Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/8
ti 23/8

Tampere-Rooma lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Rooma

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Rooma

2 lentokenttää
Tampere - Rooma reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Rooma ei ole suosittuja lentoreittejä.
2 lentokenttää lähellä Rooma: Rooma Leonardo da Vinci (FCO), Rooma Ciampino (CIA)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Rooma

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Rooma?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Rooma?

aamulla

Tampere - Rooma lennot ovat noin 12 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla


  • Reitin Tampere-Pirkkala-Rooma etäisyys lentäen?

    Reitin Tampere-Pirkkala-Rooma välinen etäisyys on 2303,5 km.Tampereen lentokenttä (TMP), joka sijaitsee itse asiassa Pirkkalassa ja Tampereen kupeessa, on Tampereen, Tampereen seudun ja koko Pirkanmaan maakunnan alueen ainoa kansainvälistä matkustajaliikennettä palveleva lentokenttä. Lähimmät muut kentät, joilta voi ottaa lennot Italiaan tai muualle vaikkapa Euroopassa, ovat Helsinki-Vantaan lentokenttä Uudellamaalla ja Turun lentokenttä Varsinais-Suomessa. Näille lentokentille on kuitenkin melko runsaasti matkaa. Kun tarjolla on kuitenkin lentoja Tampereeltakin Roomaan, ei muiden lentokenttien hyödyntäminen välttämättä säästä aikaa tai rahaa. Roomassa toimii kaksi isompaa lentokenttää, Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä (FCO) Fiumicinossa ja Ciampinon lentokenttä (CIA) Ciampinossa. Näistä kahdesta kentästä Leonardo da Vinci on suurempi, Rooman suurin. Se on merkittävä lentokenttä monille lentoyhtiöille, kuten Air Balticille, EasyJetille, Ryanairille ja Air Francelle. Ciampinon lentokenttä taas on Rooman toiseksi suurin. Sille lentää muun muassa Ryanair. Ciampino on toki lähempänä Rooman keskustaa, mutta Fiumicinosta on suoran junayhteyden ansiosta vaivattomat yhteydet keskustaan. Molemmilla lentokentillä on kattavat palvelut.


Lennoille Tampereelta Roomaan pääset helposti, sillä lentokentälle kulkevat lähiliikenteen bussit 39A ja 103. Lennoille kauempaa saapuvat voivat taittaa alkumatkan kaukoliikenteen busseilla ja junilla. Halutessasi pääset lentokentälle tietenkin myös taksilla. Takseja on tarjolla esimerkiksi Tampereen keskustan taksitolpilla kellon ympäri ja lentokentän terminaalin 1 edestä löytyvällä taksitolpalla saapuvien lentojen aikatauluja noudatellen. Voit tilata taksin vaihtoehtoisesti puhelimitse tai taksisovelluksen avulla. Tampereella ja Tampereen lentokentällä toimii useita autovuokraamoita. Huomaa, että jotkin lentokentän autovuokraamoista ovat avoinna vain ennakkovarauksella. Jos laskeudut Tampere–Rooma-lennoillasi Leonardo da Vincin kansainväliselle lentokentälle, pääset nopeasti keskustaan suoralla Leonardo Express -lentokenttäjunalla. Junan päätepysäkki on Rooman Terminin asemalla. Halutessasi voit ottaa paikallisjunan FL1 muille Rooman juna-asemille. Lentokentän ja Terminin välillä kulkee lisäksi useiden yhtiöiden busseja. Jos lentosi laskeutuu puolestaan Ciampinon lentokentälle, pääset Rooman keskustaan kulkemalla vähintään alkumatkan bussilla. Lentokentältä lähtee Ciampino Arilink -busseja, jotka tarjoavat matkustajille yhteyden Ciampinon juna-asemalle. Juna-asemalta matkaa voi jatkaa junalla Rooman Terminille. Voit myös kulkea koko matkan keskustaan bussilla. Rooman julkisen liikenteen bussi numero 520 vie lentokentältä Cinecittan ja Subaugustan metroasemien eteen, ja esimerkiksi linjalla 720 on pysäkki Laurentinan metroaseman vieressä. Taksi tarjoaa vaivattoman tavan siirtyä keskustaan, ja halutessasi löydät autovuokraamoita molemmilta lentokentiltä.

Kun varaat lennot Tampereelta Roomaan, pääset tutustumaan varsin pitkästä historiasta ja monista kulttuurikohteista tunnettuun kaupunkiin. Roomasta löytyvät sellaiset maailmankuulut nähtävyydet, kuten Colosseum, Fontana di Trevi ja Forum Romanum, Espanjalaisista portaista puhumattakaan. Kulttuurin ohella matkalla voi nauttia italialaisen keittiön antimista ja viineistä. Rooma sijaitsee Lazion alueella pohjoisessa Italiassa, ja kaupungin läheltä löytyy monia kuuluisia viinikaupunkeja, kuten Frascati Mount Tuscolon rinteillä. Frascatiin ja alueen muihin kaupunkeihin pääsee kätevästi paikallisjunilla, jotka lähtevät Terminin asemalta. Junamatkan voi tehdä Frascatin lisäksi vaikkapa Castel Gandolfon kaupunkiin Alban-kukkuloilla Alban-järven rannalla. Paikka on tunnettu Paavin kesäkodista. Terminin asema on yksi maan keskeisimmistä juna-asemista ja sieltä on erinomaiset yhteydet muihin Italian kaupunkeihin, kuten Milanoon, Firenzeen ja Napoliin. Itsenäinen matkailija voi tutustua Lazion alueeseen ja Italiaan myös vuokra-auton avulla. Rooman kaupungissa pärjää kuitenkin parhaiten kenties jalkaisin ja paikallista metro- ja bussiverkostoa hyödyntämällä.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Rooma -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rooma reitin lennot
Nopein lentoaika3t 25m
Halvin hinta102 €
Turku - Rooma reitin lennot
Nopein lentoaika3t 25m
Halvin hinta93 €

Vastaavia ​​Tampere - Rooma lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Rooma vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Tampere - Rooma lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lentoja reitille Tampere - Rooma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Tampere - Rooma tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Rooma, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Tampere - Rooma lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.