Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Frankfurt lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Frankfurt - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Frankfurt (FRA)
Helsinki (HEL)
to 25.2.
to 4.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Frankfurt–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Frankfurt Helsinki

Paras löydetty hinta 107 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Frankfurt - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 107 €
Lyhyin lentoaika 2h 20m Lyhyin lentoaika Frankfurt Helsinki on 2h 20m.
Suora lento Ei yhtään Frankfurt - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Frankfurt–Hahnin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja Frankfurt - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Frankfurt Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?
elokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Frankfurt - Helsinki on elokuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Frankfurt - Helsinki?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Helsinki?
iltapäivällä
Frankfurt - Helsinki lennot ovat noin 31 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä
Mikä on halvin Frankfurt - Helsinki reitti?
Frankfurt - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Frankfurt - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Frankfurt - Helsinki lentohinnat
Milloin on halvinta varata Frankfurt - Helsinki lento?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Frankfurt - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Frankfurt - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Frankfurt - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
27. toukokuuta
2t 25m
Frankfurt
2t 25m
17:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22. syyskuuta
03:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
06:20
Frankfurt
Lufthansa
20. helmikuuta
2t 25m
Frankfurt
2t 25m
08:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27. helmikuuta
02:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
05:05
Frankfurt
Lufthansa
8. helmikuuta
2t 25m
Frankfurt
2t 25m
08:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18. helmikuuta
09:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
12:40
Frankfurt

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Frankfurt - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Frankfurt - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Finnair
28. maaliskuuta
2t 25m
Frankfurt
2t 25m
10:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. helmikuuta
2t 25m
Frankfurt
2t 25m
17:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
26. maaliskuuta
2t 25m
Frankfurt
2t 25m
18:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Frankfurt - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Frankfurt-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
KLM
Hintaalk. 116 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
10,0
airBaltic
Hintaalk. 125 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,5
Finnair
Hintaalk. 126 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Lufthansa
Hintaalk. 127 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
SAS
Hintaalk. 146 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8

Tarjoavatko lentoyhtiöt Frankfurt - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Frankfurt - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema, kuten Finnair, Lufthansa ja SAS ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Frankfurt?

Helsinki–Frankfurt-lennot voit hankkia joko suorille tai välilaskullisille lentoreiteille. Helsingistä saksalaiskaupunkiin on todella vilkkaat lentoyhteydet, ja suoria lentoja on tarjolla yleensä päivittäin. Suorat lennot Helsingistä Frankfurtiin voit napata esimerkiksi saksalaisen Lufthansan ja suomalaisen Finnairin tarjonnasta. Saksalaiskaupunkiin liikennöivät siis tasokkaat perinteiset lentoyhtiöt. Mikäli matka-aikataulusi mahdollistaa lennot vaihtokenttien kautta, on lentoyhtiövalikoima laajempi. Yhden välilaskun lennot saksalaiskaupunkiin voit saada halvalla esimerkiksi skandinaavisen SAS:n, brittiläisen easyJetin tai hollantilaisen KLM:n lentotarjonnasta. Lentoajoissa ja -hinnoissa voi olla suuria eroja, joten vertaa lentoja tarkasti ennen varauksen tekemistä. Frankfurtin saapuvat lennot laskeutuvat yleensä Flughafen Frankfurt am Main -lentokentälle, joka sijaitsee noin 12 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kaupungissa on myös toinen pienempi lentokenttä, Flughafen Frankfurt-Hahn, mutta lennot Helsingistä laskeutuvat lähes poikkeuksetta suuremmalle Flughafen Frankfurt am Main -lentoasemalle.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Frankfurtia kohti lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, joka sijaitsee Vantaan kaupungin alueella. Helsinki-Vantaan lentokentälle on monipuoliset joukkoliikenneyhteydet Helsingin keskustasta ja muualta pääkaupunkiseudulta. Voit napata keskustasta lentokentälle joko paikallisjunan, bussin tai taksin. Paikallisjunat I ja P ovat käteviä vaihtoehtoja kentälle suunnatessa, sillä junien matka-aika lentokentälle on vain noin 30 min. Jos valitset mieluummin bussin, Finnair City Bus -lentokenttäbussi kulkee Helsingin rautatieasemalta suoraan lentoasemalle. Matka-aika on liikenteestä riippuen yleensä noin puoli tuntia. HSL:n busseista lentokentälle operoivat muun muassa bussit numero 415, 615 ja 617. Myös taksi on kätevä, mutta joukkoliikennevälineitä kalliimpi vaihtoehto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Frankfurtissa?

Frankfurtin kansainvälinen lentokenttä (Flughafen Frankfurt am Main) sijaitsee noin 12 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kätevimmin matka lentoasemalta keskustasta taittuu RMV:n paikallisjunilla. Lentokentältä keskustaan operoi S8-junalinja. Mikäli haluat jäädä junasta pois ydinkeskustassa, valitse pysäkki nimeltä Frankfurt Hauptwache, eli Frankfurtin rautatieasema. Matka-aika keskustaan on yleensä noin 20 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 4,60 EUR. Jos valitset Frankfurtiin useamman välilaskun lentoreitin, joka päätyy pienemmälle Flughafen Frankfurt-Hahnin lentokentälle, pääset Frankfurtin keskustaan lentokenttäbussilla.

Kuinka kauan Helsinki–Frankfurt-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Frankfurtiin ovat melko nopeita, sillä lentoaika saksalaiskaupunkiin on alkaen noin 2 h ja 35 min. Jos valitset välilaskulliset halvat lennot Helsingistä Frankfurtiin, matka-aika voi olla selvästi tätä pidempi. Yhden vaihtokentän kautta matka-aika saksalaiskaupunkiin on alkaen noin 4 h.

Milloin on paras aika matkustaa Frankfurtiin?

Frankfurt on suosittu matkakohde vuoden ympäri. Erityisen halvalla lentoliput Helsingistä Frankfurtiin voi kuitenkin saada kesäkauden ulkopuolella. Touko- ja elokuun välissä Frankfurtin matkailukausi on vilkkaimmillaan ja lentojen sekä hotellien hinnat korkeimmillaan. Kaupunkikohteessa riittää nähtävää ja koettavaa vuoden kaikkina kuukausina, joten varaa lennot Helsingistä Frankfurtiin esimerkiksi keväälle tai syksylle. Näinä vuodenaikoina sää on Frankfurtissa leuto ja hinnat kesäkautta alhaisemmat. Myös joulukuisin juhlaan koristeltu Frankfurt on tunnelmallinen lomakohde. Joulunaikaan ja uutena vuotena hotellien hinnat yleensä nousevat hieman normaalista.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Frankfurtiin passia/viisumia?

Saksan Frankfurt sijaitsee Euroopan unionin ja Schengenin alueella, joten passia ei ole pakko ottaa mukaan Frankfurtin matkalle. Jos jätät passin kotiin, muista kuitenkin ottaa mukaan virallinen henkilökortti. Lentomatkustajien on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä myös EU- ja Schengen-alueen lentokentillä.


Vinkkejä Frankfurtiin

 • Oletko kulttuurin ystävä? Kuvataiteesta ja erilaisista museoista kiinnostuneiden kannattaa hankkia Frankfurtissa MuseumuferTicket-lippu, joka sisältää sisäänpääsyn kaikkiaan 34 kaupungin museoon. Lippu on voimassa kaksi päivää, ja yhdelle henkilölle sen hinta on noin 21 EUR. Perhelippu maksaa puolestaan noin 32 EUR. Muista myös, että monet Frankfurtin museot ovat ilmaisia alle 18-vuotiaille jokaisen kuun viimeisenä lauantaina.
 • Varsinkin Frankfurtissa vierailevat viikonloppumatkailijat haluavat nähdä yleensä mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. Monenlaisiin turistikohteisiin voi Frankfurt Card -turistikortin avulla hankkia pääsylipun puolet normaalihintoja halvemmalla. Kortin hintaan sisältyy myös joukkoliikenne, ja kaupungin joukkoliikennevälineitä voi käyttää Frankfurt Card -kortilla rajoituksetta. Yhden vuorokauden turistikortin hinta on noin 10,50 EUR.
 • Vaikka Frankfurt on eurooppalainen suurkaupunki, kaikkialla kaupungissa ei voi maksaa kortilla. Pienet baarit, putiikit ja kahvilat hyväksyvät toisinaan ainoastaan käteismaksun. Kanna siis mukanasi jonkun verran käteistä tai hyödynnä eri puolilta kaupunkia löytyviä pankkiautomaatteja.

(Hinnat tarkistettu 11/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Frankfurt–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Berliini - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 50m
Halvin hinta
58 €
Düsseldorf - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
131 €
Köln - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 20m
Halvin hinta
134 €
Bremen - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
154 €
Dresden - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 40m
Halvin hinta
176 €
Frankfurt - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 55m
Halvin hinta
185 €
Dortmund - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 10m
Halvin hinta
191 €
Berliini - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika
27t 40m
Halvin hinta
203 €
Berliini - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 40m
Halvin hinta
220 €
Frankfurt - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
223 €
Berliini - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 50m
Halvin hinta
225 €
Memmingen - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 35m
Halvin hinta
237 €
Berliini - Joensuu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
28t 45m
Halvin hinta
252 €
Düsseldorf - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 10m
Halvin hinta
257 €
Frankfurt - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 50m
Halvin hinta
258 €
Düsseldorf - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 45m
Halvin hinta
274 €
Düsseldorf - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 10m
Halvin hinta
280 €
Frankfurt - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 35m
Halvin hinta
282 €
Köln - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 50m
Halvin hinta
283 €
Frankfurt - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika
17t 25m
Halvin hinta
288 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Frankfurt:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Frankfurt lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka