Halvat lennot Helsinki - Bratislava

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 27/9
ma 4/10

Helsinki-Bratislava lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Bratislava
Lyhyin lentoaika15t 55mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Bratislava on 15t 55m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Bratislava ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Bratislava - M. R. Štefánik lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Bratislava1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Bratislava: Bratislava - M. R. Štefánik (BTS)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Bratislava

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bratislava?

huhtikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bratislava on huhtikuu ja kallein helmikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Bratislava?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Bratislava?

aamulla

Helsinki - Bratislava lennot ovat noin 11 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin Helsinki - Bratislava reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik ja saat parhaat Helsinki - Bratislava lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Bratislava

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bratislava lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
30. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
BTS11:40Bratislava - M. R. Štefánik
3. joulukuuta
BTS16:05Bratislava - M. R. Štefánik
21t 15m
1 välilasku
HEL13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
BTS11:40Bratislava - M. R. Štefánik
3. joulukuuta
BTS12:00Bratislava - M. R. Štefánik
30t 15m
2 välilaskua
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
BTS11:40Bratislava - M. R. Štefánik
3. joulukuuta
BTS12:00Bratislava - M. R. Štefánik
30t 15m
3 välilaskua
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. lokakuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
BTS19:25Bratislava - M. R. Štefánik
12. lokakuuta
BTS09:25Bratislava - M. R. Štefánik
9t 55m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. marraskuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
2 välilaskua
BTS08:05Bratislava - M. R. Štefánik
3. joulukuuta
BTS12:00Bratislava - M. R. Štefánik
30t 15m
3 välilaskua
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. lokakuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
BTS17:45Bratislava - M. R. Štefánik
9. lokakuuta
BTS12:50Bratislava - M. R. Štefánik
30t 30m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bratislava

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bratislava, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
10. marraskuuta
HEL17:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 05m
1 välilasku
BTS06:25Bratislava - M. R. Štefánik
Useita lentoyhtiöitä
3. lokakuuta
HEL03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
2 välilaskua
BTS12:50Bratislava - M. R. Štefánik
Useita lentoyhtiöitä
27. syyskuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
3 välilaskua
BTS10:00Bratislava - M. R. Štefánik

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik, kuten Lufthansa ovat lisänneet joustavuutta muutoskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Bratislava - M. R. Štefánik etäisyys lentäen?

    Bratislava - M. R. Štefánik on 1426,6 km päässä kohteesta Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema. Tämä matka kestää lentäen yleensä 11t 45m.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bratislava?

Lennot Helsingistä Bratislavaan kulkevat aina vähintään yhden vaihtokentän kautta. Kaupunkien välillä ei toistaiseksi liikennöidä suoria reittilentoja, mutta yhden välilaskun lennot ovat Bratislavan matkailijoille melko käteviä reittivaihtoehtoja. Yhden vaihdon Helsinki–Bratislava-lennot liikennöivät yhteistyössä esimerkiksi tšekkiläinen Czech Airlines, eli CSA, ja tšekkiläinen halpalentoyhtiö Smartwings. Slovakialaiskaupunkiin on mahdollista lentää myös joidenkin muiden lentoyhtiöiden lentoja yhdistelemällä. Vertaa erilaisia reittivaihtoehtoja tarkasti, sillä lentoajoissa Bratislavaan on suuria eroja. Myös lentojen hintahaitari on laaja.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Bratislavaan nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee noin 18 km:n päässä kaupungin keskustasta. Matka kentälle on helppo taittaa joukkoliikennevälineillä: HSL:n julkisen liikenteen busseilla, Finnairin lentokenttäbussilla tai HSL:n seutuliikenteen junilla. Monet lentomatkailijat suosivat nopeaa ja kätevää junaa, joka kulkee Helsingin rautatieasemalta Helsinki-Vantaan juna-asemalla. Matka-aika on noin 30 min, ja matkalipun hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Jos et lähde matkaan Helsingin keskustasta, voit hypätä lentokenttäjunaan vaihtoehtoisesti Tikkurilasta tai Myyrmäestä. Helsingin ytimestä lentokentälle kyydin tarjoaa myös Finnairin Finnair City Bus -bussi, jonka matka-aika on junan tavoin noin 30 min. Lentokenttäbussi maksaa noin 6,90 EUR. HSL:n seutuliikenteen busseilla (linjat 415, 615 ja 617) pääset kentälle Finnairin bussia halvemmalla. Varaudu kuitenkin pidempään matka-aikaan.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bratislavassa?

Bratislavaan saapuvat lennot ottaa vastaan Bratislavan kansainvälinen lentoasema (Letisko M. R. Štefánika). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin yhdeksän kilometriä, ja matka taittuu helpoiten bussilla. Julkisen liikenteen bussilinja 91 kulkee lentokentältä kaupungin juna-asemalle (Hlavná železničná stanica). Rautatieasemalta on helppo jatkaa matkaa junalla Slovakian eri osiin. Bussilipun hinta on noin 1 EUR, ja matka keskustaan kestää yleensä noin 20 min. Automaatit lippujen ostoon löydät kätevästi saapuvien lentojen terminaalista. Jos haluat ottaa taksin keskustaan, varaudu maksamaan matkasta alkaen noin 8 EUR. Kiinteää taksaa keskustaan ei ole, joten hinnasta kannattaa sopia ennen taksiin nousemista.

Kuinka kauan Helsinki–Bratislava-lento kestää?

Lennot Helsingistä Bratislavaan vaihtelevat kestoltaan, sillä kaupunkiin lennetään monia eri reittejä pitkin. Tarjolla on sekä yhden että kahden välilaskun lentoreittejä. Yhden vaihdon lennoilla matkan pituuteen vaikuttaa välilaskun kesto, ja monilla lentoreiteillä välilaskut voivat olla varsin pitkiä. Vertaa siis lentoreittejä ennen lentovarauksen tekemistä. Lyhyimmillä Helsinki–Bratislava-lennoilla lentoaika on noin kahdeksasta yhdeksään tuntia. Useimmilla lennoilla matka-aika on yli 10 h.

Milloin on paras aika matkustaa Bratislavaan?

Bratislava on paljon tarjottavaa matkailijoille vuodenajasta riippumatta. Sään puolesta Bratislavan houkuttelevinta matkailuaikaa on kesä-elokuu, jolloin kaupungin keskilämpötila pysyttelee 20 °C yläpuolella. Kaupungin puistot ja terassit täyttyvät kesäkuukausina kaupunkilaisista ja Bratislava on eläväisimmillään. Kaupungissa järjestetään myös monenlaisia kesätapahtumia ja festivaaleja. Kesäkaudella lentoliput Helsingistä Bratislavaan ovat kuitenkin keskimääräistä kalliimpia, joten edullisia lentoja etsivien kannattaa valita jokin muu vuodenaika. Keväisin ja syksyisin kaupungissa on leppoisat säät. Nähtävyyksiä ei tarvitse kiertää helteessä, eikä suosittuihin kohteisiin tarvitse yleensä jonottaa. Kevät- ja syysmatkailuun kannustavat myös kesäkautta halvemmat hinnat. Erityisen halvat lennot Helsingistä Bratislavaan saat kuitenkin talvikuukausille.

Tarvitaanko Bratislavaan passia/viisumia?

Bratislava sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueella, joten et tarvitse kaupunkiin matkustaessasi viisumia. Passi ei myöskään ole pakollinen varuste Helsingin ja Bratislavan välisillä lennoilla. Halutessasi voit todistaa henkilöllisyytesi virallisella henkilökortilla. Muista kuitenkin, että jompikumpi matkustusasiakirja – passi tai henkilökortti – on aina otettava mukaan Bratislavan reissuille.


  • Bratislavan joukkoliikenne, jota pyörittävät bussit ja raitiovaunut, on turisteillekin melko helppokäyttöistä. Matkustamista kaupungin julkisessa liikenteessä helpottaa se, että kaikkiin kulkuvälineisiin käy sama lippu. Edullisin lipputyyppi, joka käsittää kaksi vyöhykettä ja 15 min matka-aikaa, maksaa noin 0,70 EUR. Hinnat kallistuvat portaittain sen mukaan, kuinka monen vyöhykkeen alueella matkustat. Kallein 10 vyöhykkeen lippu maksaa kuitenkin vain noin 3,60 EUR. Päivälipun hinta Bratislavan kaupungin sisäiseen liikenteeseen on alkaen noin 3,50 EUR.
  • Korttimaksu ei onnistu kaikkialla Bratislavassa, joten käteistä rahaa kannattaa varmuuden vuoksi pitää jonkin verran mukana. Isoissa hotelleissa ja ravintoloissa maksu onnistuu aina kortilla. Mikäli käteisvarat loppuvat kesken, käteistä on helppo nostaa pankkiautomaateista, joita löytyy eri puolilta keskustaa.
  • Viikonloppumatkailijan kannattaa ehdottomasti majoittua kaupungin keskustassa. Bratislavan keskusta on melko pieni, joten hotelleista pääsee ravintoloihin ja nähtävyyksien äärelle kätevästi kävellen. Pakkaa siis mukaan hyvät kävelykengät. Et välttämättä tarvitse taksia tai joukkoliikennevälineitä lainkaan.

(Hinnat tarkistettu 10/05/2019).Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Slovakia

Eikö sittenkään Bratislava? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Slovakia