Lennot Eurooppa Romania Bukarest Helsinki lento kohteeseen Bukarest

Halvat lennot Helsinki - Bukarest

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Bukarest (BUH)
ti 29.12.
ti 5.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Bukarest

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Bukarest

Paras löydetty hinta 113 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Bukarest viimeisten 72 tunnin aikana on 113 €
Lyhyin lentoaika 13h 45m Lyhyin lentoaika Helsinki Bukarest on 13h 45m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Bukarest ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema.
Lentokentät kohteessa Bukarest 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Bukarest: Bukarest Baneasa (BBU), Bukarest Henri Coandăn lentoasema (OTP)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Bukarest

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bukarest?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bukarest on tammikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Bukarest?
perjantai
Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein torstai
Milloin on halvin aika lentää Bukarest?
aamulla
Helsinki - Bukarest lennot ovat noin 12 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Bukarest?
Blue Air
Blue Air, Air France ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Bukarest reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Bukarest lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Bukarest?
31 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bukarest on noin 31 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Bukarest: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bukarest lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
20. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
1 välilasku
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
25. tammikuuta
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
17t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 04m
1 välilasku
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
25. tammikuuta
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
10t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
30. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
2 välilaskua
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
2. huhtikuuta
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
12t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bukarest

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bukarest, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja Turkish Airlines
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
22. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
1 välilasku
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
Turkish Airlines
9. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
1 välilasku
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
2 välilaskua
OTP
Bukarest Henri Coandăn lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest, kuten Blue Air, Turkish Airlines ja Air Serbia ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bukarest?

Lennot Helsingistä Bukarestiin operoidaan aina vähintään yhden vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta romanialaiskaupunkiin ei siis liikennöidä suoria reittilentoja. Kätevät yhden vaihdon Helsinki–Bukarest-lennot saat edullisesti esimerkiksi saksalaisen Lufthansan, serbialaisen Air Serbian, turkkilaisen Turkish Airlinesin ja hollantilaisen KLM:n lentovalikoimista. Lentoyhteydet kaupunkien välillä ovat vilkkaat, ja voit valita päivittäin useiden kätevien lentoreittien väliltä. Valtaosan Bukarestin lennoista liikennöivät perinteiset eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vertaa lentoreittejä ja -aikoja tarkasti, sillä Romanian Bukarestiin lennetään lentoja paitsi yhden myös kahden välilaskukentän kautta.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Bukarestiin lähtevät liikkeelle Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Noin 18 km:n päässä Helsingin ydinkeskustasta sijaitsevalle lentoasemalle pääset joko junalla, bussilla tai taksilla. Nopea ja halpa vaihtoehto on juna. HSL:n seutuliikenteen I- ja P-junat kulkevat Helsinki-Vantaalle noin puolessa tunnissa. Ne lähtevät liikkeelle Helsingin päärautatieasemalta, ja lentokenttäjunan kyytiin voit nousta myös Myyrmäestä tai Tikkurilasta. Junalipun hinta lentoasemalle on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Matka-aika on noin 30 min. Samassa ajassa lentoasemalle ennättää yleensä myös Finnairin lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Se starttaa lähijunien tavoin Helsingin rautatieasemalta. Lentokenttäbussin lipun hinta on noin 6,90 EUR. Juna-asemalta ja Hakaniemestä voit nousta myös lentokentälle kulkeviin HSL:n seutuliikenteen busseihin, mutta matka-aika on pidempi kuin Finnair City Bus -bussilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bukarestissa?

Bukarestia palvelee kaksi lentokenttää, mutta kaikki Helsingistä saapuvat lennot laskeutuvat suuremmalle Henri Coandăn kansainväliselle lentoasemalle (Aeroportul Internațional Henri Coandă București). Kaupungin toiselle lentoasemalle, pienelle Aurel Vlaicun lentokentälle (Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu), ei liikennöidä yleensä kansainvälisiä reittilentoja. Henri Coandăn lentokentältä on matkaa Bukarestin keskustaan noin 16 km. Matka kaupunkialueelle taittuu kätevimmin lentokenttäjunalla nimeltä Henri Coandă Express. Sen päätepysäkki Bukarestissa on rautatieasema Gara de Nord. Junamatkan hinta ydinkaupunkialueelle on noin 7,70 RON (noin 1,60 EUR). Ydinkeskustaan pääset myös pikabussilla numero 783. Osta sekä bussi- että junaliput saapuvien lentojen terminaalista löytyvästä lippupisteestä. Pikabussi 783 palvelee myös yöllä Bukarestin kentälle laskeutuvia.

Kuinka kauan Helsinki–Bukarest-lento kestää?

Lennot Helsingistä Bukarestiin vaihtelevat kestoltaan. Yhden vaihdon lennoilla lentoaika Bukarestiin on alkaen noin viisi tuntia. Usein matka-aika on kuitenkin tätä pidempi, noin viidestä seitsemään tuntia. Kahden vaihdon lentoreiteille kokonaismatka-aika on lähes aina yli 10 h.

Milloin on paras aika matkustaa Bukarestiin?

Bukarestin suosituin matkailusesonki starttaa keväällä ja jatkuu kesän yli aina alkusyksyyn saakka. Kesäkuukausin kaupunkiin houkuttelevat matkailijoita kauniit säät, sillä historiallisiin nähtävyyksiin voi tutustua noin 20–22 °C keskilämpötilassa. Sateita ei tarvitse kesällä pelätä. Vaikka Bukarest on kaiken kaikkiaan melko edullinen matkailukaupunki, kesän miinuspuoliin kuuluvat keskimääräistä korkeammat hinnat. Lentoliput Helsingistä Bukarestiin ovat kesäkuukausina selvästi normaalia kalliimpia, ja myös majoituksista joudut maksamaan kesälomasesongin aikaan hieman normaalia enemmän. Pienellä budjetilla reissaaville parasta matkustusaikaa Bukarestiin on talvi. Erityisen halvat lennot Helsingistä Bukarestiin myydään yleensä esimerkiksi helmi-maaliskuulle ja marraskuulle. Vaikka säät voivat olla talvikuukausina viileät ja epävakaiset, tarjoaa kulturelli Bukarest paljon nähtävää ja koettavaa myös talvilomailijoille. Talven edulliset lennot ovat siis hyödyntämisen arvoiset.

Tarvitaanko Bukarestiin passia/viisumia?

Bukarest sijaitsee Euroopan unionin alueella, joten viisumi ei ole kaupunkiin matkatessa tarpeen. Et tarvitse Helsinki–Bukarest-lennoille välttämättä myöskään passia, sillä voit matkustaa Romanian kaupunkiin virallisen henkilökortin turvin. Joko henkilökortti tai passi on kuitenkin aina pidettävä mukana.


Vinkkejä Bukarestiin

 • Vaikka Bukarest on eurooppalainen kaupunki EU-alueella, Bukarestissa ja muissa romanialaiskaupungeissa on käytössä Romanian oma valuutta, leu. Käteistä rahaa kannattaa pitää mukana jonkin verran, sillä monissa ravintoloissa, baareissa ja kaupoissa ei ole korttimaksumahdollisuutta. Valuutanvaihtopisteitä on esimerkiksi lentokentällä, suurissa hotelleissa ja Bukarestin keskustassa.
 • Bukarest on moniin eurooppalaiskaupunkeihin verrattuna edullinen ostospaikka, ja myös ravintolaruoka on kaupungissa melko halpaa. Osta viemisiksi kotiin esimerkiksi värikkäitä romanialaisia käsitöitä tai perinteistä horezu-tyylistä keramiikkaa. Testaa myös romanialaisia viinejä.
 • Mikäli majoitut Bukarestin ydinkeskustan ulkopuolella, valitse hotelli mieluiten metropysäkin tuntumasta. Metro on ehdottomasti selkein joukkoliikenneväline matkailijoille, ja Bukarestin metrolla on helppo liikkua kaupunginosasta toiseen. Metroverkosto sisältää neljä linjaa. Esimerkiksi 10 matkan sarjalipun hinta on noin 20 RON (noin 4,20 EUR) ja päivälipun hinta noin 8 RON (noin 1,70 EUR). Bukarestin metron ainoa huono puoli ovat taskuvarkaat, joten pidä huoli omaisuudestasi.

(Hinnat tarkistettu 3/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Bukarest

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Cluj-Napoca reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 20m
Halvin hinta
219 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Bukarest:


Lennot muihin kaupunkeihin Bukarest

Eikö Bukarest houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Bukarest

Lennot Eurooppa Romania Bukarest Helsinki lento kohteeseen Bukarest
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka