksi Vaasan parhaista alueista majoittua. Aivan Vaasan rautatieaseman kupeesta voi löytää esimerkiksi yksilöllisen Hotel Astor Wasan, jonka jokainen huone on sisustettu eli tyyliin. Kaupungin ulkopuolella sijaitsevan lentokentän lähellä majoitustarjontaa on vähemmän.

Lähellä keskustaa sijaitsevalta Vaskiluodon alueelta, meren ääreltä, voi myös napata esimerkiksi lapsiperheille hyvin sopivan Tropiclandia-kylpylähotellin pore- ja uima-altaineen. Vaikka et päätyisikään yöpymään hotelliin, on Tropiclandia yksi kaupungin suosituimmista vierailukohteista varsinkin lasten kanssa matkustaville.

Budjettimatkaajan kannattaa tutkiskella hotellien ja hostellien hintoja etenkin keskustan ulkopuolella, varsinkin kesälomille edullista hotellimajoitusta voi joutua etsimään. Tarjontaa kannattaa tarkastella esimerkiksi Palosaaren alueella. Myös kaupungin ulkopuolelta, Vaasan naapurikunnista, voi löytyä sopivia majoitusvaihtoehtoja halpaan hintaan.


Vaasa pähkinänkuoressa

Vaasan seutu on epäilemättä parhaimmillaan kesän kauneimpina viikkoina. Pohjanlahden rannikolla sijaitseva kaupunki viettelee matkailijat hienoilla maisemillaan, ja kaupungin edustalla sijaitseva saaristoalue on nostettu myös Unescon maailmanperintöluetteloon. Parhaiten saaristomaisemia pääsee tutkimaan risteilyiltä käsin.

Museoineen, konsertteineen, gallerioineen ja teattereineen Vaasa on myös kulttuuritarjonnaltaan vetävä kaupunki. Kaupungin taidekohteiden eturivissä on esimerkiksi KUNTSIn modernin taiteen museo, joka pohjautuu Simo Kuntsin yksityiskokoelmaan. Pohjanmaan museossa esillä on puolestaan esimerkiksi Helene Schjerfbeckin ja Hugo Simbergin teoksia. Tikanojan taidekoti esittelee paitsi omia kokoelmiaan myös vaihtuvia näyttelyitä. Erilaisia kotiseutu-, perinne- ja käsityömuseoita Vaasan seudulla on lukuisia, eli alueen perinteisiin on mahdollista perehtyä matkalla perusteellisesti.

Vaasan menneisyydestä voi oppia Vanhan Vaasan alueella. Noin seitsemän kilometriä nykyisen keskustan ulkopuolella sijaitseva Vanha Vaasa oli kaupungin alkuperäinen keskusta-alue, mutta vuonna 1852 sattunut Vaasan palo muutti kaiken. Tuhoisasta tulipalosta kertovat yhä alueelta löytyvän Pyhän Marian kirkon rauniot. Alueella voi nähdä myös muun muassa Mustasaaren kirkon ja Vanhan Vaasan sairaalan.

Lapsiperheiden suosikkikohde Vaasassa on kiistatta vuoden ympäri Tropiclandia-kylpylä, etenkin kesäaikaan kaupungissa kannattaa nauttia kauniista ulkoilmakohteista, kuten tunnelmallisista Rantapuistosta ja Rantapromenadista. Kaupungin ulkopuolella luonnon ystäviä kutsuvat patikkapolut, ja talviaikaan Vaasan seudulla on hyvät mahdollisuudet myös talviurheilulajeihin. Alueen suosittuja hiihtokeskuksia ovat Öjberget ja Vöyri. Vaasassa sijaitsee myös tv-yleisölle tuttu Strömsön huvila, jonka tiluksilla tehdään kesäaikaan usein opastettuja kierroksia.


Vaasa matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Vaasa?

1 yö on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Vaasa.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Vaasa?

Hotellit kohteessa Vaasa tarjoavat eri hintaluokan huoneita. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 96 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Vaasa?

Hotellit kohteessa Vaasa ovat yleensä edullisempia: marraskuu. Odotettu hintojen lasku noin 16 % tänä aikana.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Vaasa?

sunnuntai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Vaasa ja keskiviikko on kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Vaasa?

Hostellit kohteessa Vaasa maksavat tyypillisesti 75 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 21 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Vaasa.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden heinäkuu aikana kohteen Vaasa sään perusteella?

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (60 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 15 °C, kaupungin Vaasa hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Vaasa