Etsi halvat lennot Kaunas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kaunas lentotiedot ja trendit

Tutustu Kaunas lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kaunas?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kaunas. Lennot maksavat noin 25 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kaunas tammikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kaunas reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 28 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kaunas?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Kaunas paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 84 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Kaunas. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Kaunas alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kaunas?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kaunas on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 16 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kaunas torstai aikana on 113 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kaunas?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kaunas lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 18 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Kaunas, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 144 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kaunas?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kaunas kestää yleensä 1t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Vilna kentälle (Kaunas suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Vilna, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kaunas?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Kaunas noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 34 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 30 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kaunas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kaunas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kaunas

HALVIN REITTI Helsinki - Kaunas

Helsinki (HEL) - Kaunas (KUN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kaunas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kaunas, jolloin hinta on keskimääräinen 34 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KAUNAStammikuu27% halvempitammikuu aikana Helsinki - Kaunas lennot maksavat keskimäärin vain 25 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KAUNAS KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu46% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Kaunas lentojen keskimääräinen hinta on 50 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KAUNAS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu459% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kaunas kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kaunas

Paras aika matkustaa Kaunasiin on kesäisin, jolloin liettualaiskaupungin nähtävyyksiin tutustuminen käy leppoisasti lämpimästä säästä nauttien. Suuntaa esimerkiksi Neminas- ja Neris-jokien varrelle ja rentoudu auringonpaisteessa. Kesäisin Kaunasin sää suosii matkustajia noin 20–25 °C lämpötilalla. Kesä on kaikista suosituinta matkailuaikaa Liettuassa, mutta lentoliput saa myös kesäisin halvalla. Matka Kaunasiin kannattaa kuitenkin varata jo hyvissä ajoin keväällä: näin varmistat itsellesi halvimmat lennot ja hotellit. Lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisia ympäri vuoden, mutta halvat lennot Kaunasiin löydät vaivattomasti erityisesti talviaikaan. Tällöin voit nauttia hiljaisen sesongin lentotarjouksista ja vähäisemmistä matkailijamääristä. Kaunasissa on myös talvella tekemistä ja näkemistä. Esimerkiksi jouluvaloinen vanha kaupunki on näkemisen arvoinen, samoin Rotušės-aukion joulumarkkinat. Löydä itsellesi sopivin lentotarjous tai lento ja majoitus käyttämällä momondon hakukonetta.

Vilna lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kaunas.

Voit löytää tarjouksia kentälle Kaunas lentokenttä keskimääräiseen hintaan 149 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Kaunas lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kaunas lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kaunas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kaunas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kaunas?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Kaunas suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Ryanair, Finnair, airBaltic ja Norwegian Air International. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Ryanair lennot kohteeseen Kaunas

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Kaunas on Ryanair, ja se liikennöi 3 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Dublin, ja paras tarjous Ryanair lennolle kohteeseen Kaunas on 8 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Kaunas, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 1 006 Ryanair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,0.


Kaunas ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kaunas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kaunasin lentokenttä, Kauno aro uostas, sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kaunasin keskustasta. Pääset lentokentältä Kaunasin keskustaan päivisin bussilla numero 29 ja iltaisin bussilla 29E. Bussien lähtöajat on koordinoitu laskeutuvien lentojen kanssa, ja bussien liikennöinti päättyy siis vasta kun päivän viimeiset lennot ovat laskeutuneet. Euron hintaisen kertalipun voit ostaa bussikuskilta. Bussimatka kestää noin 45 minuuttia, ja bussi pysähtyy muun muassa vanhassa kaupungissa, bussiasemalla ja rautatieasemalla. Halutessasi pääset lentokentältä Kaunasin keskustaan myös taksilla. Taksimatkan hinnaksi tulee noin 20–25 EUR yhteen suuntaan, ja taksin voit napata terminaalin ulkopuolelta. Kaunasissa on käytössä myös Bolt (Taxify) -sovellus mobiililaitteille. Se tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja älypuhelinten käyttäjille.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kaunas

Kaunasin keskustassa ja Senamiestisissä eli vanhassa kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin, sillä välimatkat paikasta toiseen ovat vain noin kaksi kilometriä suuntaansa. Jos kuljet kauemmaksi, ovat Kaunasin bussit ja minibussit hyödyllisiä. Paperinen yhden matkan lippu maksaa euron ja sen voi ostaa bussikuskilta. Bussikuskit eivät kuljeta mukanaan vaihtorahaa, joten lippu tulee maksaa tasarahalla. Julkisessa liikenteessä on käytössä myös sähköinen matkakortti, johon voit ladata rahaa yksittäisiä matkoja varten tai ostaa esimerkiksi 3, 7 ja 30 päivän kausilipun. Kortin voi ostaa ja ladata lehtikioskeissa tai julkisen liikenteen pisteissä, jotka on merkitty tunnuksella KVT (Kauno Viešasis Transportas). Validoi matkakortti kortinlukijassa aina bussiin noustessasi. Sähköiseen matkakorttiin ladatut yksittäiset matkat käyvät myös minibusseissa. Myös taksilla on helppo kulkea Kaunasissa ja sen ulkopuolella. Hinta on noin 0,70 EUR kilometriltä, joten taksimatkat ovat suhteellisen halpoja.


Kohteen Kaunas viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia matkustaessaan Kaunasiin, sillä Liettua kuuluu Schengen-alueeseen. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne tarkistetaan normaalisti lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. On siis tärkeää, että ne ovat matkassa mukana. Huolehdithan, että jokaisella matkaseurueen jäsenellä on passi tai virallinen henkilökortti mukana ja että mukana matkustavat lapset on merkitty isän tai äidin passille.


Aloita matkan suunnittelu - Kaunas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kaunas

Kaunasin lennot löydät helposti käyttämällä momondon hakukonetta. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli -yhdistelmä ja vertaa hintoja. Näin löydät itsellesi parhaimman tarjouksen, jolla saat ostettua halvat lennot Liettuaan. Kätevin vaihtoehto on lentää Wizz Airin suorilla lennoilla Turusta Kaunasiin, mutta muitakin tarjouksia löytyy.

Kaunaksen vanha kaupunki eli Senamiestis on tutustumisen arvoinen kohde viehättävän vanhan ajan miljöönsä ansiosta. Kulje romanttisia mukulakivikatuja pitkin ja vieraile vanhoissa rakennuksissa ja kirkoissa. Kannattaa piipahtaa myös 1300-luvulla rakennetussa Kaunasin linnassa. Jos pidät shoppailusta tai kaipaat tekemistä sadepäivän varalle, suuntaa massiiviseen MEGA ostos- ja vapaa-ajankeskukseen. Löydät sieltä kansainvälisiä muotiliikkeitä ja kahviloita sekä lapsille viihdettä esimerkiksi minijunan, liukumäen ja Balttian maiden suurimman akvaarion muodossa. Mega-ostoskeskukseen pääsee esimerkiksi rautatieasemalta lähtevällä bussilla 38.

Kaunas on turvallinen lomakohde. Normaalia varovaisuutta kannattaa kuitenkin noudattaa liikenteessä, sillä etenkin talvisin teiden kunnossapito saattaa olla heikkoa. Muista julkisilla paikoilla liikkuessasi muista laukkuja ja muita henkilökohtaisista esineitä silmällä taskuvarkaiden varalta.

Kraanavesi Kaunaksssa on juomakelpoista.

Liettuassa ei ole virallisesti käytössä tippikulttuuria, mutta suurissa kaupungeissa ja lomakohteissa juomarahan jättäminen on yleistynyt. Hyvästä palvelusta voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä.

Hintataso Kaunaksessa on Suomea hieman edullisempi. Tuontituotteet kuten vaatteet ja elektroniikka liikkuvat samoissa hinnoissa, mutta päivittäistavaratuotteiden ostaminen ja ulkona syöminen on tavallisesti halvempaa kuin Suomessa.

Suomi ja Liettua sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä joten Kaunasissa on siis sama aika kuin Suomessa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Liettua

Eikö sittenkään Kaunas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Liettua

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Kaunas. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kaunas tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kaunas, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kaunas. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.