Halvat lennot Tampere - Oulu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 21/9
ti 28/9

Tampere-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Oulu
Suora lentoEi yhtäänTampere - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.
Lentokentät kohteessa Oulu1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Oulu: Oulu (OUL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Oulu

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Oulu?

kesäkuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Tampere - Oulu on kesäkuu ja kallein maaliskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Oulu?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Oulu?

keskipäivällä

Tampere - Oulu lennot ovat noin 25 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Oulu?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Tampere - Oulu reitillä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Tampere - Oulu

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Tampere-Oulu momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 165 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,2
7,9

Koneeseennousu

7,5

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,5

Viihde

7,1

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Reitin Tampere Tampere-Pirkkala-Oulu etäisyys lentäen?

    Reitin Tampere Tampere-Pirkkala-Oulu lento kestää noin 399,4 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Tampere–Oulu?

Lennot Tampereelta Ouluun liikennöi suomalainen Finnair. Finnair lentää reittiä lähes kaikkina viikonpäivinä, ja yleensä käteviä lentoja Tampereelta Pohjois-Suomeen Ouluun on tarjolla useampia päivässä. Monilla Finnairin Oulun lennoilla ja muilla kotimaan lennoilla varsinainen operoija on Norra (Nordic Regional Airlines). Finnair lentää Tampere–Oulu-lennot aina yhden välilaskun kautta, joten suoria lentoja reitille ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Lentoreitteihin kuuluu välilasku Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja lennon pituus riippuu välilaskun pituudesta. Vertaa siis lentojen pituuksia ja hintoja. Kiinnitä huomiota myös lipputyyppiisi Oulun lennolla. Kaikkiin Finnairin lipputyyppeihin ei sisälly ruumaan laitettavia matkatavaroita. Jos mukanasi on runsaasti matkatavaroita, laske tarkkaan, minkälainen lipputyyppi tulee kohdallasi edullisimmaksi.

Lähtö: Miten päästä Tampereen lentokentälle?

Lennot Tampereelta Ouluun nousevat matkaan Tampere-Pirkkalan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee noin 17 km:n päässä kaupungin ytimestä, ja nopeimmin matkan voi taittaa paikallisliikenteen linja-autoilla. Tampereen keskustan ja lentokentän välillä operoi bussilinja 1A, jonka kyytiin nouset kätevästi vaikkapa kaupungin juna- tai bussiasemalta. Matka-aika keskustasta, esimerkiksi linja-autoasemalta kentälle, on noin 30 min liikenteestä hieman riippuen. Linjan lähtöpiste on Vatialassa ja päätepiste lentoasemalla. Voit napata kentälle myös taksin tai suunnata sinne omalla autolla. Lentoasemalla on mahdollisuus maksulliseen pitkäaikaisparkkeeraukseen P3-parkkihallissa.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Oulussa?

Ouluun saapuvat lennot laskeutuvat Oulun lentoasemalle, noin 14 km:n päähän kaupungin ydinkeskustasta. Lentoasemalta keskustaan lentomatkustajia kuljettaa Oulun joukkoliikenne. Lentokentän ja keskustan väliä kulkevat bussilinja 8, 8B ja 9. Esimerkiksi linja 8 kulkee kentältä Teknologiakylään, ja se pysähtyy matkan varrella muun muassa Kaupungintalon ja Toripakan kohdalla. Bussilipun hinta on noin 3,30–5,80 EUR kulkemasi matkan pituudesta riippuen. Lentoasemalta keskustaan kulkevat taksit, ja halutessasi voit vuokrata lentokentältä auton. Oulun lentoasemalla asiakkaita palvelevat monet autovuokraamot. Vuokra-auto kannattaa varata etukäteen.

Kuinka kauan Tampere–Oulu-lento kestää?

Lennot Tampereelta Ouluun kestävät alkaen noin 2 h 10 min. Lentämällä pääset siis Pohjois-Suomen Ouluun parhaimmillaan nopeasti. Lentoaika kuitenkin vaihtelee reitistä riippuen, joten vertaa tarkasti eri lentojen matka-aikoja. Myös lentojen hinnoissa on eroja. Oulun lentoaikaan vaikuttaa vaihtoaika välilaskukentällä eli Helsinki-Vantaalla. Helsingin lentoasemalla matkailijoita palvelevat lukuisat ravintolat, kaupat ja kahvilat, joten aikasi ei käy pitkäksi jatkolentoa odotellessa.

Milloin on paras aika matkustaa Ouluun?

Oulu on suosittu matkakohde sekä kesällä että talvella. Kesällä matkailijoita kutsuu kaupunkiin vilkas torielämä, tapahtumat ja kauniit saaret. Kesäkuukausina pohjoisen kaupungin matkailijoita hellii myös sää, sillä lämpötilat nousevat parhaimmillaan noin 20 °C tuntumaan. Oulun seudulla on helppo yhdistää kaupunki- ja luontoloma. Talvella kaupunkiin matkataan nauttimaan Pohjois-Suomen talvesta ja talviurheilumahdollisuuksista. Keväästä syksyyn kaupungin tuntumassa sijaitsevilla retkeilyreiteillä viihtyvät taas luonto- ja vaellusharrastajat. Lentoliput Tampereelta Ouluun ovat yleensä kalleimmillaan suosituimpina matkustuskuukausina, eli kesä-elokuussa ja joululomien aikaan joulukuussa. Vaikka kesä on pohjoissuomalaisessa kaupungissa kaunista aikaa, budjettimatkailijoille paras aika matkustaa Ouluun on esimerkiksi loppukeväällä tai alkusyksystä. Näinä vuodenaikoina säät ovat leppoisat ja hinnat kesäkautta alhaisemmat. Oulun seudun lumisesta talvesta haaveilevien kannattaa varata halvat lennot Tampereelta Ouluun esimerkiksi tammikuuksi. Alkuvuodesta lennot ja hotellit voi saada edullisesti.

Tarvitaanko lennolle Ouluun passia?

Tampere-Oulu-lennot lennetään kotimaan sisällä, joten et tarvitse lennolle välttämättä passia. Finnair hyväksyy Suomen sisäisillä lennoilla matkustusasiakirjaksi passin ohella virallisen henkilökortin, Kela-kortin tai ajokortin. Muista pitää joku näistä henkilöllisyystodistuksista lennolla mukana.


  • Oulun keskustassa liikut kätevästi kävellen, mutta jos haluat tutkia erilaisia kaupunginosia, liikkuminen kaupungissa, se onnistuu helposti bussilla. Oulun joukkoliikenteen busseihin voi ostaa käytännöllisiä vuorokausilippuja, jotka voi hankkia 1–7 päiväksi. Päivälipun hinta paikallisbusseihin on alkaen noin 8 EUR ja kahden päivän lipun noin 12 EUR. Yhden tai kahden päivän lipun saat helposti Torikadulla sijaitsevasta Matkailuneuvonnasta.
  • Oulu on monipuolinen kohde lapsiperheille. Lasten suosikkikohteita kaupungissa ovat esimerkiksi Tietomaa-tiedekeskus, Nallikarin uimaranta, joka sijaitsee Hietasaaressa, sekä Pohjois-Pohjanmaan museo Koiramäki-näyttelyineen. Kesäisin kaupungin nähtävyyksiin on hauska tutustua Potnapekka-minijunalla, joka kiertää Rotuaarilta Hietasaareen. Matkan varrelle osuvat monet kaupungin tunnetuimmista vierailukohteista.
  • Oulu on luontomatkailijoille mielenkiintoinen kohde vuodenajasta riippumatta. Esimerkiksi Liminganlahti kaupungin tuntumassa kutsuu alueelle luonto- ja lintuharrastajia. Jos käytössäsi on auto, hurauta Kalajoen meriluontokeskukseen tai Syötteen kansallispuistoon, jotka ovat hyviä päiväretkikohteita Oulusta käsin.

(Hinnat tarkistettu 26/4/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta69 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta71 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta74 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta80 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta80 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta91 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta100 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta101 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 10m
Halvin hinta101 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta108 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 30m
Halvin hinta112 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta112 €