Etsi halvat lennot Busan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/6
ti 13/6

Busan lentotiedot ja trendit

Tutustu Busan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Busan?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Busan kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1046 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Busan perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1499 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Busan?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Busan on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 1058 €. Lennot kaupunkiin Busan ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1148 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Busan

Busan on Etelä-Korean suuri satamakaupunki, joka tunnetaan rannoistaan, vuoristaan ja temppeleistään. Se on kaunis lomakohde, joka tarjoaa sekä rantaloman että kaupunkiloman turisteille. Suomesta lennot Busaniin kestävät tavallisesti noin vuorokauden, riippuen siitä mistä päin Suomea olet lähdössä lomalle. Nopeimmin pääset perille lähtemällä Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jolloin matka-aika on alle yhdeksän tuntia. Turusta ja Tampereelta lähtevien tulee varata noin vuorokausi, jos haluat lentää suoraan näistä kaupungeista Busaniin. Lentotarjoukset Busanin Gimhean lentokentälle kannattaa siis ehdottomasti varata Helsingistä.

Vaikka Etelä-Korea on Suomesta katsottuna lähes toisella puolella maapalloa, on sinne mahdollista lentää suorilla lennoilla. Suomen suurin lentokenttä Helsinki-Vantaa tarjoaa viikoittain suoria lentoja Busaniin. Lentoyhtiönä toimii kotimainen Finnair ja matka-aika on tällöin alle yhdeksän tuntia. Helsingistä pääset perille myös yhdellä vaihdolla, jolloin lentoaika on hieman yli 13 tuntia. Turusta ja Tampereelta matkaavien on tehtävä yksi vaihto Helsinki-Vantaan lentokentällä. Vaihtoaika Helsingissä on yleensä todella pitkä, joten kannattaa harkita matkaan lähtöä Helsingistä. Tavallisesti vaihtoaika on yli 10 tuntia. Säästät paljon aikaa, kun matkustat ensin junalla Helsinkiin. Tavallisesti junalla matka kestää vain muutaman tunnin. Junalla pääset myös suoraan lentokentän terminaaliin asti, joten tämä vaihtoehto on ajallisesti järkevämpi ja voi mahdollisesti säästää sinulta myös rahaa. Etsi itsellesi sopivimmat lennot kätevästi momondosta ja lähde rohkeasti reissulle toiselle puolelle maailmaa.


Kohteen Busan viisumivaatimukset

Suomen kansalaisten ei tarvitse viisumia matkustaakseen Busaniin ja voit olla maassa korkeintaan 90 päivää. Sinulla tulee olla mukana voimassa oleva passi, joka on voimassa matkan jälkeen vielä ainakin kuusi kuukautta.


Aloita matkan suunnittelu - Busan


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Busan

Yksi Busanin turistikohteista on Jagalchin kalamarkkinat, onhan Busan Korean suurin satama. Kaupungissa on myös valtavat äyriäismarkkinat. Jagalchin kalatori tarjoaa kaikenlaisia ​​eläviä ja kuivattuja mereneläviä, esimerkiksi valaan lihaa, ja myyjät myyvät näitä herkkuja myös rakennuksen ulkopuolella olevilla kujilla. Voit syödä lounasta tai illallista yhdessä markkinoiden ravintoloista ja nauttia tuoreimmista meren antimista. Lähellä Jaglachia sijaitsee Yongdusan-puisto, joka on vuoren päällä. Puistossa on yli sadan metrin korkuinen Busan-torni, joka on suosittu sekä turistien että paikallisten keskuudessa näköalansa takia. Tornista näet sekä koko kaupungin että kauas merelle. Haedong Yonggungsa -temppelin näkymien nauttiminen on yksi Busanin parhaista nähtävyyksistä. Tämä kuvauksellinen temppeli tunnetaan yleisesti vesitemppelinä sen rannikolla olevan sijainnin takia. Temppeli palkitsee vierailijansa henkeäsalpaavilla näkymillä Itämerelle ja Songjeong-rannalle. Busanissa on kaksi kuuluisaa rantaa, Haeundae ja Gwangalli. Haeundae on yleensä hieman suositumpi turistien keskuudessa, kun taas paikalliset yleensä parveilevat enemmän Gwangallissa. Molemmat rannat ovat yleensä täynnä kesäisin, mutta jopa syyskuussa merivesi on vielä tarpeeksi lämmintä uimiseen ja purjelautailuun. Haeundae-rannan länsipäässä on Dongbaekseom-saari, joka tosin on nyt yhteydessä mantereeseen. Dongbaekseom-saaren huipulta on upeat yönäkymät Gwangandaegyo-sillalle, joka tunnetaan paremmin nimellä Timanttisilta. Silta on hyvin kauniisti valaistu yöllä, ja rannalta löytyy useita kahviloita ja ravintoloita, jossa voi nauttia upeista näkymistä. SEA Life Busan Aquarium on mahtava paikka, jos olet reissussa lasten kanssa. Akvaario sijaitsee pääasiassa kolmekerroksisessa rakennuksessa maan alla ja sen kohokohdat ovat kaksi merenalaista tunnelia, jotka vievät sinut lähelle haita ja merikilpikonnia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Korea

Eikö sittenkään Busan? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Korea

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Busan on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Busan nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Busan tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.