Etsi halvat lennot Avignon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Avignon lentotiedot ja trendit

Tutustu Avignon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Avignon?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Avignon paikasta Budapest ovat löytäneet lentoja 98 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Avignon. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Avignon alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Avignon?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Avignon riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Marseille Provencen lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Avignon) niin lentoaika on keskimäärin 7t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Marseille Provencen lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Avignon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Avignon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montpellier

HALVIN REITTI Helsinki - Avignon

Helsinki (HEL) - Marseille (MRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Avignon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marseille Provencen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 270 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Avignon

Suomesta Avignoniin ei valitettavasti pääse lentämään suorilla lennoilla. Lentoja Avignoniin on saatavilla vain muutamia ja tarjonta rajoittuu pääosin epäsäännöllisiin lomalentoihin. Käteväin tapa matkustaa kaupunkiin on siis lentää ensin Marseillen lentokentälle ja jatkaa sieltä matkaa kohti Avignonia. Matkan voi taittaa helposti noin tunnissa joko junalla, taksilla tai vuokra-autolla. Marseillen lentokentälle pääsee onneksi helposti yhdellä välilaskulla Euroopan kautta reilussa viidessä tunnissa. Muualta kuin Helsingistä lennettäessä kannattaa varautua vielä yhteen ylimääräiseen vaihtoon Helsinki-Vantaalla. Esimerkiksi Oulusta tai Rovaniemeltä lennettäessä joudut siis lentämään vähintään kahdella vaihdolla Marseilleen ja jatkamaan matkaa vielä toisella kulkuvälineellä Avignoniin.

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei ole voi lentää Avignoniin suorilla lennoilla. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat muutenkin huonot, ja sinne lentävät vain satunnaiset lomalennot. Reittilennolla pääset kuitenkin kätevästi lähellä sijaitsevaan Marseillen kaupungin lentokentälle ja sieltä taas Avignoniin junalla, taksilla tai vuokra-autolla. Marseilleen matkustaa Helsinki-Vantaalta kätevästi yhdellä vaihdolla ja sieltä noin tunnissa Avignoniin. Kokonaismatka-aika perille on siis nopeimmillaan vain noin seitsemän tuntia. Vaihtokenttänä toimii yleensä jokin Euroopan suurista lentokentistä, joten hieman pidemmälläkin vaihdolla saa ajan hyvin kulumaan. Jos matkasi sattuu alkamaan esimerkiksi Turusta tai Tampereelta, täytyy ensin matkustaa Helsinki-Vantaalle junalla tai bussilla, jonka jälkeen pääset lentokoneen kyydillä kohti Avignonia.

Nîmes Garons lentokenttä, Marseille Provencen lentoasema lentokenttä, Montpellier Méditerranée lentokenttä, Beziers Vias lentokenttä tai Toulon Hyeres lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Avignon.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Avignon keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Beziers Vias lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 158 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Avignon lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Avignon lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Avignon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Avignon

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Avignon?

Lufthansa, Air France, KLM ja Ryanair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Avignon rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Avignon näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Avignon ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Avignon lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Avignonin lentokentältä?

Avignonin lentokentälle ei ole tarjolla juurikaan lentoja, joten paras reitti on lentää ensin Marseilleen ja sieltä jatkaa matkaa Avignonin keskustaan. Nopein keino liikkua on taksi, jolla matkaan kuluu ovelta ovelle vain noin tunnin verran. Toisaalta tämä on myös kallein keino matkustaa kaupunkiin, mutta ainakin taksilla kulkiessa välttyy juna- ja bussivaihdoilta sekä pääsee perille suoraan haluamaansa osoitteeseen. Taksit lähtevät kätevästi saapuvien lentojen aulan edustalta. Perinteisten taksien lisäksi ainakin Uber on saatavilla Marseillen lentokentältä. Junalla kulkiessaan joutuu ensin suunnistamaan lentokentältä Marseillen kaupunkiin, mistä pääsee jatkamaan matkaa suoraan Avignoniin. Ranska on tunnettu pikajunistaan ja tähänkin matkaan kuluu vain noin tunti – siis vain hieman enemmän kuin taksilla. Jos haluaa pysähdellä matkalla tai mielii Avignonin jälkeen jatkaa matkaa myös muualle Ranskaan, on auton vuokraaminen erinomainen vaihtoehto. Marseillen lentokentältä voi valita mieleisensä usean autovuokraamoon valikoimasta ja matkaa pääsee nopeasti jatkamaan kohti lopullista päämäärää. Vuokra-autot ja lennot Avignonin Provencen lentokentälle löydät helposti momondosta.


Kohteen Avignon viisumivaatimukset

Avignon sijaitsee eteläisessä Ranskassa ja maa on Suomen lailla osana Euroopan Unionia. Lisäksi molemmat maat kuuluvat Schengen-alueeseen, joten maiden välillä saa matkustaa vapaasti ilman rajatarkastuksia. Lennot Ranskan Avignoniin eivät siis vaadi viisumia tai muita valmisteluja ennen matkaa. Henkilöllisyystodistus on kuitenkin pakko olla mukana matkassa, joten passi tai henkilökortti pitää muistaa pakata. Matkustusasiakirjojen pitää myös olla voimassa, joten ne kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Niiden uusiminen kestää Suomen päässä viikosta kahteen, jos ne ovat päässeet vanhenemaan.


Aloita matkan suunnittelu - Avignon


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Avignon

Avignon on kaunis kaupunki Etelä-Ranskassa historiallisen Provencen maakunnan laitamilla. Alue on erittäin suosittu matkakohde. Paras aika matkustaa sinne voikin olla kiireisten heinä- ja elokuun ulkopuolella. Avignon sijaitsee onneksi sisämaassa ja suurimmat turistimassat tapaavat pysytellä ennemmin Välimeren rannikon tuntumassa. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä kaupungissa on Avignonin silta – Pont Saint-Bénézet. Tämä upea, lähes tuhat vuotta vanha silta on aikanaan yhdistänyt Ranskan Paavin hallitsemaan Kirkkovaltioon. Samaan kategoriaan menee Palais des Papes – Paavillinen palatsi. Tämä valtava vanha palatsi on upea näky, jonka sisäseiniä koristavat vuosisatoja vanhat freskomaalaukset. Historiasta yleisesti kiinnostuneelle kaupungista löytyy vielä paljon lisää nähtävää. On museoita, vanhoja palatseja sekä kauniita rakennuksia, paljon kirkkoja ja hieman kaupungin ulkopuolelta löytyvä akvedukti. Myös kulttuurista ja historiasta vähemmän kiinnostuneelle löytyy tekemistä. Hyvän ruuan ystävä voi suunnata kaupungin keskustan trendikkäisiin ravintoloihin ja kahviloihin. Siellä pääsee nauttimaan paikallisia herkkuja ja Etelä-Ranskan maaseudun tarjoamia tuoreita vihanneksia, hedelmiä sekä kalaa. Jos mielii lomalla rentoutua, on syytä suunnata keskustan lähellä sijaitsevaan puistoon tai käydä rauhoittavalla jokivarsikävelyllä. Eksotiikkaa kaipaava voi hypätä kyytiin Avignonin kaupungista lähtevälle ja lähialueita kiertävälle usean päivän jokilaivaristeilylle. Jos kaupunki kuulostaa seuraavalta lomakohteeltasi, Avignonin lentotarjoukset löydät vaivatta momondon verkkosivuilta.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Löydät lennot kohteeseen Avignon joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Avignon.

Totta kai.momondo seuraa Avignon lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.