Halvat lennot Iquitos

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Iquitos?

Valitettavasti Suomesta ei ole mahdollista lentää Iquitosiin suorilla lennoilla. Lennot Perun Iquitosiin lennetään aina vähintään kahdella vaihdolla. Helsingistä lähtiessä matkaan saa kokonaisuudessaan kulumaan noin vuorokauden verran. Osa lennoista voi kestää vielä pidempään, riippuen hieman vaihtokentistä ja -ajoista. Iquitosin lentokenttä ei ole kovin suuri ja sieltä lennetään ainoastaan kotimaan lentoja. Näin ollen viimeisen lennon joutuu tekemään aina Perun pääkaupunki Limasta käsin. Jos mielii aloittaa matkansa jostain muusta kaupungista Suomessa, joutuu usein kulkemaan bussilla tai junalla ensin Helsinki-Vantaan lentokentälle. Esimerkiksi Turusta tai Tampereelta ei pääse vaihdolla lentäen perille.

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla Iquitosiin. Kaupunki sijaitsee syrjäisessä kolkassa keskellä sademetsää – upean Amazon-joen varrella. Sinne päästäkseen joutuu Helsingistä lähdettäessä matkustamaan noin vuorokauden verran. Vaihdoista riippuen voi matka pisimmillään kestää jopa yli 30 tuntia. Onneksi vaihdot tapahtuvat pääosin suurilla kansainvälisillä lentokentillä, joilla voit käyttää aikaa hyödyksesi syömällä ravintoloissa, shoppailemalla tai vaikka nukkumalla osan välilaskusta. Yleensä kentät tarjoavat myös ilmaisen langattoman verkon, jonka avulla voit esimerkiksi tehdä töitä, opiskella tai ihan vain rentoutua hyvän elokuvan parissa. Lennot Iquitosin Coronel FAP Francisco Secada Vignettan kansainväliselle lentokentälle löydät helposti momondon kautta. Siellä ovat nähtävissä myös Iquitosin lentotarjoukset, joista voit valita itsellesi mieluisimmat lentoajat.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Iquitos

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Iquitos momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Iquitos?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Iquitos. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.


Iquitos ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Iquitos lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Iquitosin lentokentältä?

Iquitosin lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan joko bussilla, taksilla, moottoripyörätaksilla tai vuokraamalla auton. Bussien kulku on hieman epäsäännöllistä, eikä aikatauluja ei ole saatavilla. Lentokentälle saapuessaan kannattaakin tiedustella työntekijöiltä bussien mahdollinen kulkuaika. Onneksi taksit ovat kuitenkin verrattain edullisia ja aina saatavilla. Matka keskustaan kestää vain puolisen tuntia ja omalla kyydillä pääsee kätevästi haluamaansa osoitteeseen. Erikoisuutena kaupungista löytyy myös paljon moottoripyörätakseja. Nämä ovat tavallista taksia edullisempi vaihtoehto, mutta matkatavaraa saa kyytiin vain rajatun määrän. Lisäksi Amazonin sademetsän alueella sataa usein vettä ja sadekuuron aikaan moottoripyörä ei ole kaikista käytännöllisin tapa liikkua. Lentokentältä voit myös myös mahdollista vuokrata auto. Omalla autolla pääsee kätevästi kulkemaan kaupungin keskustaan, mutta muuten siitä ei ole juuri hyötyä alueella matkaillessa. Iquitos on melko erillään muusta maailmasta. Ainoa paikka minne pääsee matkustamaan autolla on parin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Nauta-niminen kylä. Ajokulttuuri on myös hyvin erilainen, eikä ajaminen ole läheskään niin säännönmukaista kuin Euroopassa. Helpoimmalla pääsee, kun ei vuokraa autoa ja kulkee kaupungilla taksilla tai kävellen.


Kohteen Iquitos viisumivaatimukset

Iquitos sijaitsee Perussa, johon Suomen kansalaiset voivat matkustaa vapaasti hakematta etukäteen viisumia. Viisumin saa maahan saapuessaan ja se on ilmainen. Oleskella saa korkeintaan 90 päivää maahantulosta, mutta sitä on mahdollista pidentää jopa 180 päivään asti. Vielä pidempi oleskelu maassa vaatii jo tarvittavan syyn, kuten esimerkiksi opiskelun, liiketoiminnan tai perhesyyt. Henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi, vaan mukaan matkalle on pakko ottaa voimassa oleva passi. Maahan saapuessaan passin pitää lisäksi olla voimassa kuusi kuukautta saapumispäivästä eteenpäin. Perussa liikkuessaan joko passi tai siitä otettu kopio pitää myös olla koko ajan mukana matkassa. Kannattaa ennemmin jättää passi hotellille turvalliseen säilöön ja kantaa mukana kopiota passista sekä maahantuloleimoista.


Aloita matkan suunnittelu - Iquitos


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Iquitos

Iquitos on noin puolen miljoonan asukkaan kaupunki keskellä Perun Amazonia. Tämä sademetsän keskellä sijaitseva asutuskeskus on maailman suurin kaupunki, johon ei pääse maateitse. Perille pääsee ainoastaan veneellä Amazon-jokea pitkin tai lentämällä. Tämä tekee Iquitosista erittäin mielenkiintoisen ja eksoottisen matkakohteen. Siellä ollessa kannattaa ehdottomasti tutustua Amazonin sademetsään sekä jokeen. Kaupungista käsin voi tehdä eri pituisia risteilyjä joella alkaen muutaman tunnin jokiajelusta monen päivän reissuihin, joissa tutustutaan maailman syrjäisimpiin kolkkiin. Vaeltamisesta pitävät voivat käydä sademetsän puolella ihailemassa koskematonta luontoa ja sen upeita eläin- sekä kasvilajeja. Kaikista kylmähermoisimmat voivat osallistua monen päivän retkiin Amazonin sademetsissä. Retkellä nukutaan tähtitaivaan alla useampi yö. Kaupungissa viihtyvälle löytyy myös reilusti tekemistä. Kävellen voi tutustua nähtävyyksiin ja kaupungin tarjoamiin museoihin. Erikoisuutena on tarjolla Amazonin alueen alkuperäiskansojen museo. Kannattaa lisäksi piipahtaa paikallisiin ravintoloihin sekä maistella alueen erikoisuuksia. Kaupungin ilmasto on kuuma ja kostea ympäri vuoden sen sijainnin takia, minkä tähden siellä liikkuessaan kannattaa muistaa juoda tarpeeksi vettä ja pysytellä mahdollisuuksien mukaan poissa suoraan porottavasta auringosta. Varaa lennot Iquitosiin momondon kautta ja unelmalomasi Amazonin luonnon keskellä voi alkaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Peru

Eikö sittenkään Iquitos? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Peru

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Iquitos momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Iquitos.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Iquitos niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Iquitos lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.