Halvat lennot Kaohsiung

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 3/12
pe 10/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kaohsiung?

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kaohsiung?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kaohsiung kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 536 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kaohsiung perjantai aikana on 934 €.

 • Löytyykö kaupungin Kaohsiung lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kaohsiung on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kaohsiung harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tainan lentokenttä (39 km kaupungin Kaohsiung keskustasta), Taitung City lentokenttä (82 km kaupungin Kaohsiung keskustasta), Ludao Green Island lentokenttä (118 km kaupungin Kaohsiung keskustasta), Magong City Makung lentokenttä (127 km kaupungin Kaohsiung keskustasta) tai Lanyu Orchid Island lentokenttä (141 km kaupungin Kaohsiung keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Kaohsiung lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 106 € henkilöä kohti ja Magong City Makung lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kaohsiung. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kaohsiung?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kaohsiung
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kaohsiung?

  Lentäessäsi kohteeseen Kaohsiung kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten tämän suosituin lentoyhtiön lennolla Cathay Pacific. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja tältä suositulta lentoyhtiöltä.


Aloita matkan suunnittelu - Kaohsiung


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Taiwan

Eikö sittenkään Kaohsiung? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Taiwan