Halvat lennot Kaunas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 31/10
su 7/11

Halvimmat lennot kaupungin Kaunas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kaunas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kaunas

HALVIN REITTI Helsinki - Kaunas

Turku (TKU) - Kaunas (KUN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kaunas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Kaunas, jolloin hinta on keskimääräinen 54 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KAUNASlokakuu49% halvempilokakuu aikana Helsinki - Kaunas lennot maksavat keskimäärin vain 111 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KAUNAS KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu65% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Kaunas lentojen keskimääräinen hinta on 357 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KAUNAS KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu620% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kaunas kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kaunas?

Paras aika matkustaa Kaunasiin on kesäisin, jolloin liettualaiskaupungin nähtävyyksiin tutustuminen käy leppoisasti lämpimästä säästä nauttien. Suuntaa esimerkiksi Neminas- ja Neris-jokien varrelle ja rentoudu auringonpaisteessa. Kesäisin Kaunasin sää suosii matkustajia noin 20–25 °C lämpötilalla. Kesä on kaikista suosituinta matkailuaikaa Liettuassa, mutta lentoliput saa myös kesäisin halvalla. Matka Kaunasiin kannattaa kuitenkin varata jo hyvissä ajoin keväällä: näin varmistat itsellesi halvimmat lennot ja hotellit. Lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisia ympäri vuoden, mutta halvat lennot Kaunasiin löydät vaivattomasti erityisesti talviaikaan. Tällöin voit nauttia hiljaisen sesongin lentotarjouksista ja vähäisemmistä matkailijamääristä. Kaunasissa on myös talvella tekemistä ja näkemistä. Esimerkiksi jouluvaloinen vanha kaupunki on näkemisen arvoinen, samoin Rotušės-aukion joulumarkkinat. Löydä itsellesi sopivin lentotarjous tai lento ja majoitus käyttämällä momondon hakukonetta.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kaunas?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Kaunas paikasta Turku ovat löytäneet lentoja 88 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Kaunas. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Kaunas alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kaunas?

  Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kaunas. Lennot maksavat noin 111 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kaunas lokakuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kaunas reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 147 €.

 • Löytyykö kaupungin Kaunas lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Vilna lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kaunas.

 • Voiko kaupunkiin Kaunas lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Kaunas lentokenttä keskimääräiseen hintaan 177 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kaunas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kaunas
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kaunas?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Kaunas suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Wizz Air. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Kaunas ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kaunas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kaunasin lentokenttä, Kauno aro uostas, sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kaunasin keskustasta. Pääset lentokentältä Kaunasin keskustaan päivisin bussilla numero 29 ja iltaisin bussilla 29E. Bussien lähtöajat on koordinoitu laskeutuvien lentojen kanssa, ja bussien liikennöinti päättyy siis vasta kun päivän viimeiset lennot ovat laskeutuneet. Euron hintaisen kertalipun voit ostaa bussikuskilta. Bussimatka kestää noin 45 minuuttia, ja bussi pysähtyy muun muassa vanhassa kaupungissa, bussiasemalla ja rautatieasemalla. Halutessasi pääset lentokentältä Kaunasin keskustaan myös taksilla. Taksimatkan hinnaksi tulee noin 20–25 EUR yhteen suuntaan, ja taksin voit napata terminaalin ulkopuolelta. Kaunasissa on käytössä myös Bolt (Taxify) -sovellus mobiililaitteille. Se tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja älypuhelinten käyttäjille.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kaunas

Kaunasin keskustassa ja Senamiestisissä eli vanhassa kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin, sillä välimatkat paikasta toiseen ovat vain noin kaksi kilometriä suuntaansa. Jos kuljet kauemmaksi, ovat Kaunasin bussit ja minibussit hyödyllisiä. Paperinen yhden matkan lippu maksaa euron ja sen voi ostaa bussikuskilta. Bussikuskit eivät kuljeta mukanaan vaihtorahaa, joten lippu tulee maksaa tasarahalla. Julkisessa liikenteessä on käytössä myös sähköinen matkakortti, johon voit ladata rahaa yksittäisiä matkoja varten tai ostaa esimerkiksi 3, 7 ja 30 päivän kausilipun. Kortin voi ostaa ja ladata lehtikioskeissa tai julkisen liikenteen pisteissä, jotka on merkitty tunnuksella KVT (Kauno Viešasis Transportas). Validoi matkakortti kortinlukijassa aina bussiin noustessasi. Sähköiseen matkakorttiin ladatut yksittäiset matkat käyvät myös minibusseissa. Myös taksilla on helppo kulkea Kaunasissa ja sen ulkopuolella. Hinta on noin 0,70 EUR kilometriltä, joten taksimatkat ovat suhteellisen halpoja.


Kohteen Kaunas viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia matkustaessaan Kaunasiin, sillä Liettua kuuluu Schengen-alueeseen. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne tarkistetaan normaalisti lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. On siis tärkeää, että ne ovat matkassa mukana. Huolehdithan, että jokaisella matkaseurueen jäsenellä on passi tai virallinen henkilökortti mukana ja että mukana matkustavat lapset on merkitty isän tai äidin passille.


Aloita matkan suunnittelu - Kaunas


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Kaunas

Miten löydän halvimmat lennot Kaunasiin?

Kaunasin lennot löydät helposti käyttämällä momondon hakukonetta. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli -yhdistelmä ja vertaa hintoja. Näin löydät itsellesi parhaimman tarjouksen, jolla saat ostettua halvat lennot Liettuaan. Kätevin vaihtoehto on lentää Wizz Airin suorilla lennoilla Turusta Kaunasiin, mutta muitakin tarjouksia löytyy.

Kiinnostavatko Kaunasin nähtävyydet?

Kaunaksen vanha kaupunki eli Senamiestis on tutustumisen arvoinen kohde viehättävän vanhan ajan miljöönsä ansiosta. Kulje romanttisia mukulakivikatuja pitkin ja vieraile vanhoissa rakennuksissa ja kirkoissa. Kannattaa piipahtaa myös 1300-luvulla rakennetussa Kaunasin linnassa. Jos pidät shoppailusta tai kaipaat tekemistä sadepäivän varalle, suuntaa massiiviseen MEGA ostos- ja vapaa-ajankeskukseen. Löydät sieltä kansainvälisiä muotiliikkeitä ja kahviloita sekä lapsille viihdettä esimerkiksi minijunan, liukumäen ja Balttian maiden suurimman akvaarion muodossa. Mega-ostoskeskukseen pääsee esimerkiksi rautatieasemalta lähtevällä bussilla 38.

Onko Kaunasissa turvallista?

Kaunas on turvallinen lomakohde. Normaalia varovaisuutta kannattaa kuitenkin noudattaa liikenteessä, sillä etenkin talvisin teiden kunnossapito saattaa olla heikkoa. Muista julkisilla paikoilla liikkuessasi muista laukkuja ja muita henkilökohtaisista esineitä silmällä taskuvarkaiden varalta.

Voiko Kaunasissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi Kaunaksssa on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kaunasissa?

Liettuassa ei ole virallisesti käytössä tippikulttuuria, mutta suurissa kaupungeissa ja lomakohteissa juomarahan jättäminen on yleistynyt. Hyvästä palvelusta voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä.

Millainen on Kaunasin hintataso?

Hintataso Kaunaksessa on Suomea hieman edullisempi. Tuontituotteet kuten vaatteet ja elektroniikka liikkuvat samoissa hinnoissa, mutta päivittäistavaratuotteiden ostaminen ja ulkona syöminen on tavallisesti halvempaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi–Liettua?

Suomi ja Liettua sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä joten Kaunasissa on siis sama aika kuin Suomessa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Liettua

Eikö sittenkään Kaunas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Liettua