Etsi halvat lennot Sibiu

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 12/12
ti 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Sibiu lentotiedot ja trendit

Tutustu Sibiu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sibiu?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sibiu on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Sibiu lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 383 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 760 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Sibiu.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sibiu?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Sibiu on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 396 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 681 €. Lennot kohteeseen Sibiu kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sibiu?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Sibiu vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Cluj-Napoca (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 5t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Sibiu on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Cluj-Napoca lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Sibiu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sibiu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sibiu

HALVIN REITTI Helsinki - Sibiu

Helsinki (HEL) - Cluj-Napoca (CLJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sibiu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cluj-Napoca, jolloin hinta on keskimääräinen 318 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SIBIUmarraskuu16% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Sibiu lennot maksavat keskimäärin vain 316 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SIBIU KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu91% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Sibiu lentojen keskimääräinen hinta on 720 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SIBIU KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu600% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sibiu kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sibiu

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sibiu?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Sibiu kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 316 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Sibiu marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen joulukuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 330 €.

Löytyykö kaupungin Sibiu lähettyviltä muita lentokenttiä?

Tirgu Mures lentokenttä, Brașov-Ghimbav Intl lentokenttä tai Cluj-Napoca lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Sibiu.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Sibiu lentokenttä hinnat?

lentoa Sibiu lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Sibiu lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Sibiu lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Sibiu lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Sibiu lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Sibiu lentokenttä?

Sibiu lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Sibiu lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Sibiu?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Sibiu on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Sibiu nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Sibiu joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Sibiu joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Sibiu?

Kun kaikki mahdolliset Sibiu lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sibiu juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Sibiu. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sibiu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.