Halvat lennot Turku Lappeenranta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Turku-Lappeenranta lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Lappeenranta

Suora lento

Ei yhtään
Turku - Lappeenranta reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Lappeenranta ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Turku-Lappeenranta etäisyys lentäen?

  Turku ja Lappeenranta etäisyys toisistaan on 328,1 km.


Turussa ja koko Varsinais-Suomen maakunnassa ei ole muita lentokenttiä kuin Turun lentokenttä. Lähimmät muut matkustajaliikennettä palvelevat lentokentät löytyvät muista Suomen maakunnista, esimerkiksi Helsingistä. Mikäli haluat löytää Turku-Lappeenranta-lennot, Helsinki-Vantaan lentokentän valitseminen ei valitettavasti jouduta matkaan. Lennot Turusta Lappeenrantaan kiertävät muiden eurooppalaisten kaupunkien kautta. Sama on tilanne Etelä-Karjalassa sijaitsevassa Lappeenrannassa. Lappeenrannan lentokenttä on maakunnan ja alueen ainoa matkustajaliikennettä palveleva lentokenttä. Edes naapurimaakunnasta Kymenlaaksosta ei löydy sopivaa lentokenttää. Lähin seuraava lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentokenttä Etelä-Suomessa tai Savonlinnan lentokenttä Etelä-Savossa. Vaihtoehtoisten lentoyhteyksien sijaan monet etsivätkin Turusta Lappeenrantaan junayhteyden. Junalla matkustaminen sujuu suhteellisen nopeasti ja verrattain edullisesti. Matka sisältää vain yhden vaihdon Pasilassa Helsingin keskustan tuntumassa.


Lennot Turusta Lappeenrantaan käynnistyvät mutkattomasti, sillä Turun lentokentälle on lyhyt matka Turun keskustasta. Matkan voi taittaa nopeasti bussilinjalla numero 1. Vaihtoehtoisesti matkan keskustasta lentokentälle voi kulkea esimerkiksi taksilla. Turun keskustasta taksin voi ottaa joltakin kaupungin useista taksitolpista. Halutessaan taksin voi tilata lähtöosoitteeseen tietenkin myös puhelimitse tai matkapuhelimen sovelluksen avulla. Lentokentällä taksit puolestaan löytyvät aivan terminaalin edestä. Taksin voi tilata paluuta varten ennakkoon, jos haluaa paluumatkalta erityistä vaivattomuutta. Turun keskustasta ja Turun lentokentältä löytyy myös mahdollisuus autonvuokraukseen. Vuokra-autoja tarjoavat useat eri autovuokraamot. Huomaa, että osa autovuokraamoiden palvelupisteistä on auki vain ennakkovarauksesta. Lappeenrannan päässä matka keskustaan taittuu linja-autolla, vuokra-autolla tai jopa kävellen, jos on valmis pieneen reippailuun. Linja-autoista keskustan suunnata kentälle vie paikallisliikenteen bussilinja numero 4. Takseja löytyy Lappeenrannan keskustan ja lentokentän edustan taksitolpilta. Lentokentän päässä takseja on paikalla saapuvien lentojen aikataulujen mukaan. Taksin saatavuuden voi halutessaan varmistaa tilaamalla kyydin jo ennakkoon. Pienessä kaupungissa vapaat taksit menevät nopeasti. Jos haluat tutustua Lappeenrantaan ja Etelä-Karjalan alueeseen itsenäisesti, pääset liikkumaan kätevästi vuokra-autolla. Vuokra-auton voi varata käyttöönsä suoraan autonvuokrausta tarjoavien yhtiöiden verkkosivuilta etukäteen.

Kun varaat lennot Turusta Lappeenrantaan, laskeudut Etelä-Karjalan maakunnan pääkaupunkiin Itä-Suomessa. Pääset helposti tutustumaan Saimaan järvialueen rannalla sijaitsevan Lappeenrannan nähtävyyksiin, kuten satamaan ja linnoituksen alueeseen. Voit myös jatkaa matkaasi esimerkiksi Imatran Valtionhotellista, koskesta ja kesäisistä koskinäytöksistä tunnettuun Imatran kaupunkiin. Matka taittuu nopeimmin, jos otat perille kaukoliikenteen junan jonkin matkan päässä Lappeenrannan keskustasta sijaitsevalta Matkakeskuksen juna-asemalta. Matkakeskukselta kulkee Imatralle myös pikalinjan ja vakiovuoron busseja. Halutessasi voit astua bussin kyytiin myös Lappeenrannan keskustasta. Huomaathan, että Imatran päässä keskusliikenneasema, jolle junat ja bussit saapuvat, on jonkin matkan päässä kaupungin keskustasta. Osa busseista kulkee lähemmäksi kaupungin keskustaa tai keskustaan saakka. Jos käytössäsi on oma auto, matka taittuu nopeasti valtatietä numero 6 pitkin. Vaihtoehtoisesti voit suunnata Lappeenrannasta esimerkiksi saaristokunta Taipalsaarelle, joka vetää puoleensa erityisesti Saimaan alueella mökkeilystä kiinnostuneita. Taipalsaarellekin pääsee bussilla, mutta mikäli haluat tutustua harvemmin asutun seudun mahdollisuuksiin omaan tahtiin ja bussien reittejä kattavammin, on vuokra-auto varteenotettava vaihtoehto. Huomaa myös, että Lappeenranta ja Etelä-Karjala sijaitsevat Venäjän rajan tuntumassa, joten myös matka Suomen itänaapurin on verraten nopea.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Lappeenranta -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta126 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta156 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta179 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta125 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta116 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta116 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta136 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta149 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta283 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta210 €
Turku - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 30m
Halvin hinta276 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta198 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Turku - Lappeenranta reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Turku - Lappeenranta. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Turku-Lappeenranta reitille momondon avulla?

  Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Vastaavia ​​Turku - Lappeenranta lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Lappeenranta vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Turku - Lappeenranta lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Turku - Lappeenranta, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.